Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

שואל ברצינות על הצד ההילכתי.  הוא לא מפקד כוחות ולא לוחם. 

בכל יום אחר כן, הוא צריך לבוא. גן במוצ"ש הוא צריך לבוא לשכונה ואפילו להתפלל בבית הכנסת הספציפי אבל אני שואל על העניין ההילכתי.

אז ככה, עקרונית הוא לא צריך להגיע מבחינת הכתובים.

אבל היהדות המודרנית של חובשי כיפה, הם נצמדים לרב מסוים שמאשר להם לעשות כל מיני דברים כשבאים אליו להתייעצות מסוימת.

מניח שהרב אישר מראש לחלל שבת במצב של פיגוע/מלחמה/מבצע

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מבחינת ההלכה הוא גם לא אמור לעלות להר הבית.

אז הוא ושאר המשיחיסטים מצאו רב שיתיר להם.

לא משהו חדש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר, אני מאמין שבאמונה כל אחד צריך ללכת עם הלב שלו ומה שהוא חושב שחייבים למלא. הרי אף אחד לא ממלא תרי"ג מצוות.

פשוט שאלתי כי אני יודע ששמירת השבת זה אחד הדברים הכי חשובים ליהודי מאמין ולא הסתדר לי.

ובינתיים עוד פיגוע בירושלים.

וגם הפעם זו לא אשמת הממשלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

שואל ברצינות על הצד ההילכתי.  הוא לא מפקד כוחות ולא לוחם. 

יש אירועים ומבצעים מיוחדים שאלוף פיקוד,ראש אמן,רמטכל נמצאים בחמל או אפילו במרחק כלשהו מהכוחות בשטח.

השר לבטפ הוא המפקד של המשטרה ועל כן הגיוני שיהיה נוכח באירוע שלהערכתו מוגדר כקריטי.

לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

בכל יום אחר כן, הוא צריך לבוא. גן במוצ"ש הוא צריך לבוא לשכונה ואפילו להתפלל בבית הכנסת הספציפי אבל אני שואל על העניין ההילכתי.

יש לו רב שהוא כפוף אליו הלכתית וקובע לו מה מותר ומה אסור.

מה סט השיקולים של אותו הרב,לא ידעו לענות לך כי אף אחד פה הוא לא הוא.

שמעת מושג או שניים,לא ברור אם הם קשורים בכלל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אתה אומר שזה רצון שיהיה מישהו בר סמכא (ומזכיר שראש הממשלה כבר שם). למיטב הבנתי זה לא פיקוח נפש ובגלל זה אני שואל (לא קובע אלא שואל) מה הצידוק ההילכתי. 

ראש הממשלה הגיע בערך שעה אחרי בן גביר.

הסיבה שנתניהו הגיע היא כי בן גביר היה לפניו.

• אהבתי 2

Peugeot  5008 2023 

פורסם
בתאריך 14.1.2023 בשעה 00:38, mikyl כתב:

מדדו/בדקו בלה בלה בלה. אתה מתמחה בזה? ראית איך ואיפה בדיוק "מדדו ובדקו"? אני לא יודעה אם זה נכון או לא, אבל שנים עבדתי עם חוקרים והשתתפתי מעשית במחקרים. בלי להבין כלום בנושא אתן 2 דוגמאות.

1.אתה רוצה להוכיח יעילות הנת"צים. הולך ובודק בדרך נמיר איפה אוטובוסים נוסעים כמעת אחד אחרי שני.

2. אתה רוצה להוכיח שזה בזבוז. הולך ובודק בכניסה דרומית לתל אביב נגיד בין ראשון לצומת חולון אפה עובר אוטובוס 1 בכמה דקות.

לפי הצורך עושה כותרת ויש לך מדדנו ובדקנו. תגיד לי מי הזמין את המחקר ואני אגיד לך מה תוצאה.

