Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא שמעתי את ילד *** אומר משהו על פורום קהלת, על הממנים שלה ועל מה שהיא עושה למדינת ישראל...
כנ"ל ישראל היום.

עצוב, עצוב שיש בעם שלנו קבוצה כל כך גדולה של פתאים שלא מבינה איזה דרך סללו לה...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

זה נראה יותר טוב מלקבץ נדבות.

אני לא איזה סופר פטריוט אבל לומר שמדים "לא נראה טוב בעין" זה רק מוכיח כמה אתם לא רוצים שום קשר למדינה הזאת חוץ מלקבל שירותים וכסף.

בחיי שאני לא ממש מבין מה אתה רוצה.

זה הגישה שלך בכל החיים הכל או כלום? 

שמדברים שצריך להתחיל מהיכן שהוא זה מקרה קלאסי של התחלה.

האינטרס שלכם זה לחבק אותם. בידיעה שכשיהיו מספיק מתנדבים במשטרה. יהיו יותר משרתי שירות אזרחי בטחוני במשטרה (שם מכובס לשוטרים על מלא). ומשם שוטרים רגילים.

וזה הרי התחיל ממש כך. קומץ חרדי ששירת ב"נצח יהודה" דוחף כרגע להתנדבות המונית במשטרה. זה מעגל שבוודאות יריחב את עצמו. כמה המיינסטרים החרדי יהיה מרוצה מכך באמת שאין לי מושג. אני לא שומע כרגע קולות של התנגדות נחרצת וגם לא של תמיכה גלויה.

אבל אתם ? אמורים לקפוץ משמחה שמשהו זז בכלל לכיון שאתם רוצים להגיע אליו.

אם כאן על יוזמות כאלו נשמעת התנגדות כה נחרצת אז באמת אין שום סיכוי לאיחוי בקרוב אפילו שטחי.

פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

שמדברים שצריך להתחיל מהיכן שהוא זה מקרה קלאסי של התחלה.

אין כאן שום התחלה. רק דעיכה איטית לכיוון הסוף.

האינטרס שלנו הוא להפרד מכם בדרכי שלום, די בדומה למה שצריך לעשות עם הערבים ביהודה ושומרון. 

לצערי, שוב ושוב, בגלל הימין הדתי \ ביסיסטי היקר, שני הדברים לא יקרו. ובמקום זה נמשיך להתקדם אל עבר מדינת הלכה, בזמן שאנשי דת מעמית סגל ועד לאריה דרעי מסבירים לנו שזו בעצם "דמוקרטיה" וככה צריך להיות.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לא צריך להיפרד מהם עדיין.
צריך פשוט להפסיק את התמיכה. באופן מוחלט. אין הנחות בארנונה למי שלא עובד. אין הנחות בגנים. אין הנחות בצהרנים. את כל העמותות לסגור. אין תשלום לסטודנטים חרדים. אין קצבאות ילדים למי שלא עובד.
לסגור הכל.
אחרי כמה שנים הם יפשטו על שוק העבודה.
בשביל שזה יקרה צריך שביבי ימות מזיקנה והמפלגות הליברליות התאחדו תחת הנהגה אחת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

זה הגישה שלך בכל החיים הכל או כלום? 

ממש לא, הגישה שלי זה עלות מול תועלת.

לא שווה לי ש100 חרדים ילכו להתנדב במשטרה, כשרוב הציבור החרדי רואה במדים של משטרת ישראל משהו שמפריע בעין.

זה לא שווה את המאמץ.

לי עדיף שתקימו לעצמכם אוטונומיה עם משטרה שהמדים שלה זה שטריימל עם צ'קלקה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

לא צריך להיפרד מהם עדיין.
צריך פשוט להפסיק את התמיכה. באופן מוחלט. אין הנחות בארנונה למי שלא עובד. אין הנחות בגנים. אין הנחות בצהרנים. את כל העמותות לסגור. אין תשלום לסטודנטים חרדים. אין קצבאות ילדים למי שלא עובד.
לסגור הכל.
אחרי כמה שנים הם יפשטו על שוק העבודה.
בשביל שזה יקרה צריך שביבי ימות מזיקנה והמפלגות הליברליות התאחדו תחת הנהגה אחת.

את זה כולם מבינים , אבל מה לעשות שבכדי להתישב על כסא רוהמ צריך תמיכה אלקטוראלית, במקרה הנוכחי בחרו בדתיים על פלגיהם השונים , התמסרו לרעיונות הזויים, די דומה לבחירות עבר כי זה האמצעי היחידי שעשוי לקדם למטרה וכנראה אין בילתו. קיים קושי אדיר ללכת ישר והגון וגם להגיע למלוכה, בטוח שגם ביבי מבין זאת אבל הצרכים , הלחץ מגורמים קרובים והחשק "להיות" גבר על המצפון שגם ככה די נשחק.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

רצו כור היתוך, קיבלנו חבית נפץ 

מתחילה להצטבר אצלי תחושת מיאוס רצינית מהמדינה. המדינה הזו כל-כך מתוסבכת עם עצמה שקשה לי להאמין שאי פעם יהיה כאן טוב, להפך, מרגיש לי שמיום ליום אנחנו נסוגים אחורה. כל-כך הרבה בעיות יש כאן בהמון תחומים של החיים, כל-כך הרבה מורכבויות שכבר מתישות את הנפש. יום אחר יום, שנה אחר שנה, מרגיש לי שצועדים כאן אחורה במקום קדימה. היום כשיש לי ילדים, אני באמת מבין את המשמעויות של הדברים, ואת החרדתיות מהעתיד הלא וורוד שצפוי לנו.

