Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, hwgeek כתב:

הגיון שלי? אמרתי משהו נגד המבצע לסיכול הפיגוע? אני רק הבאתי את הכותרת לגבי כניראה מבצע חדש בפתח והכנת סוללות כיפת ברזל.

המבצע נדרש על מנת לסכל פיגוע , הסלמה היא תמיד מגיעה מהצד השני בהתאם לאינטרס שלהם.

לפני 57 דקות, falou כתב:

הם לא שורפים. הם ׳ניידים׳, בלשון טאוב.

קמים והולכים.

מה שכן, תלמידי ישיבות ושאר אלו שסמוכים על שולחן המדינה, פוליטית וכלכלית, לא יכולים ללכת.

תוכל לסמוך עליהם שיישארו.

ושיהיה לך בהצלחה...

כן , כאשר נדרש לחלץ את הקיבוצים מהמסעות הכושלים שלהם בשווקי ההון לא הייתה בעיה .

כרגיל ראיה חד צדדית אשר אינה רואה את האחר.

מענין שכאשר בני גנץ נעמד על הרגלים האחוריות שלו בהגנה על הפנסיה התקציבית הדשנה , משהו שיעלה למדינה מעל 40 מיליארד שקל ציוץ לא נשמע מאילו שצווחים כמו כרוכיה על שוד הקופה הציבורית.

אני בעד פתיחת כל נושא מימון בני הישיבות . הציבור החרדי , כמו שאני בעד פתיחה לדיון את הנושא של הרפורמה המשפטית, הצביעות שלך ושל הדומים לך היא שאתם רוצים לדון רק על מה שנוח לכם , שינוי רק היכן שאנו רוצים, זה לא עובד ככה בעולם האמיתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

האלה יש גדודים (אני קצת מקצין) של אנאליסטים שחופרים ברבדים מגוונים כדי לדלות כמה שיותר דאטה על מנת לאפשר למנהלי הקרן לקבל החלטה מושכלת.

אתה מקצין באבו אבוהה.

לקרנות יש אנליסטים אבל ההחלטות בהן מתבצעות בתמהיל בלתי אפשרי של תחושות בטן, מידע מבוסס, אצבע ברוח, מזל ואופנות מתחלפות. כולנו חמכים ונבונים עד שמעורב הגורם האנושי בתמונה. נגררים כמו כולם. 

לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אתה מדבר פה בפורום עם אנשים, לא כותב ציוצים של יאיר נתניהו.

אני פאקינג ***** מרחובות, שגר בדירת 5 חדרים ונוסע כל יום ברכבת לתל אביב. ואני מפחד מהכיוון שהמדינה הזו הולכת אליו.

אני אליטה? אני שולט דרך ״האליטה הלבנה״ של בתי המשפט?

המחאה הזו פרצה עצמאית הא...

לא מדובר עליך באופן אישי אלא על העצומות אשר צצות כפטריות אחרי הגשם עם האנשים הקבועים אשר חושבים שיחנכו אותנו ויטיפו לנו מוסר בכל פעם מחדש.

אותם גנרלים שכתבו והצהירו כנגד בניית חומת ההפרדה.

אותם גנרלים אשר חתמו כנגד המכשול מול הרצועה

אותם כלכלנים אשר יצאו כנגד התוכנית הכלכלית של השמן והרזה בתקופת ביבי כשר אוצר

אותם יודעי דבר אשר אמרו שבנסיגה תביא שקט ושלווה לישראל ועל כל רקטה נגיב בעוז.

על בית משפט אשר ממנה את "חברי המשפ]חה" שלו כדברי ברק כאמצעי לשמירת החונטה.

וזה על קצה המזלג.

לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

לאן הלכת?

מסומנת כתומכת ההתנגדות לממשלה.

מסומנת ?

היא הפגינה ונשאה נאום בשבת האחרונה , סימנה את עצמה הגברת.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

מסומנת ?

היא הפגינה ונשאה נאום בשבת האחרונה , סימנה את עצמה הגברת.

לא אמרתי מסומנת כדבר שלילי או כנרדפת אלא מסומנת כידועה כתומכת במחאות. זה הכל.

ועיצה ידידותית, כדאי לך לטפל בפראנויה הזו. אתה סתם אוכל סרטים על כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

@CX25GTIכי נתניהו הוא אתיופית קטנה שחורה לסבית מהסלאמס. 

ואם היה צורך לעשות את השינויים לפני 20 שנה למה נתניהו נזכר רק עכשיו?

התשובה ברורה - האיש ואישתו בטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת, ושהם מאור עם ישראל והגולה, ופתאום בא בנט (שאני מאוד לא אוהב את דיעותיו, אבל התרשמתי מאוד מדרך העבודה שלו), והוכיח שאפשר גם אחרת. אז הוא מגייס את יריב לוין, שכבר 20 שנה רוצה להקים כאן דיקטטורה, כדי לשנות את המשטר כדי שיוכל לשבת על כסאו לעד. ועל זה עוד מרחף המשפט, למרות שאני לא חושב שהוא איום אמיתי על נתניהו, לא יהיה פסק דין סופי לפני 2035.

