Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שענף ההייטק לא מתאגד. אני מניח שהרוב שם ליברלים.

שביתה - של יום אחד - מהווה הפסד של כ 200 מיליון שקל לקופת המדינה, עוד לפני שדיברנו על התמ"ג.

דמיינו לעצמכם מה הם יכולים להשיג במליארד שקל הפסד בשבוע.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הם יכולים להשיג מיליארד שקל פחות בכיס שלהם.

חלק לא מבוטל מהענף הזה חי על כספי משקיעים. אם ישבתו המשקיעים יברחו.

בכלל לא חושב ששביתות מהסוג הזה הם אלה שיזיזו לממשלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 שעות, פינדר כתב:

דוגמה מהחיים איך עילת הסבירות אמורה להגן על המיעוט, במקרה הזה תושבים דתיים, מול התעמרות הרוב, שפה הוא חילוני. עיקרון דמוקרטי של שמירה על זכויות המיעוט.

אבל הדתיים ימניים פה, בטח חושבים שאין בעיה כי הם תמיד יהיו רוב והם פשוט יחוקקו שצריך להקים מקווה בעל רחוב או משהו כזה.. וגם יקראו לזה דמוקרטיה או רצון הבוחר..

עוד דוגמא לבית משפט שמקבל החלטה כי "הוא יודע מה צריך להיות".

וואלה מתבאס בשביל התושבים של בית אלעזרי.

פורסם

יובל, הוא דואג שכל אזרח יקבל את השירותים להם הוא זקוק והמדינה אמורה לספק.

פורסם

יש דברים שנשמעים יפה בתיאוריה, זאת הדרך לגרום לחילונים לרצות לעזוב את בית אלעזרי. 

פוטטו רשם את זה יפה לפני כמה עמודים, שיעשו מה שבא להם באיזורים שלהם וישחררו באיזורים שלא שלהם (כמו בקריית יובל בירושלים, שם ניסו למנוע הקרנת סרטים בשבת או את הפעילות של פאב המפלצת). 

שיעבור לישוב דתי, או שייסע למקום עם מקווה. מדינת ישראל לא מונעת ממנו להגיע עם רכבו/תחבורה ציבורית למקוואות אחרים, ובתורה לא רשום שהמקווה חייב להיות במרחק X מהבית. 

פורסם

מה זה "איזורים שלהם"?

אולי נבנה גם גטאות לחרדים, שכונות לאתיופים שיוכלו לחיות עם אנשים בצבע שלהם וכלובים למזרחיים שלא יסנוורו עם הגורמטים.

גם אני וגם ההורים שלי אתאיסטים אבל אחי חרדי. מידי פעם צריך לטבול כלים במקווה אז אני צריך לנסוע לבני ברק?

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

מה זה "איזורים שלהם"?

אולי נבנה גם גטאות לחרדים, שכונות לאתיופים שיוכלו לחיות עם אנשים בצבע שלהם וכלובים למזרחיים שלא יסנוורו עם הגורמטים.

גם אני וגם ההורים שלי אתאיסטים אבל אחי חרדי. מידי פעם צריך לטבול כלים במקווה אז אני צריך לנסוע לבני ברק?

נגיד עכשיו אתה סתם מגזים בשביל הפופוליזם, והבנת בדיוק למה אני מתכוון.

אם הנציגים הדתיים צועקים סטטוס קוו אז סטטוס קוו עד הסוף.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

מה זה "איזורים שלהם"?

או שאפשר לא לקחת דברים לשואה בשביל להמחיש דוגמאות פשוטות.

בדיוק כמו שאין סיבה לבנות בלב גאולה חדר כושר/קאנטרי/בריכה/מבנה כזה עם פרקט שמשחקים בו כדורסל.

זה הצד השני,לבנות לאוכלוסיה בהתאם לצרכים שלה-לא רצח עם.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא אמרתי רצח עם אלא הפרדה כמו שאתה מציע.

מקווה זה לא כולל ואפילו לא בית כנסת. אם היו בונים כולל הייתי אומר שאתה צודק אבל מקווה זה מקום שמגיעות אליו בעיקר נשים שומרות מסורת פעם בחודש. זה הכל.

הוא לא מרעיש, הוא לא מושך אוכלוסייה חרדית ולא מהווה שום מטרד.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הנציגים הדתיים צועקים סטטוס קוו אז סטטוס קוו עד הסוף.

