Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה נכון ומה לא.
רק אומר שזה תכלס תגמול בדולרים. נכון שאולי בחוזה מופיע מה השווי בשקלים לפי מחיר ההענקה אבל בסוף אתה מקבל דולרים ויכול להעביר לבנק דולרים או לשמור אותם בצורת מניות...
כלומר אתה כבר מושקע בדולר...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 26 דקות, Mech Morphix כתב:

חח. בחיאת. ביסודי גם אם צבע העור שלך *קצת* שונה מכל השאר יציקו לך. לצורך העניין כיתה עם 20 הומואים וסטרייט אחד היו מציקים לסטרייט

אני רואה את זה בכיתה של הבת שלי. המורים מאוד עובדים על קבלת השונה. יש ילדים מכל העולם. צבע עור,  משקפיים, השמנה - כל אלו לא אישיו שם.

פורסם

דווקא לבן גביר, בשונה מקודמו,  יש יותר סיכויים להצליח בתפקיד "לחלץ את המשטרה" ממצב בו היא נמצאת כיום - מחסור כח אדם חמור, צמצום קורסי הכשרה והורדת רף קבלה.

כי יש לו כוח לקבל תקציבים ולשפר משמעותית תנאי העסקה . הוא רק צריך להתמקד בנושא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 29 דקות, garicho כתב:

אני רואה את זה בכיתה של הבת שלי. המורים מאוד עובדים על קבלת השונה. יש ילדים מכל העולם. צבע עור,  משקפיים, השמנה - כל אלו לא אישיו שם.

אלא אם כן זו כיתה של 10 תלמידים ו4 מורות  ומערך מצלמות אני בטוח שקורים דברים שאתה וגם המורה לא מודעים אליהם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 2 דקות, Mech Morphix כתב:

אלא אם כן זו כיתה של 10 תלמידים ו4 מורות  ומערך מצלמות אני בטוח שקורים דברים שאתה וגם המורה לא מודעים אליהם

יכול להיות - אבל אני דואג לדבר על זה עם הבת שלי, ולהבין ממנה מה קורה בבית הספר. בכל מקרה זה כיתה של 17 תלמידים ותלמידות - מכל העולם. אז זה קצת שונה מכיתות התרוגניות יותר.

פורסם

אוי נו.

תסלח לי גריצ'ו, אבל זה לא מקרה מייצג.

תן לי את המצב באורט (או המקבילה הפולנית שלו). לא בבית ספר שמיועד לבינלאומים ואנשים עם כסף.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, garicho כתב:

יכול להיות - אבל אני דואג לדבר על זה עם הבת שלי, ולהבין ממנה מה קורה בבית הספר. בכל מקרה זה כיתה של 17 תלמידים ותלמידות - מכל העולם. אז זה קצת שונה מכיתות התרוגניות יותר.

כמו לגדל אננס בחווה סגורה עם שליטה בכל פרמטר ואז להגיד בסוף "רואים, אפשר לגדל אננס בישראל"
אלה לא תנאים לבדוק כלום, וילדים הם הכי רשעים שיש

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ילדים בבית ספר זה כמו כנופיות בכלא. ככה זה הטבע האנושי, להיות עם מי שדומה לך. בגן זה אפילו עוד יותר בולט.

כמובן שצריך לחנך את הילד לקבלת השונה וכל זה, אבל הנטיה הטבעית הפוכה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מבין את כל מה שאתם טוענים. ואפילו מסכים במידה מסוימת עם זה. אני גם זוכר את התקופה שלי בבית הספר. הנקודה היא שקבלת השונה זה משהו שחשוב לעבוד עליו מגיל צעיר, וזה משהו שילדים לומדים בבית.

ילדים לא נולדים גזענים. הם לא נולדים שונאי זרים. הם לא נולדים דתיים. זה הכל דברים שהם לומדים בבית ובמוסדות החינוך. אז אם בבית מלמדים אותם לקבל את השונה, ומוסדות החינוך שמים על זה דגש ומלמדים גם, הילדים יהיו הרבה יותר פתוחים לזה.

אפילו בכיתה של האחיינית שלי, בית ספר רגיל בשרון, הומו זה לא קללה. דברים בהחלט משתנים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

אוי נו.

תסלח לי גריצ'ו, אבל זה לא מקרה מייצג.

תן לי את המצב באורט (או המקבילה הפולנית שלו). לא בבית ספר שמיועד לבינלאומים ואנשים עם כסף.

גם בבית הספרשל הבת שלי מקבלים להטבים (מכל הסוגים) בשוויון נפש מלא ומדובר על כיתות של 42 ילדים.

אבל אין ספק שהוא היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.

לפני 37 דקות, garicho כתב:

יופי, בית ספר בפולין.

ברירת המחדל זה שכל ילד יושב לבד בחושך או מקסימום עם ההוא שלא מדברים איתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ילדים הם חרא

ילדים שגדלים באוירה שבה שנאת האחר היא נורמה הם חרא בריבוע והם יגדלו להיות מבוגרים חרא

זה כל הקטע במערכת חינוך!

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

ילדים הם חרא

God Damn GIFs | Tenor

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

יופי, בית ספר בפולין.

ברירת המחדל זה שכל ילד יושב לבד בחושך או מקסימום עם ההוא שלא מדברים איתו.

אם כבר מדברים על סטריאוטיפים ודעות קדומות שהורים מנחילים לילדים שלהם…

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכי פולני, להעלב מבדיחה😂

לפני 13 דקות, פינדר כתב:

ילדים הם חרא

ילדים שגדלים באוירה שבה שנאת האחר היא נורמה הם חרא בריבוע והם יגדלו להיות מבוגרים חרא

זה כל הקטע במערכת חינוך!

אם בבית ההורים מדברים כמו זוג טרולים, יצא להם ילד טרול ולא יעזור אם ישלחו אותו לבתי הספר הכי טובים. מקסימום הוא ילמד לשחק את המשחק מול המורים.

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...