Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, vadim6385 כתב:

איפה בן גביר שיביא כח עזר מבחוץ שיאונן להם.

כבר שלחו אליהן חיילות בשביל זה, לא?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 50 דקות, farkash7 כתב:

1. לא אמרת כבר שהוא נכשל אחרי חאן אל אחמר? אה שכחתי חזרת בך נתת לו עוד חודשיים גרייס.

מכיר את זה שאתה לא רוצה לעשות משהו, ואז אתה מטיל מטבע, ועדיין צריך לעשות, אז אתה אומר "טוב נו, משלוש" ואז שוב לא יוצא מה שאתה רוצה, אז אתה אומר "מחמש"? 

אז זה.

לפני 39 דקות, farkash7 כתב:

אפילו רוסיה שיש לה תעשיית נשק פי כמה גדולה משלך, מייצרת מטוסים, צוללות גרעיניות, ספינות קרסה.

רוסיה עוד לא קרסה ועוד לא בכיוון.

לרוסיה יש גם גב שאין לישראל בכלל.

לא יודע מה יקרה פה אם נשאר לבד, אבל טוב זה לא יהיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, RK כתב:

ובטח לא בתוך פיתות.

בשביל זה השאירו להם את החומוס.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

מכיר את זה שאתה לא רוצה לעשות משהו, ואז אתה מטיל מטבע, ועדיין צריך לעשות, אז אתה אומר "טוב נו, משלוש" ואז שוב לא יוצא מה שאתה רוצה, אז אתה אומר "מחמש"? 

אז זה.

מבחינתי כרגע בן גביר הוא ג'וניור שהפיל את השרת וכל החברה מחכה לראות מה יקרה איתו.

אתה יכול להגיד "הלוואי שימשיך להיכשל" גם ברמה שזה יפיל לך את החברה ותפוטר, או שתגיד "וואלה הלוואי ילמד מהטעויות וישתפר" והחברה תהיה יותר טובה.

אחרי 3 חודשים נראה אם יש לו יותר הצלחות מכשלונות ונדבר.

אמרתי כבר שאם הוא יאכזב אותי ולא יבצע דברים שהוא התחייב עליהם אני לא אצביע לו שוב, וזה לא מחייב ללכת ימינה יותר.

יש מצב נחזור למרכז עם השלמה שהכל פה גרוע, יש מצב שנלך לים בבחירות הבאות. מי יודע.

מה שקשה לכם להבין (או לקבל) זה שיש אנשים שהצביעו לאנשי מרכז/ימין רך והתאכזבו אז הצביעו למישהו אחר שלא מתאים לכם כל כך. 

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

מבחינתי כרגע בן גביר הוא ג'וניור שהפיל את השרת וכל החברה מחכה לראות מה יקרה איתו.

זה יותר בכיוון של שיקר בקורות החיים ועדיין קיבל את העבודה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יכול להגיד "הלוואי שימשיך להיכשל" גם ברמה שזה יפיל לך את החברה ותפוטר, או שתגיד "וואלה הלוואי ילמד מהטעויות וישתפר" והחברה תהיה יותר טובה.

אני לא אמרתי כלום.

ג'וניור לא נוגע לי בשרת, הוא ג'וניור. זה יותר סניור שהגיע ואמר שהוא מרים פה משהו בקלות, ומסדר את כול הבלאגן בחברה. ובסוף שינה את יצרן הקפסולות לנספרסו.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שקשה לכם להבין (או לקבל) זה שיש אנשים שהצביעו לאנשי מרכז/ימין רך והתאכזבו אז הצביעו למישהו אחר שלא מתאים לכם כל כך. 

זה לא זה. דנו בזה כבר.

ליאור - איפה אתה כפרה, מתגעגעים - ואתה אמרתם פה: אם לא הולך ימין, הולכים עוד יותר ימינה. זאת הסיבה שהצבעתם לו - עוד יותר ימינה שהבטיח הבטחות.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

@ליפיגו, אני מחכה לתשובה עדיין.

איך השינוי שמציעים פותר את בעיית המאוננים והמלטפים?

אתן לך הזדדנות נוספת לקבל תשובה, אם תואיל לפנות ולנהוג באופן שנראה לי מכבד. גם אם זה בשיחה עם גאון אחר בפורום.
גישה של "בוא ניתן לכהאניסט(?!)\ביביסט\זיבי התנשאותי כלשהו" לענות כאילו אני חייב למישהו משהו - פחות. 
ואני דווקא כן מודע שאיכשהו אנשים בלעו את לוקש העליונות שמוכרים להם פוליטיקאים מסויימים, אבל אשכרא לשתף עם החרטא הזו פעולה? לא אצלי.
אני ממליץ גם לך שאם יש מי שרוצה קצת מהזמן שלך, לאמץ גישתי.
כלל לצעירים: אם מישהו מזלזל בדבריכם, פוסל אוטומטית ובמקרה הטוב מחפש ממכם רק אישרור לדיעות הקדומות שלו, פשוט חיסכו את זמנכם. להתעקש ולתקשר בתנאים אלה רק יוריד מערככם. מערך מילותיכם וזמנכם.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
Just now, ליפיגו כתב:

כלל לצעירים: אם מישהו מזלזל בדבריכם, פוסל אוטומטית ובמקרה הטוב מחפש ממכם רק אישרור לדיעות הקדומות שלו, פשוט חיסכו את זמנכם. להתעקש ולתקשר בתנאים אלה רק יוריד מערככם. מערך מילותיכם וזמנכם.

