Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, David32 כתב:

העובדה שהחברים שלו עכשיו זה בן שפירו ופיטרסון מאוד עצובה.

זה החברים של יאיר.

החבר של ביבי, המשפטן דרשוביץ הביע התנגדות לרפורמה הזו.

לפני 3 דקות, ליפיגו כתב:

להל"ן

אווו הכהניסט חזר ללמד אותנו על דמוקרטיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, ליפיגו כתב:

להל"ן

Small-violin GIFs - Get the best GIF on GIPHY

---

סליחה, לא התאפקתי..

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, MZN כתב:

אם הייתי אחד האוייבים שלנו, הייתי משקיע הרבה ביותר בסכסוך הפנימי הזה מאשר בלרוץ לחברת הייטק כלשהי שתוציא מפה את המרכז שלה.

העם נהיה קיצוני ברמות, אפשר היה לצפות את זה מראש עם שטיפת מוח חינמית של ישראל היום, ערוץ 14 וכו'... 

תראו איך מתחילה תוכנית בוקר בערוץ 'חדשות'... אלוהים אדירים, לאן הגענו? 

אפשר לראות את תוצאת שטיפת המוח הזאת בהמון פוסטים, למשל פוסט של הצינור על פורום קהלת, פתאום התערבות זרה במדינה היא מבורכת 😂

https://www.facebook.com/hazinor/videos/578397327088216

כל הליהוק של הערוץ הזה מביך בצורה קיצונית. נראה כמו הפרלמנט מעתיקות באשקלון שיושבים בטוטו כל היום וממלאים טפסים. 
רק הלבישו אותם בחליפות והם מנסים לדבר בצורה מלאכותית ומתאמצת בשפה של "מגישי חדשות"

מאז שהתחיל עידן תכניות הריאלטי (האח הגדול, הישרדות, דייטים וכו..) לא חשבתי שלטלוויזיה יש לאן לרדת אבל מתברר שכן, לי רק צר על רמת המשכל של כל מי שמצליח לצפות בזבל הזה בלי להתעצבן מההרגשה שמאכילים אותו בכפית ותוך כדי יורקים על האינטיליגנציה שלו.

פורסם
לפני 31 דקות, ליפיגו כתב:

לגבי הפיכה משטרית, נו, 'חוק יסוד כבוד האדם וחירותו' (חוק ביוזמת הליכוד אגב..) עבר ברוב של 32 מול 21. 

אז בהקשר של פיסקת התגברות (שאני מתנגד אליה מאוד למעשה, והיא פשרה כואבת שתזיק לדעתי), אז יוצא שכל מי שבכלל השתתף בהצבעה על החוק שבעקבותיו נפסלו 22 חוקים ( 53 ח"כ) זה פחות ממי שנדרש על מנת להתגבר על פסילת חוק (61 - אולי יהיה יותר).  

אתה יודע למה היה רק 32 מול 21? כי לא היה מדובר במשהו שלא נמצא בקונצנזוס. הרבה מאוד חכי"ם לא הגיעו כי היו עסוקים בפרימריז או התקזזו. לשפוט חוק על פי כמה אנשים הוא עבר זה ראיה לא נכונה ומפוזיציה של הקטנה. אם כבר אז התיקון לחוק הזה עבר ברוב של 74-0...

פורסם
לפני 34 דקות, ליפיגו כתב:

כן, ישנם גם אנסים "תוצרת בית", אבל למה לייבא עוד? ולמה מחוץ למגבלות חוק השבות? ולמה לרכז את כולם באותו מקום? למה אי אפשר לפעול כמו מדינה נורמלית  שאכפת לה מאזרחיה - מכל אזרחיה) כדוגמת דנמרק ולשאוף לחלק את העומס? בכל מקרה מי שמוביל את המהלך אלה המחוקקים ולא השופטים.

אתה ממשיך לעוות המציאות, ולתאר אותה כאילו שופטי בגצ טסו לסודן, העלו על הגמלים שם מסתננים, הביאו אותם לגבול, העבירו אותם ושלחו אותם לגור בדרום ת"א.

אף אחד לא "מייבא" לא סתם מבקשי מקלט או שוהים בלתי חוקים או מהגרי עבודה. 

הריכוז שלהם בדרום ת"א נוצר בחסות הממשלה, וגם זה מתועד ונחפר על זה מספיק גם פה לפני שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, ליפיגו כתב:

ולגבי פסילת החוק, בואו נדייק, אחרי הרפורמה בג"צ עדיין יוכל לפסול חוק, הוא פשוט יצטרך ש 80% מהשופטים יצדדו בפסילת החוק.