רק היום באחת מבירות אירופה פרסמו מחקר (בתחום שלי) שנהיה בדיחה בקבוצות של אנשי מקצוע. התבטאות הכי מדויקת של אחד מהקולגות הייתה "חבל שלא בדקו מי יותר אידיוט. זה שעורך מחקר כזה או זה שפרסם אותו".  

אבל מדדו ספציפית את הנתיבים שהתלוננו עליהם בכביש 20 ובכביש 1 בשעות העומס. ככה אתה יכול לראות אם נתיב מסויים ספציפי יעיל.

בתאריך 14.1.2023 בשעה 18:10, mikyl כתב:

הבאתי דוגמה כאשר זמן הגעה לתחנה והמתנה לאוטובוס היה כפול מזמן הנסיעה. מה יתנו נת"צים כאשר חסר לפי נתונים רשמיים 5000 נהגים? וזה בלי לדבר על הגדלת מספר הקווים.

זה עוזר חלקית גם למחסור בנהגים. כי אם נהג בזכות הנתצים עושה את אותו הקו 7 פעמים ביום במקום 5 הצלחת להוציא יותר נסיעות עם אותה כמות נהגים. זה שיש עוד בעיה לפתור זה לא אומר ש ״או שפותרים את כל הבעיות או שלא פותרים בכלל״. אם יש אדם עיוור שאיד רגל, ויש ניתוח שיחזיר לו את הראיה עדיף לא לנתח כי גם ככה הוא נכה בלי רגל?

בתאריך 14.1.2023 בשעה 18:10, mikyl כתב:

אני בעד נתיב אישי לי. וכן, בשבילי חופש התנועה זה מוצר צריכה בסיסי.

חופש תנועה אומר אתה יכול זוז ממקום למקום, לא שאתה יכול לזוז ממקום למקום באיזו דרך שתבחר. אחרת למה אתה לא נוסע נגד כיוון התנועה? יש לך חופש תנועה וזה ייצר הרבה יותר אדרנלין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

זה רק אני או שהמילה "אשכנזים" מופיעה יותר ויותר בתאורים הדיכוטומטיים שמשמשים את שרי הממשלה ואת אנשי התעמולה שלהם כדי לתאר את הטובים מול הרעים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 14.1.2023 בשעה 19:17, mikyl כתב:

אתה מדבר על הדברים שאין לך מושג בהם. אז בוא נעזוב.

לא שפנית אלי אבל לא ידעתי שאנחנו מתכתבים עם מהנדס תחבורה כבר הרבה עמודים (שאומר ההפך מאנשים שזה המקצוע שלהם וכן יש להם מושג...)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

זה רק אני או שהמילה "אשכנזים" מופיעה יותר ויותר בתאורים הדיכוטומטיים שמשמשים את שרי הממשלה ואת אנשי התעמולה שלהם כדי לתאר את הטובים מול הרעים?

זה לא רק אתה, זה הנרטיב המניע של ש"ס כבר מעל 2 עשורים, ומרגע ש 15 המקומות הראשונים בליכוד התמלאו בכלומניקים שנועדו להיות יס-מנים של נתניהו אימצו את הנרטיב הזה גם כן כי קל לשלהב ככה את הקהל. רואים את זה חזק מאוד מאז 2015, וזה רק נהיה יותר ויותר גרוע.

אחד הדברים שהכי אהבתי בשנה האחרונה זה השקט שהיה לנו, גם אם רק לרגע, מההפחדות והשיסוע.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 42 דקות, Pika007 כתב:

אחד הדברים שהכי אהבתי בשנה האחרונה זה השקט שהיה לנו, גם אם רק לרגע, מההפחדות והשיסוע

זה כי אתה אשכנזי לפלף

❤️

• מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, samg כתב:

כמו שהשופרות אוהבים להבליט. ספר את זה למעל מיליון מצביעים.

הוא נשחק בכנסת. פעם הוא לא היה צריך להגרר אחרי קשקשנים כמו בנגביר. היום ינוקא כמו סמוצ' עושה לו ביצפר 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...