זה לא מה שעשית בפוסט הזה בדיוק?

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, RK כתב:

זה יותר בכיוון של שיקר בקורות החיים ועדיין קיבל את העבודה.

אם כבר, זה כמו אחד בלי תואר ובלי ניסיון בכלום, מקסימום קורס פול סטאק במכללת שקר כלשהו, שחירטט בקו"ח ובראיונות, ואיכשהו קיבל את העבודה כי לא ברור למה, והיו מועמדים פי כמה יותר מוצלחים ממנו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

ממש לא קשה. פשוט מנסים לפרק את זה לגורמים ולהבין מה הציפיה. אפשר לדבר על מה שקורה בנגב וכו' ולתהות אם הממשלה הקודמת יכלה לעשות יותר או האם הנוכחית תעשה. אפשר לדבר על הטרור. אפשר לדבר על כלכלה (משהו שאמור כביכול לעניין את מצביעי בנט ושקד). אבל הכל פשוט נתקע אצלך במשהו שגובל, סלח לי ב-"רעם! הם השתינו לנו על הפנים!". ואת זה באמת קשה להבין. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

אם כבר, זה כמו אחד בלי תואר ובלי ניסיון בכלום, מקסימום קורס פול סטאק במכללת שקר כלשהו, שחירטט בקו"ח ובראיונות, ואיכשהו קיבל את העבודה כי לא ברור למה, והיו מועמדים פי כמה יותר מוצלחים ממנו.

לא בדיוק. הוא לא אידיוט גמור, או בכלל. הוא עו"ד טוב בתחומו, והוא בגדול כנראה לא רע בתור נציג אופוזיציה. פשוט אין לו מושג, ניסיון ומבנה אישיותי להיות חלק ממערכת מובילה. הוא אחלה בתור מתריס, אבל לא מספיק קונפורמיסט כדי להיות בראש מערכת כי מה לעשות, השיקולים שם קצת יותר מורכבים מאשר לצעוק שכולם סמולנים.

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

ואתה אמרתם פה: אם לא הולך ימין, הולכים עוד יותר ימינה

זה בסדר. זה כבר הימינה השני שהם לוקחים. עוד אחד והם מגיעים לשמאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

ממש לא קשה. פשוט מנסים לפרק את זה לגורמים ולהבין מה הציפיה. אפשר לדבר על מה שקורה בנגב וכו' ולתהות אם הממשלה הקודמת יכלה לעשות יותר או האם הנוכחית תעשה. אפשר לדבר על הטרור. אפשר לדבר על כלכלה (משהו שאמור כביכול לעניין את מצביעי בנט ושקד). אבל הכל פשוט נתקע אצלך במשהו שגובל, סלח לי ב-"רעם! הם השתינו לנו על הפנים!". ואת זה באמת קשה להבין. 

אתה מנסה לדבר בהיגיון למישהו שמאמין באמונה שלמה שימין זה ביבי ושמאל זה כל מי שלא חושב שביבי הוא המשיח. 

Just now, Night Driver כתב:

זה בסדר. זה כבר הימינה השני שהם לוקחים. עוד אחד והם מגיעים לשמאלה.

אין באמת שמאל במדינה, והאמת די בצדק - השמאל חתך למחוזות הזויים ולכן, שוב בצדק, נעלם מהמפה. לפחות השם נשאר, ר' לעיל, ובאדיבות ביבי כל הימין של פעם שלא מסכים איתו הוא שמאל היום.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, ליפיגו כתב:

אתן לך הזדדנות נוספת לקבל תשובה, אם תואיל לפנות ולנהוג באופן שנראה לי מכבד. גם אם זה בשיחה עם גאון אחר בפורום.

זאת:

לפני 8 שעות, David32 כתב:

איך לטענתך השינוי במינוי כפי שמוצע כרגע מונע בעיות כאלה?

הייתה פניה לא מכבדת?????

הייתי אמור לפנות אליך אחרת?

הוד מלכותו ליפיגו, האם תועיל בטובך לשפוך עלי שוב את האמת היחידה שיוצאת מפיך בתור נבחר האל?

לפני 18 דקות, ליפיגו כתב:

לענות כאילו אני חייב למישהו משהו - פחות. 

שאלתי שאלה פשוטה, ברור לי גם למה אתה לא עונה עליה. סגרת פינה.

זה כמו שארשום "נכון שאתה לא רוצה להשמיד את כול הערבים?"
ותענה לי ב "לא רוצה לענות על זה"

שזה כן.

לא מזמן באיזה פודקאסט ראיינו איזו פעילה בדואית.

נשאלה "האם יש גזענות של הערבים כלפי הבדואים"

ענתה "אני לא רוצה לדבר על זה". משמע - אחושרמוטה. 

אותו דבר פה.

לפני 10 דקות, RK כתב:

הוא עו"ד טוב בתחומו, והוא בגדול כנראה לא רע בתור נציג אופוזיציה. פשוט אין לו מושג, ניסיון ומבנה אישיותי להיות חלק ממערכת מובילה. הוא אחלה בתור מתריס, אבל לא מספיק קונפורמיסט כדי להיות בראש מערכת כי מה לעשות, השיקולים שם קצת יותר מורכבים מאשר לצעוק שכולם סמולנים.

אותו דבר על חלק מהחכים הערבים. בגלל זה טיבי תמיד יהיה באופוזיציה.

• אהבתי 2

- By lifting money bags

• תוכן חדש...