Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זו לא תשובה, זו תגובה.
זו תגובה לקשקושים שאתה רושם ולליכלוך שאתה זורק פה על שר הפנים הקודם בלי שיש לך שמץ של מושג אם התפקוד שלו היה טוב או לא.
בינתיים שר לבטחון פנים היקר שבחרת בו מתנהג כסמרטוט. לראות אותו מתראיין ולבכות פשוט, כמו ילד שבוכה ומשקר שאמא לא הביאה לו סוכריה.

זו תגובה לציפיות המגוחכות שלך מפירומן בשקל וחצי שלא היה עובר מיונים למשטרה ונתנו לו להיות המפקד שלה.
"היועמש"ית מפריעה לי".
"תחלקו נשקים לאזרחים".

פשוט התנהגות של דב*ל אין לי מילה אחרת לתאר אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה זה משנה לאטום בית באותו הלילה, או מאוחר יותר.

מה זה משנה בכלל מתי הורסים בית. איזה מין מסר זה? זה לא שלמחבלים יהיה אכפת...

איכשהו אני בספק שמחבל יוצא לפיגוע לרצוח אנשים וחושב על זה שהריסת הבית תיהיה רק בהמשך השבוע ולא באותו הלילה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אתה לא מבין שהפירומן הפריח מלא בלונים והאכיל פתאים כמו יובל שלנו (אל תיעלב יובל, המנדטים מראים שאתה בחברה טובה וגדולה של פתאים).
הפירומן מאז הבחירות רק מתעסק ב"שמאל".
הנה התפוצצה לו המציאות בפנים, עכשיו הוא מתחיל להילחץ שהפתאים יראו שהמלך הוא עירום, וזה בדיוק מה ששר לבטחון פנים לא צריך לעשות, להילחץ ולהתנהג כמו מטומטם.
מזל שהמהפכה עוד לא התחילה, סליחה "רפורמה" ושיש עוד יוהמש"ים להאשים...

לגבי השאלה שלך על אטימת בתים. מה שזה נותן זה תמונה יפה לפוליטקאים שיוכלו להשוויץ בה ולהגיד "הנה אטמנו להם את הבית".
כשהורסים בית אחרי חצי שנה אין במה להשוויץ, ובסוף מה שחשוב להם זה להשוויץ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 29 דקות, RK כתב:

זה אותו הקהל, פשוט אז אלה היו חוזרים בתשובה והיום הילדים שלהם. אתם פשוט עובדים על כמויות. ואם לאבא שלך לא הפריע להיות על מדים, מה מפריע לך?

אם אבא שלך שילם מיסים ואתה מצאת דרך לא לשלם,אז למה בכוח?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אי אפשר לבנות בסיס לחיים משותפים בצורה הזו.
זה כמו שבבית משותף יש דייר שמתחמק מתשלום דמי ועד, משתין בגינה ומשאיר שקיות זבל במסדרון, אבל כשהאור בקומה שלו מתקלקל או שהמעלית עושה בעיות הוא הראשון להתלונן ולדרוש שוועד הבית יתקן מיד. זה לא שותף, זה מטרד שצריך לטפל בו.
כמובן שזה לא מתייחס לכל חרדי באשר הוא, אלא לגישה של הפוליטיקאים שלכם.

חייב לציין שאני מבין מאוד את התחושה שלך. 

אבל ברמה הפרקטית-

1- המבאס- אנחנו תקועים כאן יחד בין אם תרצה או לא. ויש לנו גם זכות בחירה זה כנראה לא הולך להשתנות בקרוב. 

2-המעודד- הפערים אכ ןקיימים. אך הרבה יותר קטנים משהצהרת. וחלקם נמצא בשינוי מואץ בשנים האחרונות. כמשל, הרבה מבני גילי הבינו שאם כבר יוצאים לעבודה מחוסר יכולת/רצון ללמוד תורה, עדיף לעשות את זה במקצועות מכובדים (רק לאחרונה נודע לי ששלושה חברים טובים שלמדו יחד איתי בישיבה מפתחי תוכנה בסטארטפ רציני למדיי) מאשר לעבוד כנהג הסעות בשחור. זה נכון שתמיד ישארו אברכים והם האליטה שלנו. אבל כל השאר שלא, יעבדו היטב וישלמו מיסים היטב והפער בנטל הכלכלי לפחות יקטן.

מילה קטנה לגבי הדייר שצועק ראשון על המעלית- השירותים שהחרדי מקבל מהמדינה פחותים משמעותית בתרבות ובחינוך. 

ומצד שני שיעור התנדבות הכי גדול יחסית לאוכלוסיה במגוון גופים שכולם נהנים מהם.

לא אומר שזה מחפה על מה שלא אבל הנכונות קיימת.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

זה נכון שתמיד ישארו אברכים והם האליטה שלנו.

אז תממנו אותם, כמו פעם.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
בתאריך 18.12.2022 בשעה 12:28, eladns כתב:

בפעם הרביעית בשש שנים: קרן המטבע תלווה מיליארדי דולרים למצרים

הקרן תספק חבילת סיוע של 3 מיליארד דולר והודיעה שמימון נוסף של 14 מיליארד דולר בדרך. זאת בניסיון להחיות את הכלכלה המצרית, שחייבת כעת יותר מ-52 מיליארד דולר למוסדות שונים, כמעט מחצית מהם לקרן המטבע

https://www.ynet.co.il/economy/article/skar4h2uj

-שאני אומר לכם שווה להיות מדינת רווחה, תגידו אמן.