לפעמים אני חושב שכל הבעיות החלו מרצח רבין, אבל לצערי זה לא כך, אלא משהו ב-DNA שלנו רקוב.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני רוצה לציין שכ 80% מהנשים החרדיות עובדות. 

היתה לי הזכות בחברה הקודמת (וכרגע במשא ומתן על מנת לחדש את הזכות בחברה הנוכחית), לנהל קבוצה של כ 30 חרדיות, תוכניתניות, בודקות, ר"צ ופרודקט. מדובר בעובדות מצויינות ומסורות.

ע"פ הנתונים של המכון הישראלי לדמוקרטיה (גוף אנטי ליכוד וחדרים מובהק), שיעור התעסוקה בקרב גברים חרדים הוא בשיא כל הזמנים.

ע"פ מחקר של המועצה הלאומית לכלכלה, ההתפתחויות עוד יותר מבטיחות, כי שיעור הצעירים שנכנסים לעבודה הוכפל. 

סה"כ החברה החרדית היא ענקית ולכן לשנות בה כיוון תנועה זו לאמיני מיינור שפונה בזריזות, זו לא מרצדס 500S שצריכה יותר זמן ושטח, אלא פול טריילר עצום שצריך רדיוס גדול מאוד והרבה זמן. עם זאת המגמה ברורה, ולא ניתנת לשינוי.

החברה החרדית היא לא הומוגנית, יש בה גורמים שאני לא מסוגל לחשוב עליהם בלי להתעצבן : העדה החרדית, נטורי קרתא, סאטמר.. חבורת שונאי מדינת ישראל ולדעתי אוטו אנטישמים שמזדהים עם הגרועים שבאויביינו.

לעומת זאת ישנם פלגים שבהחלט מחפשים את הדרך ללב החברה, כמו שבשנים האחרונות ברשת 'בני יוסף' של ש"ס מלמדים ליבה בכל המוסדות.

אפילו חסידויות סופר שמרניות ומתנתקות כמו בעלזא, שוברות את השורות מול ההנהגה החרדית האשכנזית, ודורשות שילדיהם ילמדו ליבה.

ואין להקל בזה ראש, הגזענות בחברה החרדית היא אחד המאפיינים הכי מאוסים שבה, ולכן הפתרון לדרישות בעלזא היה שהילדים שלהם ילמדו ברשת של ש"ס הוא פשוט מדהים.

מי שמכיר קצת את ההיסטוריה של החברה הזו, מבין איזה דבר מופרך זה כשמשפחה אשכנזית (שלא לומר חסידות שלמה) שולחת את הילד ללמוד במוסד ספרדי.

גם הם יודעים שבניתוק* אין כל עתיד, ועל מנת לשבור את מעגל העוני הילדים צריכים השכלה יותר רחבה מרק לימודי קודש.

*  הבהרה - זו דיעה אישית, מבוססת אינטואיציה, ולא טיעון מבוסס נתונים, אז נא להתייחס בהקשר הנכון:  עם יד העל הלב, הרבה חילונים מעדיפים (באבואבוה מעדיפים) שתהיה הפרדה בין ערים חרדיות לערים חילוניות.

באיזשהו מקום, כאשר משרד השיכון מוציא מכרז ל 5000 יחידות דיור נאמר בהוד השרון, או במודיעין, יש מי שיעדיף ש 3000 יח"ד יהיו בהוד השרון לחילונים, ו2000 באלעד לחרדים. אנשים מתחרפנים כשפותחים להם מקווה או כולל ליד הבית, אבל להרבה חילונים לא כל כך נעים להודות בזה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 6 דקות, ליפיגו כתב:

עם יד העל הלב, הרבה חילונים מעדיפים (באבואבוה מעדיפים) שתהיה הפרדה בין ערים חרדיות לערים חילוניות.

כולל ראשי ערים מהליכוד, שמתנגדים להקמת שכונות לחרדים בשטחי הערים שמנהלים. למרות שמדובר ב"אחים" ו"שותפים טבעיים" ושיט אחר שמוכרים כשצריך להמליך את ביבי שוב.

