Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אז נהיה גם בבעיה כי אחרי שטיפלנו במשילות יתחילו לטפל בגייז ובחילונים.

בתור חילוני אני לא מודאג ממנו.

לא נראה שאכפת לו ממני יותר מידי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככהניסט, הוא חושב שחוקי התורה גוברים על חוקי המדינה. זה בעיה לחילונים.

מה גם שהוא שמאל כלכלי, שזה חרא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא בעמדה שמאפשרת לך לכפות על כולם את המחשבות שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא מתרשם מהצעקות של הפאניקה, כי זה משהו שלא קורה תוך יומיים. 

אבל אם אדם שאלו הדעות והאמונות שלו מצליח לצבור כח אלקטורלי גדול, אנחנו בסופו של דבר נהיה בבעיה. 

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

לא צריך להרביץ. לא תהיה יותר בעיה לקבל רשיון נשק.

כי עד עכשו ממש הייתה בעיה להוציא נשק?

פורסם

ראית ביום שישי את ההוא שבכה עם בן גביר. הוא אמר שלא נותנים לו נשק כי הרים יד על מישהו.

מבין את הכאב ואת החשש שלו ועדיין מעדיף שאדם שהואשם בתקיפה לא יסתובב עם נשק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לו מה לדאוג, בסוף העבריינים מצליחים להשיג נשק. 

פורסם

הבעיה זה לא העבריינים ולא הנורמטיבים אלא סתם חמומי מוח על גבול הנורמטיביים. אותם אלה שדופקים לבן אדם קסדה בפנים, בועטים לו בדלת של האוטו וכו'.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, Potato כתב:

כי עד עכשו ממש הייתה בעיה להוציא נשק?

מושבניק קרבי על בקו עימות ולא קיבלתי, לא צוחק, אם יש לך איך לעזור לי תן קצת מידע

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Potato כתב:

גם הוא לא.

למרות כל הפאניקה שמנסים לייצר,אף אחד לא מתכנן להרביץ להומואים.

מספר התקיפות נגד להטבים עלה בתקופה האחרונה. תקיפה לא חייבת להיות לינץ שמוביל לפציעות קשות או חס וחלילה מוות. גם לגרום לילד ביסודי להרגיש דחוי, לא אהוב, מוקצה וכו וכו ולכפות עליו לעבור בית ספר זה נורא. זה רצח מוחלט של הנפש.

עם כל הכבוד לחוק, לדעת קהל יש הרבה יותר משמעות. ואם הנושא מוחרם מבתי ספר, מנהיגים יוצאים פומבית נגד, וח''כים מרכינים ראש (!!?!!) בהשבעת יו"ר כנסת הומו (לא אוהב את האיש, אבל יש משמעות לנראות של הומו בכזה תפקיד בכיר), אז דעת הקהל משתנה. הסה''כ קבלה שיש בארץ לאט לאט תדאך, מקרי האלימות יעלו ויותר גרוע - יותר ויותר נערים ונערות ישארו בארון. שזה בגדול עינוי מתמשך לכל החיים, שמבין עשרות אם לא מאות אלפים שעוברים אותו, חלקם לא יעמדו בזה ויפגעו בעצמם.

אז גם אם החוק לא משתנה לרעה, לאנשים האלה יש הרבה השפעה על השיח הציבורי וכתוצאה מכך על אנשים.

אז כן יש בנו פאניקה, גם אם לא סביב החוק, היא קיימת ובעיניי מוצדקת.

ד''א לא בא בטענות אלייך, סתם העלת את הנושא אז ציטטתי אותך. כן רוצה לנסות להעביר לכולם את החשיבות של לא להיות אדישים לתהליכים האלה, כמו שאנחנו לא אדישים לשאר הדברים החשובים שקורים פה.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, DubelBoom כתב:

מספר התקיפות נגד להטבים עלה בתקופה האחרונה. תקיפה לא חייבת להיות לינץ שמוביל לפציעות קשות או חס וחלילה מוות. גם לגרום לילד ביסודי להרגיש דחוי, לא אהוב, מוקצה וכו וכו ולכפות עליו לעבור בית ספר זה נורא. זה רצח מוחלט של הנפש.

איך אתה מודד את זה?

אני יכול באותה מידה להצהיר שיש ירידה,איפה הדאטה ואיך אתה בדיוק אוסף דאטה על ילדים שמרגישים דחויים ביסודי?

אז דעת הקהל משתנה.

אין פה עניין של דעת הקהל אלא התקדמות תרבותית של חלק מהמגזרים,כשהחלק השני נשאר בדעה שונה.

לדעת החרדים זה מחלה/פגם/בעיה שיש לטפל בה וזה לא היה שונה לפני 5 שנים ולא ישתנה עוד 5 שנים, לצורך הדיון נניח כי דעתי שונה וגם היא לא תשתנה כי גפני או דרעי הורידו את הראש באיזה נאום.

הסה''כ קבלה שיש בארץ לאט לאט תדאך, מקרי האלימות יעלו ויותר גרוע - יותר ויותר נערים ונערות ישארו בארון. שזה בגדול עינוי מתמשך לכל החיים, שמבין עשרות אם לא מאות אלפים שעוברים אותו, חלקם לא יעמדו בזה ויפגעו בעצמם.

קבל:

יש משבר בהייטק והמון אנשים איבדו שכר וסטטוס והם יהיו עצובים ויפנו לסמים קשים ואלכוהול וכתוצאה מכך תעלה האלימות ומקרי הרצח בקרב העשירונים העליונים.

תראה איזה טענה חמודה,לך תוכיח לי שאני טועה.

אז גם אם החוק לא משתנה לרעה, לאנשים האלה יש הרבה השפעה על השיח הציבורי וכתוצאה מכך על אנשים.

שוב,אין פה דעה ציבורית.היא לא קיימת.

יש מגזרים שונים עם דעות שונות,כרגע אתה שומע בקול יחסית דעה של מגזר מסוים,לפני שנה שמעת בקול דעה של מגזר אחר.

הדעות לא משתנות,גם לא כמות האנשים שמחזיקים בהן.

אז כן יש בנו פאניקה, גם אם לא סביב החוק, היא קיימת ובעיניי מוצדקת.

אז תהיה בפאניקה.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...