אתה מצחיק אותי .

לך תבדוק באילו שינוים בנט והחבר החדש של השמאל הישראלי ליברמן רצו לבצע במערכת המשפט.

רמז קטן - דומה מאוד למה שיריב לוין מבקש לעשות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

לא אמרתי מסומנת כדבר שלילי או כנרדפת אלא מסומנת כידועה כתומכת במחאות. זה הכל.

ועיצה ידידותית, כדאי לך לטפל בפראנויה הזו. אתה סתם אוכל סרטים על כלום.

לא אוכל שום סרט, מי שאוכל סרטים זה השמאל הישראלי אשר מצווח על תום הדמוקרטיה.

מספיק מבוגר כדי לזכור את אותו שיח אי שם בשנת 1977 אז עלה הליכוד לשלטון , אבל היום בגין הפך ליקיר השמאל ונזכרים בו בערגה.

נער הייתי וגם זקנתי , את הטריקים הקבועים של השמאל באובדן הדמוקרטיה במדינה חוויתי פעמים רבות.

מוצע שינוי במערכת המשפט שכל בר דעת מבין שנדרש , במקום לשבת למו"מ ולהגיע להסכמות על פי פשרת פרידמן , תוכנית גביזון -מידן ואו כל תוכנית אחרת , השמאל החליט שוב ללכת על הטיקט של אובדן הדמוקרטיה.

לא יעבוד הפעם ככל הנראה, אז כדאי להגיע ולשבת ולדון ולהגיע להסכמות במקום לנסות להוריד את ישראל לברכים בסיוע גורמי חוץ.

פורסם
לפני שעה, hwgeek כתב:

הגיון שלי? אמרתי משהו נגד המבצע לסיכול הפיגוע? אני רק הבאתי את הכותרת לגבי כניראה מבצע חדש בפתח והכנת סוללות כיפת ברזל.

אל תיתמם. אתה לא "רק הבאת". לשיטתך התיקשורת מגוייסת לטובת האג'נדה של ביבי, ולכן היא באה עם כותרות כאלה? אתה "רק הבאת" את מה ש"רק הבאת" כדי לרמוז שביבי או מי מהקואליציה זומם בכוונה תחילה מסיבות פוליטיות להתחיל סבב בעזה, נכון? כן או לא? דבר ישר, לא ברמזים. אם כן, מה ההוכחה שלך לכך שזו הסיבה? סבבי לחימה היו פה תחת כל הממשלות.

• אהבתי 1
פורסם

אני גם זוכר את ימי בגין (שיש לו הרבה מעלות אבל הוא אף פעם לא היה יקיר השמאל או יקיר שלי. אני חלוק עליו בהרבה דברים וגם מסכים עם הרבה דברים שעשה אבל מה שגורם להתגעגע אליו זה שהוא האמין במה שעשה והאמין שהוא פועל לטובת המדינה גם כשסיבך אותנו באינפלציה מטורפת וגם כשסיבך אותנו בלבנון. למנהיגים עם האמונה בדרכם כולנו מתגעגעים ולא לבגין/רבין ושות).

אתה שם לב שאתה מצד אחד אומר שבו לדבר אבל מתעלם מזה שהימין (ואני בכוונה כותב ימין כי אתה כותב שמאל. החלוקה היא שונה לגמרי) לא מוכן לדבר ומצהיר שהרפורמה תעבור כלשונה. אפילו נשיאת העליון קראה להידברות ונדחתה.

פורסם
לפני 35 דקות, Gosser1860 כתב:

עינת גז היא פלוץ בעינייך? באמת? לולז. ביחס לישראל (כן, כן ישראל) החברה שלה היא בינונית-גדולה (תלוי לפי מה מודדים). 

גוגל מחזיקה כאן סניף מקומי. והרבה יותר קל לסגור אותו מאשר לחברה ישראלית. 

אתה קצת ממעיט מהקרנות. לחבובים האלה יש גדודים (אני קצת מקצין) של אנאליסטים שחופרים ברבדים מגוונים כדי לדלות כמה שיותר דאטה על מנת לאפשר למנהלי הקרן לקבל החלטה מושכלת. כן, אי יציבות פוליטית/משטרית/שינויים מרחיקי לכת (ביחס לעבר) ישוכללו פנימה.

לגבי עינת גז - היא הקימה (עם עוד 2 גברים, שכנראה "קל" לשכוח מהם בכל הכתבות שמדברות על היזמת הנועזת) חברה לניהול עובדים, חישובי שכר וכדומה.

האם זה מכובד (ועוד להגיע לסטטוס יוניקורן)?   כן בהחלט, אבל בוא ניכנס לפרופורציות. בתעשיית ההייטק היא לא ענקית (או בכלל שחקן משמעותי), והמוצר שלה לא "ישנה" את העולם, אז פרופורציות.

