Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רק הציבור החילוני היה מאוחד כמו החרדים...

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אם לא הבנת עדיין שמבחינתי ביבי זה שמאל או שלא עקבת אחרי ההודעות או שאתה צריך לחזור על הבנת הנקרא.

כל עוד לא הצבעת למה שנקרא בתקשורת "גוש השינוי" (וממה שהבנתי אתה רחוק מלהצביע ככה) הרי הצבעת בידיעה ברורה שביבי יהיה רוה"מ, לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
Just now, RK כתב:

כל עוד לא הצבעת למה שנקרא בתקשורת "גוש השינוי" (וממה שהבנתי אתה רחוק מלהצביע ככה) הרי הצבעת בידיעה ברורה שביבי יהיה רוה"מ, לא?

כל עוד לא הצבעת למה שנקרא בתקשורת "גוש ימין-חרדים" (ומה שהבנתי אתה רחוק מלהצביע ככה), הרי הצבעת בידיעה ברורה שחברי רע"מ, חד"ש-תע"ל, העבודה ומרצ יהיו חלק מהממשלה, אז אתה לא יכול להגיד על עצמך שאתה יותר איש ימין ממני, לא?

זה עובד לשני הצדדים. ושוב, או שלא עקבת אחרי ההודעות (ואיפהשהו ב-200 עמודים האחרונים הסברתי את עמדותי בעניין הזה), או שצריך לטפל בהבנת הנקרא. אני מוסיף אופציה נוספת שאתה סתם מחפש להטריל.

משום מה יש לי תחושה שזאת לא האופציה השנייה.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

זה עובד לשני הצדדים.

האמת ש... לא.

האחד הוא פרשנות שלך (״אתה לא יכול להגיד על עצמך בלה בלה בלה״).

השני הוא עובדה אובייטקיבית.

לצורך העניין, אני הצבעתי לגוש השינוי והצבעתי בידיעה ברורה שזה אומר שאם הם מנצחים לפיד יהיה ראש ממשלה. כן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

האמת ש... לא.

האחד הוא פרשנות שלך (״אתה לא יכול להגיד על עצמך בלה בלה בלה״).

השני הוא עובדה אובייטקיבית.

לצורך העניין, אני הצבעתי לגוש השינוי והצבעתי בידיעה ברורה שזה אומר שאם הם מנצחים לפיד יהיה ראש ממשלה. כן.

אבל אתה לא יכול להיות איש ימין ולזרום עם מרצ, רע"מ וחבריהם בממשלה. זה דיי ההיפך מאיש ימין.

ויפה שהעברת את הפוקוס ממפלגות שרוצות לחסל את מדינת ישראל (רע"מ וחד"ש-תע"ל) ליאיר לפיד כאילו הוא הבעיה שלי.

כאילו הוא גם, אבל מאוד מינורי ביחס לאחרות.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

כל עוד לא הצבעת למה שנקרא בתקשורת "גוש ימין-חרדים" (ומה שהבנתי אתה רחוק מלהצביע ככה), הרי הצבעת בידיעה ברורה שחברי רע"מ, חד"ש-תע"ל, העבודה ומרצ יהיו חלק מהממשלה, אז אתה לא יכול להגיד על עצמך שאתה יותר איש ימין ממני, לא?

לא. הצבעת בידיעה שלפיד או גנץ יהיו ראש הממשלה. מי יהיה בקואליציה אתה לא יודע כי זה תלוי בתוצאות הסופיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

לא. הצבעת בידיעה שלפיד או גנץ יהיו ראש הממשלה. מי יהיה בקואליציה אתה לא יודע כי זה תלוי בתוצאות הסופיות.

די נו, אני נותן לך יותר קרדיט בשביל להאמין לזה או לנסות לחרטט אותי עם זה.

כשלפיד נואם לפעילים שלו ואומר "אנחנו בשיוויון 60-60 מול הימין והחרדים" אתה יודע טוב מאוד למי הוא התכוון.
בחירות 2022 | יאיר לפיד: "אנו צריכים לעלות במנדט וניצחנו" | מעריב (maariv.co.il)

סקר הבחירות אליו התכוון:

N12 - סקר המנדטים האחרון לבחירות 2022: גוש נתניהו יציב עם 60... (mako.co.il)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה לא יכול להיות איש ימין ולזרום עם מרצ, רע"מ וחבריהם בממשלה. זה דיי ההיפך מאיש ימין.

