Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחזור על עצמי: הדבר הכי גרוע אצל מקדמי הרפורמה, בעיקר הדתיים, זה ההתממות והשקרים על יחסם לדמוקרטיה מלכתחילה.

ראיתי שהויכוח על הרפורמה באינטרנט כבר הגיע עד דנמרק.

בדנמרק אישה עומדת בראשות הממשלה ב-4 שנים האחרונות. 

אצל בערך חצי ממקדמי הרפורמה לנשים אסור בכלל לחשוב על התמודדות לתפקיד ציבורי. 

וזה פשוט כל הסיפור. 

רוצים כאילו דנמרק, אבל רק עם המון דת לכולם.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בינינו, גם אצלנו ראש הממשלה בפועל היא אישה. אלה שאינה עומדת בחזית.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

רוצים כאילו דנמרק, אבל רק עם המון דת לכולם.

ככה זה כשהרוח החיה מאחורי הקלעים, היא פורום קהלת.

אלה שהם בעד חופש (ליברטריאנים) יחד עם כפיה דתית,  והפחתת הוצאות הממשלה תו״כ מימון התנחלויות.

הכל בכאילו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

די חברים, בואו נסכים שהשמאל הוא השקול והרציונלי, והימין אספסוף אלים שמונע מרגש גולמי של שנאה ופחד, בעל נאמנות כמעט שבטית לראשי המאפיה האלימה שמסיתה ומפלגת.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

האם ביבי+ההפיכה המשטרית המתוכננת בהנחה והיא קרתה עונה להגדרה דיקטטור? אם אתה שואל אותי כן חד משמעית.

כשאתה מדבר על תרחישי קיצון והסתה לרצח, שווה לשמור על דיוק (ועדיף שלא לדבר על זה בכלל, כי הסתה לרצח לא תורמת שום דבר חיובי - רוע מוחלט לא מנצח רוע, ולדבר על רצח לא ישכנע אף אחד בכלום) 

ביבי לאחר ההפיכה שתתבצע אינו דיקטטור עדיין, אלא פוטנציאלית צעד אחד קרוב יותר. מה שנקרא 'הכנה למזגן'. 

לאחר שירכז את הכח הוא יוכל להתחיל להשתמש בו, אבל ברור(?) שהוא לא יעשה את זה במכה. כל פעם לוקחים צעד, מבשלים את הצפרדע על אש נמוכה, לא על מדורה. 

זה מה שמכונה 'תהליכים', וההלעגה של זה היא עוד צעד קטן מיני רבים בשביל הכשרת הקרקע. 

אין ולדעתי לא תהיה נקודה סינגולרית בה הדמוקרטיה מתה, בטח לא כשאדם מבריק מנהל את הסיפור הזה במשך כמה עשורים. זה כמו גרף, שכשעושים עליו זום אין אז הנקודות נראות כאילו הן בקו ישר, אבל בזום אאוט ניתן לראות שיפוע מובהק. 

מה שקורה כעת זה באמת מקרה מרתק כי כאן ממש רואים את השיפוע, אבל בגלל שהנושא סבוך ומסובך ולאחר קמפיין של המון זמן שהכשיר את הקרקע, עדיין אנשים זורמים עם זה. יש את הפוסט שלי שמפרק את הרפורמה לגורמים - לא מצאתי עוד אדם אחד שהסביר מדוע ואיך שילוב כל הגורמים כולם מייצר מצב מאוזן. כל ימני רהוט שהגיב לי עניינית רשם בסופו של יום "הכניסו עזים לרפורמה בשביל להוציא אח"כ", אף אדם לא הסביר איך כל הצעדים יחד מייצרים מצב מאוזן. 

ועדיין אף אחד מהם לא יוצא פומבית נגד הסיפור, וזו בדיוק הדרך להכשיר את הקרקע. 