זה לא קשורלסטטוס קוו אלא לצרכים של אוכלוסייה מסורתית.

פורסם (נערך)

הוא לא נחוץ!!!!!

בדיוק כמו שלא צריך לבנות בריכה עם מתחם אימונים בלב בני ברק.

אני בתור אזרח שבונים לו מקווה בשכונה חילונית מרגיש ששמים עלי אלף יין,במקום לדאוג לצרכים שלי בונים לי שיט חסר תועלת.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מקווה זה לא כולל ואפילו לא בית כנסת. אם היו בונים כולל הייתי אומר שאתה צודק אבל מקווה זה מקום שמגיעות אליו בעיקר נשים שומרות מסורת פעם בחודש. זה הכל.

למה כולל לא ומקווה כן? איפה אתה שם את הגבול? איפה בית המשפט שם את הגבול? לפי "סבירות"?

שוב, מה זה סביר לך ומה סביר לאדם אחר? 

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

זה לא קשורלסטטוס קוו אלא לצרכים של אוכלוסייה מסורתית.

זה קשור לסטטוס קוו כשאדם עובר ליישוב חילוני ומבקש לעשות שינויים שהתושבים לא רוצים.

אחרי שהחרדים בירושלים השתלטו על בית וגן, התחילו להשתלט על קרית יובל ועכשיו מנסים להיכנס לגבעת משואה. תהליך מסודר ועקבי.

מחר אעבור לשכונת מאה שערים, יש לי צורך לקנות חלב וקורנפלקס בשבת, אני אוכל לדרוש הקמת סופר שעובד 24/7? יש לי צורך בסיסי במזון. זה אפילו יותר בסיסי משירותי דת.

תאמר לי שאני אוכל לקנות לפני כניסת השבת, אומר לך שאותה אישה שומרת מסורת יכולה לנסוע לישוב השכן לטבול. 

ואין מה לעשות, כאשר יש דתי אחד בתוך ישוב חילוני הוא מתיישר לפי החילונים, כאשר הם עולים באחוזים הם מתחילים לדרוש שהיישוב יתחשב בהם, כאשר הם הרוב הם דורשים שהיישוב ייתנהל לפי מה שהם רוצים. 

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

בהתחלה. אחרי חודש חודשיים תאמין לי שהחרדים יעמדו בתור יופי יופי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

הוא תהליך שאני מזהה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ענקית ההייטק פאפאיה גלובל: "החלטנו להוציא את כל כספי החברה מישראל" (ynet.co.il)

לא יודע אם זה באמת יקרה או סתם הצהרה, אבל זה מתקשר לטענות כי אין באמת איומים מבחוץ על הכלכלה הישראלית, הכל פעילות של אנשים ישראלים שמנסים לפגוע בכלכלה כדי להגיד "אמרנו לכם".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

ענקית ההייטק פאפאיה גלובל: "החלטנו להוציא את כל כספי החברה מישראל" (ynet.co.il)

לא יודע אם זה באמת יקרה או סתם הצהרה, אבל זה מתקשר לטענות כי אין באמת איומים מבחוץ על הכלכלה הישראלית, הכל פעילות של אנשים ישראלים שמנסים לפגוע בכלכלה כדי להגיד "אמרנו לכם".

מנכלית החברה פעילה בהפגנות נגד הרפורמות במערכת המשפט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הכל פעילות של אנשים ישראלים שמנסים לפגוע בכלכלה כדי להגיד "אמרנו לכם".

אתה יכול להבין את זה שאזרחים בישראל, שהם גם משקיעים, באמת פוחדים מהעתיד ועושים מהלכים כדי להתכונן?

בדיוק כמו שחלק מאיתנו מאיצים הוצאה של דרכונים זרים.

גם השופרות של הימין מתחילים לשנות גישה. בהתחלה כשאמרנו שהרפורמה הזו היא בדיוק מה שעשה אורבן בהונגריה, אמרו לנו מה פתאום אתם הוזים.

עכשיו שינו תקליט ומנסים לשכנע שבעצם להיות כמו הונגריה זה ממש לא נורא.

(וכמובן שינון מבלבל במח כהרגלו)

image.thumb.png.0d070d2fd31af3386aac4f22cb5868c4.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...