כלומר, אם הרכב של 11 שופטים דן בחוק, ו 5 מהם סבורים שאין לפסול אותו ו 6 סבורים שכן, אז עם כל הכבוד, על מנת לחוקק יש כנסת.

האם חוקים שנפסלו - ברשימה שהבאת - נפסלו ברוב של 6 מול 5 או בתמימות דעים (מלאה או כמעט מלאה)?

לפני 47 דקות, ליפיגו כתב:

וכמו עוד מדינה נורמלית כמו אנגליה (שמאז הברקזיט לא רואה בעיניים), שמי שלא באמת פליט והינו שוהה לא חוקי פשוט מעלים על טיסה (בית המשפט לא העז להתערב, כראוי).

ברור, מדינה נורמלית...

עזוב, אתה לא מבין על מה אתה מדבר. מתמזמזים על 30 אנשים שרוצים להעלות למטוס כבר שנתיים. בינתיים עוד שום דבר לא קרה. אה, כן, רק כמות המהגרים הלא חוקיים שילשה את עצמה מאז הברקזיט. העיקר שהם "לא רואים בעיניים"...

1.png

ורק תיקון קטנטן נוסף. בית המשפט בהחלט התערב. הוא פשוט פסק שזה חוקי לגרש אותם. בידיוק כמו בגץ שהתערב באלפי פסיקות ופסק בהתאם לעמדת הממשלה...

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

איזה שיטת ממשל שונתה בינתיים?

בינתיים לא קרה כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, ליפיגו כתב:

כן, ישנם גם אנסים "תוצרת בית", אבל למה לייבא עוד? ולמה מחוץ למגבלות חוק השבות? ולמה לרכז את כולם באותו מקום? למה אי אפשר לפעול כמו מדינה נורמלית  שאכפת לה מאזרחיה - מכל אזרחיה)

להזכירך, היה הסדר. ביבי התקפל.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5217730,00.html

פורסם
לפני 16 דקות, falou כתב:

להזכירך, היה הסדר. ביבי התקפל.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5217730,00.html

בולשיט של הסדר אשר מלכתחילה היה משאיר פה כ 30% לתושבות קבע.

הסכם רע מבסיסו וטוב שבוטל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, CX25GTI כתב:

ברור. ובגלל שלא הסכמת ל-30% עכשיו אתה עם כל ה-100% 5 שנים אחרי, ואף אחד לא זז לשום מקום…

perfect is the enemy of good בפעולה, גבירותי ורבותי.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

הסכם מצויין שהיה משאיר את ה-30% הנבחרים ופותר אותנו מכל הבעיה של השאר.

פורסם

בינתיים תשואות אגח מדינה עולות יחד עם הבורסה שיורדת והדולר שעולה.

בזמן שבבורסות בעולם המצב הפוך.

משקיעים מתחילים לפחד.

בעתיד הקרוב נראה לאיזה כיוון זה ילך..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, CX25GTI כתב:

כל החברות הגלובליות אשר אני עובד איתם מסרבות בתוקף להכפיף את החוזה תחת בתי במשפט בישראל , וזה עוד הרבה לפני הרפורמה , שאלת את עצמך למה ?

זה מסיבה הרבה יותר פשוטה ממה שאתה חושב - כל אחד אוהב להתדיין אצלו בבית, כי זה יותר זול לו וכי הגוף הזר ברוב המקרים יוותר. תניית שיפוט מחוץ למדינה שלך מסנדלת אותך אלא אם אתה מוכן להוציא המון כסף.

לפני 3 שעות, MostlyWicked כתב:

מישהו יכול להסביר לי (ברצינות, שאלה אמיתית של חוסר היכרות עם הנושא) במה הרפורמה המוצעת שונה מהמצב שהיה טרם 1994? אני מבין למה ההתנגדות לרפורמה (ובעיני היא מוצדקת), אני פשוט לא מבין מה היה פה טרם הענקת הסמכויות הרחבות לבג"צ. לא הייתה פה "דמוקרטיה אמיתית"?

בפסקת ההתגברות, שתאפשר לממשלה להעביר חוקים גרועים שהיא העבירה בניגוד לחוקי היסוד שהיא עצמה כפופה להם. פסקת ההתגברות מבטיחה את עריצות השלטון.

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

אין אפשרות לביב לחמוק ממשפט, השטויות שאתם מאכילים בהם את עצמכם , והגרוע ביותר מאמינים לדברי ההבל הללו.

הוא גם לא צריך. אין באמת בשר בהאשמות כנגדו. הבעיה שם היא מוסרית, וזה שלתומכים שלו לא אכפת מהבעיה המוסרית, זה נורא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נורא, ובגלל זה זה צודק מה שקורה פה. מגיע לנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...