יצאתם עליי שאי אפשר שכולם לא יעבדו.

הנה.

עוזרים.

אתם ישר הא, אם לא יעבדו כולם המדינה תקרוס ויהיה רעב עולמי.

יוון עשתה את זה לפנינו ומצריים עושה את זה כרגע.

מה הטלפון של קרן המטבע?

כיף חיים במצרים.

https://www.mako.co.il/news-columns/2023_q1/Article-82b6b3f9444e581027.htm?Partner=rss

חזיר דיזל

פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

מילה קטנה לגבי הדייר שצועק ראשון על המעלית- השירותים שהחרדי מקבל מהמדינה פחותים משמעותית בתרבות ובחינוך. 

ומצד שני שיעור התנדבות הכי גדול יחסית לאוכלוסיה במגוון גופים שכולם נהנים מהם.

שכחת בריאות,בטחון שאתם מקבלים בלי תרומה.

שירותי תברואה ועירייה למרות שההשתתפות בתשלומי ארנונה נמוכה משמעותית.

אי אפשר לבחור תחום אחד בחיים ולהגיד שאתה מקבל בו פחות מהשאר ולהתעלם מהשאר.

אתה אזרח,תורם משהו ומקבל משהו,אי אפשר לחלק את זה.

לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

לא אומר שזה מחפה על מה שלא אבל הנכונות קיימת.

לפי איך שזה נראה מהצד,החרדים ה"פשוטים" נכונים,בסוף כולם רואים מה הולך בחוץ ולא כיף להיות עני.

אינטרס שימור העוני בא מלא,ואני לא מדבר על אלוהים אלא על האליטה החרדית.

פורסם
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

מה שזה נותן זה תמונה יפה לפוליטקאים שיוכלו להשוויץ בה ולהגיד "הנה אטמנו להם את הבית".
כשהורסים בית אחרי חצי שנה אין במה להשוויץ, ובסוף מה שחשוב להם זה להשוויץ

רק שכולנו מבינים שזאת פעולה שלא שווה כלום. נכון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שווה מאוד זה גורם למשפחה של  נער מתבגר שרוצה להיות שהיד לנסות לעצור אותו.

ואם אותו מחבל בן 40 הוא יודע שממשפחתו יגבה מחיר כואב. זה אמור לגרום לו לחשוב פעמיים.

במציואת השב"כ והצבא ראו לנכו שזה כלי יעיל למדי.

פורסם

כל כך שווה שבמקום שהאבא יגיד שייצא לו ילד רוצח נבלה הוא אומר ש"אלוהים בחר בו להיות שאהיד".

פורסם
Just now, garicho כתב:

אתה עובד בשיטת גזרים ומקלות מול חברה שהמקל לא פוגע בה והגזר לא טעים לה.

אבל בהחלט אוהבים כבשים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

אתה לא מבין שהפירומן הפריח מלא בלונים והאכיל פתאים כמו יובל שלנו (אל תיעלב יובל, המנדטים מראים שאתה בחברה טובה וגדולה של פתאים).
הפירומן מאז הבחירות רק מתעסק ב"שמאל".
הנה התפוצצה לו המציאות בפנים, עכשיו הוא מתחיל להילחץ שהפתאים יראו שהמלך הוא עירום, וזה בדיוק מה ששר לבטחון פנים לא צריך לעשות, להילחץ ולהתנהג כמו מטומטם.
מזל שהמהפכה עוד לא התחילה, סליחה "רפורמה" ושיש עוד יוהמש"ים להאשים...

לגבי השאלה שלך על אטימת בתים. מה שזה נותן זה תמונה יפה לפוליטקאים שיוכלו להשוויץ בה ולהגיד "הנה אטמנו להם את הבית".
כשהורסים בית אחרי חצי שנה אין במה להשוויץ, ובסוף מה שחשוב להם זה להשוויץ.

1. הרעיון שלו לנשק לכל אזרח זה לא רעיון של פירומן, זה דרך להגן על אזרחים ברחוב. מרבית הפיגועים מסתיימים כשאזרחים חמושים מנטרלים.

אם ילד בן 18 יכול לקבל לידיים נשק, טנק או מטוס קרב הוא יכול לקבל לידיים גם גלוק בגיל 22.

2.עברו יומיים מאז הפיגוע המשמעותי הראשון שלו, כבר החלטת שהוא נלחץ ונכשל? 

זאת האמת או השאיפה שלך?

3. האמירה של "פתאים" מראה שוב את הניתוק והתנשאות של אנשי שמאל, מה שימשיך להביא לכם להפסדים בבחירות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה תתבאס כי הוא יתחזק בבחירות הבאות?

חשבתי שהבהרתי את עצמי.

לכל דבר יש מחיר. בהקצנה, אתה מוכן שיעלימו לגמרי את הטרור והפשע, אבל יהיה עוצר כל ערב בשבע? לא נראה לי.

אני לא מאמין שיש לבן גביר שיטה סודית למיגור הטרור וחיזוק ה"משילות" בלי לפגוע בערכים דמוקרטיים שחשובים לי.

ומבחינתי עצם זה שהוא יושב כשר, זה כשלון מוסרי של העם והמדינה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...