עד לפני מס' שבועות הייתי טוען גם בעצמי שזה המצב, שביבי לא ציני מספיק בשביל לעשות מהלך כזה. אחרי המינוי של דרעי לאוצר מתה התמימות שלי, אין חסמים ואין בלמים, כל האמצעים כשרים. אני מאמין לביבי ולוין שכוונתם להעביר את הרפורמה בחקיקת בזק כפי שהיא, ולסמוך על השלטון עם כח ריכוזי מוחלט ללא בלמים זה משהו שרק בורים ופוזיציונרים יכולים לתמוך בו. 

כאמור, אין בכלל סוגיה של ימין ושמאל אלא תומכי ומתנגדי איזון רשויות, כאן זה מתחיל ונגמר, והאחרונים נמצאים כיום בייצוג חסר. הפוליטיקה הישראלית לא מתעסקת בזוטות כמו כלכלה ואיזון רשויות אלא במלחמה וחרדה קיומית, ומי שמכיר קצת היסטוריה יודע שחרדה קיומית היא ה-דרך לשלוט בהמונים. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 דקות, Coro כתב:

די חברים, בואו נסכים שהשמאל הוא השקול והרציונלי, והימין אספסוף אלים שמונע מרגש גולמי של שנאה ופחד, בעל נאמנות כמעט שבטית לראשי המאפיה האלימה שמסיתה ומפלגת.

השמאל בישראל זה בלחץ 8 מנדטים, שרק ארבעה מהם בכנסת.

לא גנץ, לא לפיד ולא סער, ואפילו לא ליברמן, הם לא ״שמאל״.

• רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

אין ולדעתי לא תהיה נקודה סינגולרית בה הדמוקרטיה מתה, בטח לא כשאדם מבריק מנהל את הסיפור הזה במשך כמה עשורים. זה כמו גרף, שכשעושים עליו זום אין אז הנקודות נראות כאילו הן בקו ישר, אבל בזום אאוט ניתן לראות שיפוע מובהק. 

אני חושב שאתה מייחס לו יכולות שרחוקות ממנו. האיש, במקרה הטוב, מגיב באיחור. הוא לא מנהל כלום, הוא מתמרן אנשים בטווח הקצר, עד שהם עולים עליו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 45 דקות, Potato כתב:

אנשים דרמטיים ואנשים מתוסכלים כשהצד השני לא חושב כמוהם והם לא מצליחים לשנות אותו אז הם בוכים/צועקים/מקללים וכו'

בעיניך זו הצגה אבל המצוקה שלהם גם אם אין לה בסיס היא אמיתית.

בדיוק כמו הילדים והנמלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Coro כתב:

בסדר. "אנחנו" ו"הם"?

תגדיר מי הם ״אנחנו״ ומי זה ״הם״?

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

השמאל בישראל זה בלחץ 8 מנדטים, שרק ארבעה מהם בכנסת.

לא גנץ, לא לפיד ולא סער, ואפילו לא ליברמן, הם לא ״שמאל״.

זה תלוי הגדרה.

שמאל הוא מה שלא ימין מוצהר.

מצד שני החרדים הם שמאל על מלא מלא כלכלית אבל מצאו את עצמם בבלוק ימני.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 8 דקות, oryo כתב:

אני מאמין לביבי ולוין שכוונתם להעביר את הרפורמה בחקיקת בזק כפי שהיא, ולסמוך על השלטון עם כח ריכוזי מוחלט ללא בלמים זה משהו שרק בורים ופוזיציונרים יכולים לתמוך בו. 

אני מאמין שאם זה נכון, יבוא הרגע בו בית המשפט העליון יפסוק נגד, ונראה לאן הצבא והשב״כ יילכו.

• רעיון טוב! 1

פורסם

א. ביבי לא יהיה פה עוד כמה עשורים. כמה שנים טופ עד שהגיל יכריע.

ב. אותה טען טענו נגד אהרון ברק שבטיפין טיפין לקח לעצמו עוד סמכויות וביצע הפיכה משפטית מתחת לרדאר הציבור.

ג. לא הגיע הזמן שגוש ה"רק לא ביבי" עשה חשבון נפש? בלי החרמות שלהם הם יכלו לשבת עכשיו בממשלה, במקום זה דחפו את נתניהו לזרועות החרדים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...