ההסברים פשוטים: בני ברק, ירושלים, בית שמש, כנראה גם בערד בהדרגה. השינויים הם חד כיווניים, כואבים ואלימים. כמו מה שאתה מתלונן עליו בדרום ת"א. רק ששם בונים בהדרגה שכונות יקרות יחסית שיתחרו בפלורנטין ובאזורים אחרים בעיר. ובבני ברק ושות' בונים בעיקר הרחבות לא חוקיות לדירות קיימות, ומתפללים שזה לא יקרוס. 

• אהבתי 1
פורסם

אני לא מאמין שמישהו מתעצבן שפותחים מקווה ליד הבית כי מפריע לו שיש מקווה, אלא כי זה מגיע עם סכנה לאורח חייו החילוני.

הכפיה שהם עושים - היא הבעיה. לא הימצאות בית הכנסת, כולל, מקווה וכו'. 

• רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 33 דקות, ליפיגו כתב:

הרבה חילונים מעדיפים (באבואבוה מעדיפים) שתהיה הפרדה בין ערים חרדיות לערים חילוניות.

לא רק הם. גם מסורתיים ודתיים לייט. 

לפני 34 דקות, ליפיגו כתב:

אנשים מתחרפנים כשפותחים להם מקווה או כולל ליד הבית, אבל להרבה חילונים לא כל כך נעים להודות בזה.

היום כבר הרבה יותר נפוץ לשמוע תלונות בנושא. וזה לא בגלל המקווה או הכולל כמבנה, אלא בגלל מה ש"זה" מביא איתו. 

לפני 35 דקות, ליפיגו כתב:

עם זאת המגמה ברורה, ולא ניתנת לשינוי.

מזכיר לי קצת את "מחירי הדיור רק עולים" מהשרשור השכן. 

יש סיבות שבגללן הנשים החרדיות יצאו לעבודה בתחילת שנות ה-2000 ויש סיבות (אולי אחרות) בגללן רואים שיפור באחוז התעסוקה אצל הגברים החרדים. צריך לחקור את הסיבות (חלקן ידועות יותר, וחלקן פחות ידועות/מובנות) ולהבין אם יש מקום לממשלה/גופים כאלה ואחרים לתמרץ את המגמה ולא לפגוע בה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אתם נורמליים?

אנחנו מדינה אחת ועם אחד. ראחרי שתיפרדו מהחרדים תיפרדו מהאטיופים ואחר כך מהמזרחיים?

אנחנו נילחם שכל אחד יחיה לפי תפיסתו בלי לכפות אותה על האחר ושכל אחד יפרנס את עצמו. זה הכל.

@yd b-4 ושאר התומכים בקיצבאות, לידע כללי הולכים לקצץ לקשישים בדרגות סיעוד 1 ו 2 את הסיוע מביטוח לאומי. שתדעו ממי לקחתם את פרוסת הלחם בשביל הגדלת הקיצבה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

(חלקן ידועות יותר, וחלקן פחות ידועות/מובנות)

אה, אבל חשבתי שזה ממש ברור.

מסתכלים על חשבון ההוצאות בסוף החודש. העיניים יוצאות מהראש כמו בלוניטונס, והולכים לעבוד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אתם נורמליים?

כן.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אנחנו נילחם שכל אחד יחיה לפי תפיסתו בלי לכפות אותה על האחר ושכל אחד יפרנס את עצמו. זה הכל.

יש סיבה לזה שאין מדינת "עולם" וכו'. אפשר כמובן לכפות על אנשים "שותפות" באינדוקטרינציה מלמעלה. למדינת ישראל אין עניין לעשות את זה. ואנחנו פשוט מגלים שבניגוד למה שחשבו הרצל ושות' יהדות איננה לאום. בדיוק כמו נוצרות או איסלאם. בדיוק כמו שאתניות איננה לאום (ע"ע אנגלים, הולנדים וגרמנים שברחו להקים חברת מופת באמריקה).

לא שזה מאוד משנה. חוץ מהוצאת תיסכול באינטרנט אין לנו מה לעשות. החרדים שולטים במדינה הזו, בין אם באופן ישיר, לבין אם בעזרת סמי חרדים מהסוג של סמוטרי'ץ ושות'. זה לא צפוי להשתנות. כי, כמו שאמרו בצדק הביביסטים לאחרונה, גם גנץ היה יושב עם אריה דרעי אם זה מה שהיה מבטיח לו ממשלה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

אתם נורמליים?

אנחנו מדינה אחת ועם אחד. ראחרי שתיפרדו מהחרדים תיפרדו מהאטיופים ואחר כך מהמזרחיים?

@yd b-4

אנחנו לא נכפה, אבל יכפו עלינו.

זה מה שקורה עכשיו ואין שום דרך לשנות את זה מלבד הפרדת כוחות.

אין כפייה אתיופית או מזרחית.

החרדים כופים עלינו כל מיני דברים דרך חוקי המדינה בשם הדת. החרדי חושב שהמדינה עושה לו כפייה חילונית. אז מה הפתרון שלא מערב כפייה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...