Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

בינתיים מנהלי הבנקים מדווחים על אנשי עסקים שמוציאים את כספם הפרטי החוצה.

כמו שאמר לי אדם עשיר לפני חצי שעה: מחר לא ירשו לי להוציא כסף... 

מוציא את המיליונים שלועכשיו. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אישית זה פחות מדאיג אותי. יהיה לבנקים קצת יותר קשה אבל לא נורא.

אני אתחיל לדאוג כשפעילות עסקית והשקעות במשק יצטמצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 26.1.2023 בשעה 10:34, CX25GTI כתב:

רק אצלך בין האוזנים מתבשל סבב לחימה.

רק אצלי.. 8 נרצחים בערב שבת

עדכון: נראה לי שחסר טעם רציני מצידי לענות ככה אבל זו המציאות והתרגלתי לזהות כאלה תהליכים. ככה התחיל עלות השחר וכך יתחיל המבצע הקרוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

רק אצלי.. 8 נרצחים בערב שבת

עדכון: נראה לי שחסר טעם רציני מצידי לענות ככה אבל זו המציאות והתרגלתי לזהות כאלה תהליכים. ככה התחיל עלות השחר וכך יתחיל המבצע הקרוב.

בתקופת הממשלה הקודמת לא היו פיגועים?

לא היה גל מטורף שהתחיל בדקירות בבאר שבע והמשיך עם מסעות ירי בחדרה ובדיזינגוף שהתפתח לשובר גלים?

זה לא קשור למי בשלטון ומה הדעה שלו, זה קשור לשנאה מטורפת נגד יהודים שאפשר להתעלם ממנה ולהגיד שהחרדים זה הבעיה הקיומית שלנו או להבין שזאת כרגע הבעיה מספר אחת שלנו.

עריכה: וכמובן שגם אצל הממשלה הקודמת היה סבב לחימה בעזה.

להאשים את ביבי בזה שהוא מכין מלחמה לטובתו האישית זה משהו שאני באמת לא רוצה לרשום פה מה זה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

בתקופת הממשלה הקודמת לא היו פיגועים?

לא היה גל מטורף שהתחיל בדקירות בבאר שבע והמשיך עם מסעות ירי בחדרה ובדיזינגוף שהתפתח לשובר גלים?

זה לא קשור למי בשלטון ומה הדעה שלו

זה בול, אבל בול מה שכתבתי לך לפני פחות משנה כשהיו כל מיני תקריות בתקופת הממשלה הקודמת וזעקת גוועלד על כל דבר ש "בנט לא הצליח למנוע"

מה קרה שפתאום אתה מסכים איתי ב 100%?

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)

יש מספר בעיות שמקבילות אחת לשניה מבחינת הטיפול בהן.

ממשלה חדשה,הבטחות חדשות..

בואו נראה מה יהיה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא קשור למי בשלטון ומה הדעה שלו, זה קשור לשנאה מטורפת נגד יהודים שאפשר להתעלם ממנה ולהגיד שהחרדים זה הבעיה הקיומית שלנו או להבין שזאת כרגע הבעיה מספר אחת שלנו.

לפחות אנחנו מסכימים על משהו.

ומה ש @Potato כתב נכון גם כן..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מה יהיה? 

תן לי להוציא את כדור הבדולח שלי מהבווידם...:

אני רואה שבקרוב עקב המצב הביטחוני יהיה חוסר אחריות ממש לקיים הפגנות של 100K אנשים בתל אביב כאשר קיים סיכון שיהיו אזעקות "צבע אדום"...

אני מקווה מאוד שאני טועה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון גרוע 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

זה בול, אבל בול מה שכתבתי לך לפני פחות משנה כשהיו כל מיני תקריות בתקופת הממשלה הקודמת וזעקת גוועלד על כל דבר ש "בנט לא הצליח למנוע"

הטענות שלי היו שניסו לקנות שקט תמורת כספים והקלות במקום להילחם בטרור.

אם לא תהיה פה תגובה משמעותית אני אסכים איתכם שגם בן גביר בדיחה ומבחינתי בחירות הבאות אצביע לפיד.

זה המבחן האמיתי שלו.

פורסם (נערך)

במלחמה בטרור אין על השמאל. לא אשכח איך ברק הורה להפציץ קורס סיום קצינים של חמאס. לוחמים ובני משפחותיהם. ילדים, קשישים וטף. טבח של 400 איש בשנייה אחת. ברגעים שאחרי זה עשרות אנשים חסרי גפיים צורחים, אנרכיה מוחלטת והווידאו לא מגיע כלל לחדשות, לא כאן ולא בחו"ל. התעלמות מוחלטת מהעולם.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

הטענות שלי היו שניסו לקנות שקט תמורת כספים והקלות במקום להילחם בטרור.

אם לא תהיה פה תגובה משמעותית אני אסכים איתכם שגם בן גביר בדיחה ומבחינתי בחירות הבאות אצביע לפיד.

זה המבחן האמיתי שלו.

סלח לי אבל אתה צוחק? כספים והקלות זו הייתה הדרך של ביבי מודל 2018-2021, דווקא בנט עצר את זרם הכספים פנימה (בעיקר מזוודות הכסף המבישות) ונקט יד קשה יותר מהממשלה שלפניו.

אבל בסדר, בוא נראה את "בן גביר יעשה פה סדר" עכשיו, אהיה מופתע אם הוא יעשה משהו חוץ מלנבוח- אם כי אשמח מאוד להתבדות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

אם לא תהיה פה תגובה משמעותית אני אסכים איתכם שגם בן גביר בדיחה

איך תשפוט תגובה משמעותית?

שואל בשיא הרצינות.

יפציצו פה, אולי פעילות שם. יסתיים "כי נגמרו המטרות". יגידו שניצחנו ונתנו להם בראש, יהיו כמה חודשים של שקט. כמו אחרי כול סבב.

איך אתה מגדיר אם זה משמעותי או לא?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 56 דקות, Pika007 כתב:

image.png.3ab2b1242bbcb19042e25a4f673b1e34.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

במלחמה בטרור אין על השמאל. לא אשכח איך ברק הורה להפציץ קורס סיום קצינים של חמאס. לוחמים ובני משפחותיהם. ילדים, קשישים וטף. טבח של 400 איש בשנייה אחת. ברגעים שאחרי זה עשרות אנשים חסרי גפיים צורחים, אנרכיה מוחלטת והווידאו לא מגיע כלל לחדשות, לא כאן ולא בחו"ל. התעלמות מוחלטת מהעולם.

הלכת רחוק, בממשלת לפיד נכנסו כ"כ חזק בג'יהד האיסלמי שהם התחננו להפסקת אש.

• אהבתי 1
פורסם

זוכרים שעל כל בלון חטפו תקיפה ? וזה מבלי שהם יעזו להגיב חזרה...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...