ולשם השוואה - לגוגל יש מעל ל-2000 עובדים בישראל, בעוד שלחברה שלה יש כ-300. זאת חברה בינונית במקרה הטוב.

לגבי הקרנות - נכון, הם מקבלים החלטות "מושכלות", אבל ההחלטות האלו מתקבלות על ידי אנשים, עם רגשות, עם דעות קדמות ועם תת-מודע שעובד. יתרה מכך, מהידע המצומצם שלי, אני מניח שההחלטות מתקבלות לפעמים לא רק על סמך נתונים יבשים, אלא גם על סמך "תחושות בטן" ותחזיות לעתיד. אי יציבות פוליטית למשל (או שינויים מרחיקי לכת) זה לא בהכרח משהו שאפשר לנתח רק על סמך נתונים ומספרים, ולכן כאן נכנס גם רעש רקע, דוגמת מה שקורה עכשיו בשמאל עקב הרפורמה המשפטית.

פורסם
לפני 3 דקות, MostlyWicked כתב:

אל תיתמם. אתה לא "רק הבאת". לשיטתך התיקשורת מגוייסת לטובת האג'נדה של ביבי, ולכן היא באה עם כותרות כאלה? אתה "רק הבאת" את מה ש"רק הבאת" כדי לרמוז שביבי או מי מהקואליציה זומם בכוונה תחילה מסיבות פוליטיות להתחיל סבב בעזה, נכון? כן או לא? דבר ישר, לא ברמזים. אם כן, מה ההוכחה שלך לכך שזו הסיבה? סבבי לחימה היו פה תחת כל הממשלות.

מאיפה הבאת את זה?

פשוט חורף וידוע שבמשמרת של ביבי כשיורד גשם או כשיש ברקים טילים לפעמים נפלטים עצמונית.

https://www.israelhayom.co.il/article/820111

https://www.ynet.co.il/news/article/r1E2r50YP

• משעמם 1

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

מאיפה הבאת את זה?

פשוט חורף וידוע שבמשמרת של ביבי כשיורד גשם או כשיש ברקים טילים לפעמים נפלטים עצמונית.

https://www.israelhayom.co.il/article/820111

https://www.ynet.co.il/news/article/r1E2r50YP

שוב, דבר ישירות ותפסיק לרמוז. מה אתה מנסה להגיד תכלס כשאתה אומר את זה?

פורסם

אני אומר שעושים מה שצריך לעשות ויש סיכוי שיעופו טילים.

הטילים הם לא סיבה לא לעשות אבל כשהם עפים צריך לטפל המי שמעיף אותם כמו שהממשלה הקודמת עשתה ואלו שלפניה לא. זה הכל.

פורסם

מישהו הזכיר כאן את בגין - אז לזכותו יאמר שהקפיד מאוד על הדמוקרטיה, כולל על עצמאות מערכת המשפט. ועם ההישג הגדול האחד שלו - הסכם השלום עם מצרים - אין חולק. אבל האיש ניפח את השד העדתי, פתח את השער לטפילות החרדית (הפך את 300 ה"עילויים" מימי בן גוריון למספר לא  מוגבל), גרם להרס הכלכלה וחתם עם הכשלון הקולוסאלי בלבנון. לא בדיוק ראש ממשלה מושלם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

אני גם זוכר את ימי בגין (שיש לו הרבה מעלות אבל הוא אף פעם לא היה יקיר השמאל או יקיר שלי. אני חלוק עליו בהרבה דברים וגם מסכים עם הרבה דברים שעשה אבל מה שגורם להתגעגע אליו זה שהוא האמין במה שעשה והאמין שהוא פועל לטובת המדינה גם כשסיבך אותנו באינפלציה מטורפת וגם כשסיבך אותנו בלבנון. למנהיגים עם האמונה בדרכם כולנו מתגעגעים ולא לבגין/רבין ושות).

אתה שם לב שאתה מצד אחד אומר שבו לדבר אבל מתעלם מזה שהימין (ואני בכוונה כותב ימין כי אתה כותב שמאל. החלוקה היא שונה לגמרי) לא מוכן לדבר ומצהיר שהרפורמה תעבור כלשונה. אפילו נשיאת העליון קראה להידברות ונדחתה.

אני לוקח ניחוש מושכל שהרפורמה לא תעבור כפי שהיא , יבוצעו שינוים ברפורמה כדי להשיג רוב גדול ככל האפשר בכנסת.

נשיאת העליון נשאה נאום של פולטיקאית , אני מניח שאם הייתה רוצה להגיע להסכמות והבנות , פניה אישית לביבי הייתה משיגה תוצאות אחרות לגמרי , אבל הגברת במפגן של חוסר הבנה טוטאלי במתרחש סביב נשאה נאום שהפך אותה ללא רלוונטית לדיון.

• תוכן חדש...