זה ממש לא, וזה בדיוק הסיבה למה קיבלנו ממשלה של שמאל כלכלי לאומני דתי.

אתה הצבעת לשילוב מטומטם של שמאל כלכלי שצועק שהוא ימין מדיני, שמתעסק בפיתות לאסירים במקום במשילות ובביטחון האזרחים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

זה ממש לא, וזה בדיוק הסיבה למה קיבלנו ממשלה של שמאל כלכלי לאומני דתי.

אתה הצבעת לשילוב מטומטם של שמאל כלכלי שצועק שהוא ימין מדיני, שמתעסק בפיתות לאסירים במקום במשילות ובביטחון האזרחים.

אוקי, פעם הבאה אצביע לעופר כסיף, זה בדוק יביא לי ימין ✌️

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ליאור מתקשר איתך מחוץ לפורום ולימד אותך את טריק הדיכוטומיה הכוזבת שלו, או שזה מקורי שלך?

ותתחיל אולי לשאול מה זה ימין ומה המגבלות של הימין.

תשאל את עצמך למה ממשלה שלסמוטריץ׳ ובן גביר יש בה כ״כ הרבה כח, לא מצליחה לקבל החלטה לפנות כמה צריפונים.

תשאל האם תתכן ממשלה שכן תעשה את זה ומה יהיה המחיר של כזו פעולה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

כי הם הפריעו לצה"ל במהלך הזמן שהם היו בממשלה? מס' ההרוגים בצד השני והאפקטיביות של המבצע/ים הצבאי אומרים אחרת. כנ"ל כמות השיגורים מהרצועה.
מי הפסיק את דמי הפרוטקשיין לחמאס?
ממה אתה בדיוק מפחד? שיו"ר מר"צ יהיה שר הבריאות? פחד אלוהים! סוף המדינה!
אתה רוצה שיפנו את חאן אל אחמר? תלמד שלזה ולפעולות אגרסיביות בכלל אין כמו אופוזיציה "ימנית". אין כמו חבורה של בבונים "ימניים" שצועקים מהאופוזיציה "שמאל חלשים".

הבעיה שלך היא שיש לך עדיין חשיבה של ילד בן 20 ואתה לא רואה את התמונה הכללית אלה נדבק לסיסמאות והבטחות ריקות מתוכן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו, אני נותן לך יותר קרדיט בשביל להאמין לזה או לנסות לחרטט אותי עם זה.

כשלפיד נואם לפעילים שלו ואומר "אנחנו בשיוויון 60-60 מול הימין והחרדים" אתה יודע טוב מאוד למי הוא התכוון.
בחירות 2022 | יאיר לפיד: "אנו צריכים לעלות במנדט וניצחנו" | מעריב (maariv.co.il)

סקר הבחירות אליו התכוון:

N12 - סקר המנדטים האחרון לבחירות 2022: גוש נתניהו יציב עם 60... (mako.co.il)

וגם אני נותן לך הרבה יותר קרדיט.

במבחן התוצאה ביבי ישב עם לפיד, גנץ, העבודה ומרץ. מה שמראה שהצבעה לגוש מסויים מבטיח מי יהיה ראש הממשלה אבל לא מי יהיה בקואליציה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

במבחן התוצאה ביבי ישב עם לפיד, גנץ, העבודה ומרץ. מה שמראה שהצבעה לגוש מסויים מבטיח מי יהיה ראש הממשלה אבל לא מי יהיה בקואליציה.

לפיד וגנץ הם לא שמאל, העבודה איבדה את דרכה איפשהו ב-10 שנים האחרונות, ועם מרצ הוא לא ישב מעולם (לא שזה איזה גאווה או סימן למשהו מיוחד).

ושוב, זה לקבור את הראש בחול, כולם יודעים כרגע מי יישב עם מי, הכל היה עניין של מי יוציא יותר מצביעים לקלפי.

לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

הבעיה שלך היא שיש לך עדיין חשיבה של ילד בן 20 ואתה לא רואה את התמונה הכללית אלה נדבק לסיסמאות והבטחות ריקות מתוכן.

תודה על האבחון 👌

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

כן, כי זאת בדיוק הכוונה.

ליצן קיצוני אחד לא סיפק את מה שהבטיח, אז קיצוני דפוק אחר כן.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הולכים לפי ההגיון שלך ושל שאר מושפעי הפרופגנדה, כן.

הצבעתם ימין, קיבלתם את האמא של השמאל. אם תצביעו שמאל, עוד תקבלו ימין אמיתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...