Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

אותו דבר על חלק מהחכים הערבים. בגלל זה טיבי תמיד יהיה באופוזיציה.

בדיוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 25 דקות, RK כתב:

לא בדיוק. הוא לא אידיוט גמור, או בכלל

אחד כזה, הדבר האחרון שאפשר שאפשר להגיד עליו זה אידיוט.

לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

זה בסדר. זה כבר הימינה השני שהם לוקחים. עוד אחד והם מגיעים לשמאלה.

לדעתי הם כבר עשו סיבוב 180 מעלות, וקיבלנו ממשלה של סוציאליסטים, לאומנים עם טיבול נדיב של עובדי אלילים.

נציונל סוציאליזם של ממש.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, RK כתב:

זה יותר בכיוון של שיקר בקורות החיים ועדיין קיבל את העבודה.

תשמע היה לו אחלה פרוייקט, "סודנים בקאנטרי ברמת אביב".
עם יד על הלב זו הייתה אחת ההטרלות הטובות שראיתי, מגיע לו להיות ח"כ רק על זה, אבל שר לבטחון פנים? אין מצב.
"שר הבריכות" או "שר הקאנטרי" אני מוכן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לא יודע אם @yd b-4 עוד עוקב (לא ראיתי פוסטים שלו כבר כמה ימים) אבל הנה עוד חבוב חרדי שבא להתחנף לאוזניים חילוניות: https://www.calcalist.co.il/local_news/article/syjosxdhs. אני מקווה שבוגר חסידות ויז'ניץ שלמד בישיבת מיר ממאה שערים שלא ידע עברית בגיל צעיר והיום מנהל 12 מוסדות חינוך מספיק נחשב עבורך.

בגדול הוא הראשון בסדרה שהצליח להתנשא הן על החרדים והן על החילונים בראיון אחד, אז מגיע לו שאפו על זה. אבל מה שהוא אומר בעיקר די מבאס עם כמה הבלחות קטנות של תקווה.

@יבגניפ שווה קריאה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
נלחץ האנטר
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

לא יודע אם @yd b-4 עוד עוקב (לא ראיתי פוסטים שלו כבר כמה ימים) אבל הנה עוד חבוב חרדי שבא להתחנף לאוזניים חילוניות: https://www.calcalist.co.il/local_news/article/syjosxdhs. אני מקווה שבוגר חסידות ויז'ניץ שלמד בישיבת מיר ממאה שערים שלא ידע עברית בגיל צעיר והיום מנהל מספיק נחשב עבורך.

בגדול הוא הראשון בסדרה שהצליח להתנשא הן על החרדים והן על החילוניים בראיון אחד, אז מגיע לו שאפו על זה. 

אני חי אל דאגה פשוט קצת עמוס...

פורסם
לפני 32 דקות, vadim6385 כתב:

אחד כזה, הדבר האחרון שאפשר שאפשר להגיד עליו זה אידיוט.

לדעתי הם כבר עשו סיבוב 180 מעלות, וקיבלנו ממשלה של סוציאליסטים, לאומנים עם טיבול נדיב של עובדי אלילים.

נציונל סוציאליזם של ממש.

בגרמנית זה נשמע יותר.......

אבל איפה יש שם סוציאליסטים? אלה לא מוכנים לתרום, רק למצוץ בקשית את המפרנסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, sperial כתב:

אבל איפה יש שם סוציאליסטים? אלה לא מוכנים לתרום, רק למצוץ בקשית את המפרנסים.

סוציאליסטים צריכים לתרום?

אני נולדתי במדינה סוציאליסטית (אחת לפני קריסה, אבל עדיין), והיה שם אדם לאדם זאב.

Is a man not entitled to the sweat of his brow? 'No!' says the man in Washington, 'It belongs to the poor.' 'No!' says the man in the Vatican, 'It belongs to God.' 'No!' says the man in Moscow, 'It belongs to everyone.'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 51 דקות, vadim6385 כתב:

אני נולדתי במדינה סוציאליסטית (אחת לפני קריסה, אבל עדיין), והיה שם אדם לאדם זאב.

הנה מקרה של הגמל לא רואה את דבשתו. 😜

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, RK כתב:

אתה מנסה לדבר בהיגיון למישהו שמאמין באמונה שלמה שימין זה ביבי ושמאל זה כל מי שלא חושב שביבי הוא המשיח. 

אם לא הבנת עדיין שמבחינתי ביבי זה שמאל או שלא עקבת אחרי ההודעות או שאתה צריך לחזור על הבנת הנקרא.

פורסם
לפני 12 שעות, RK כתב:

אז הנה, זה היה נכון. ומה שקיבלת זה ממשלה שהדבר היחיד שהיא יכולה להתגאות בו, ככל שזה מקור לגאווה, שאין בה ערבים, ומאידך יש הרס מוחלט של כלכלה ואחדות בעם, והם אפילו לא באמת ימנים, לא מדינית ולא כלכלית.

שו ימנים?!

לא קלטתי את השם, אבל אתמול איזה ח"כ אמר בגל"צ (נדמה לי) שהוא ייכפה על ספקיות המזון לתת את אותם מחירים שהם נותנים "לטייקונים ברשתות הגדולות" למכולות השכונתיות. ואלו, כי הן מאוד יעילות כלכלית (בגלל שהבעלים עושה הכל), תהיינה יותר זולות מהרשתות, וזה יוביל להוזלה משמעותית בעלויות המזון. זה יהיה "כמו אצל כחלון בסלולר".

לא רק ימין כלכלי ניאו ליברלי יש כאן,  גאונים בכלכלה יש... בהובלת ועדת הכלכלה של חבר הכנסת ביטן, שמוביל את המהלך.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, RK כתב:

זה לא מה שעשית בפוסט הזה בדיוק?

IMG_20230207_084703.jpg

הייתי עוד טורח לתת לו עצה למבוגרים, שצריך קצת צניעות בחיים ולפעמים להקשיב באמת בלי התנשאות לביקורת עלולה להביא לאיזה שיפור עצמי, אבל אני לא חושב, על בסיס ההודעות עד כאן,שיש לו ולו מידה קלה של צניעות בכדי לחשוב שמישהו יכול לחדש כאן משהו. 

אז נסתפק בגמל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הסיפור על הקאמל והעד במשפט שונה:

עד: יש לי זכרון מצויין.

עו"ד: אתה מעשן?

עד: כן.

עו"ד: מה אתה מעשן?

עד: קאמל.

עו"ד: בציור על החפיסה, האיש מוביל את הגמל או רוכב עליו?

עד: רוכב.

עו"ד: כבוד השופט, זכרונו של העד אינו מהימן. בציור על חפיסת קאמל אין אדם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אה, @sperial, בהמשך לשרשור השכן על מחירי הנדלן בארץ והרצון לעצור את הבניה החדשה בחיפה:

הייתי נאיבי וחשבתי שלפחות בזה החרדים מונעים על ידי משהו ענייני. אבל לפי כלכליסט מסתבר שגם לא, והבקשה לעצור את הבניה בעיר קשורה למאבק פנימי מפגר באחת מהכתות החרדיות.

איזה דמוקרטיה מדהימה הם יבנו לנו כאן!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 46 דקות, ניקו פ. כתב:

אז נסתפק בגמל

נסתפק בחצי גמל(?)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...