Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

ממה כן תתרשם? איפה יכולה להיות נקודת השבר שבה אתה מבין שהכיוון לא טוב?

בינתיים כל פעם שצעקו ונופפו במכתב ראו שההיפך הוא הנכון.

נקודת השבר תהיה כשאראה פגיעה ממשית בזכויות להט"ב, פגיעה בנשים, גזענות ממסדית אמיתית, לא דיבורים בתיאוריה.

דברים כאלה לא קרו בעבר אצל ביבי ולא ייקרו בעתיד. להזכירך לראשונה אי פעם הומו מוצהר עם ילדים הוא סמל שלטון, לא סתם חבר כנסת או שר (שגם אצל ביבי זה קרה לראשונה ועוד עם החרדים), סמל שלטון שמופיע בתמונות רשמיות ובעוד כמה חודשים יעמוד ליד הקבר של הרצל וינהל את טקס הדלקת המשואות.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אגב, בלי קשר ספציפית לתגובה שלך, הנאום של ביבי אתמול היה נמוך אפילו בסטנדרטים שלו.

קודם כל, היתה שם לקיחת בעלות על השגים כלכליים של הממשלה של בנט ולפיד - אותה הממשלה שרק לפני שבועיים ביבי צווח עליה שהשאירה לו כלכלה מרוסקת. הוא אשכרה התגאה בצמצום של יחס תוצר \ חוב, שקרה לא במשמרת שלו.

הבעיה שישבת לראות את הנאום שלו במקום סדרה בנטפליקס.

כולם מדברים ומבלבלים את השכל, זאת העבודה שלהם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 25 דקות, Potato כתב:

השנתיים האחרונות הוכיחו שכן.

היה מספיק לעשות מצגת שרשום עליה סייבר+צמיחה וקצת טייטלים והופה הגיע כסף.

אחרת איך תסבירו חברה שלא מייצרת רווחים וההנהלה טסה במטוס פרטי?

זהו שכנראה שזה לא מספיק.

אני עכשיו בשלבי מו"מ עם סטארטאפ שלי (לא היי טק אלא מוצר פיזי משולב היי טק) והערכות השווי שאני מקבל גם לי נראית מנותקת מהמציאות אז כנראה שיש אנשים שיודעים לעשות כסף יותר טוב מאיתנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יש מצב כדור השלג  כבר החל:

image.thumb.png.773c5d72013048b0fbdbcb468789174a.png
YNET

image.thumb.png.651a2ae90363ce63a91a04a4b9febf5c.png

וואלה

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 20 דקות, Potato כתב:

גם בנגביר מכין כבר את השטח.

שומר חומות 2 נשמע בכמה מסיבות עיתונאים.

הוא אמר שצריך להתכונן לשומר חומות 2 , הבנת הנשמע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 5 דקות, hwgeek כתב:

אתה רק מחזק את הטענה שקרנות בין לאומיות מסתמכות על אמירות של ישראלים על דברים שקורים פה, לא שהן חוששות מביבי.

זה כמו האמירה "הוא גנרל אז הוא מבין", "ענת מוציאה את הכסף אז גם אני".

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

זהו שכנראה שזה לא מספיק.

היה מספיק.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

אני עכשיו בשלבי מו"מ עם סטארטאפ שלי (לא היי טק אלא מוצר פיזי משולב היי טק) והערכות השווי שאני מקבל גם לי נראית מנותקת מהמציאות אז כנראה שיש אנשים שיודעים לעשות כסף יותר טוב מאיתנו.

אתה מחפש כסף בתחום אחר,התנאים שונים.

וגם,דברים מתחילים לחזור לעצמם.

לפני 6 דקות, hwgeek כתב:

YNET

סך הכל 250 מליון,כמה מתוך זה בארץ?

With that being said,זה לא הרבה כסף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 דקות, hwgeek כתב:

YNET

image.thumb.png.651a2ae90363ce63a91a04a4b9febf5c.png

וואלה

מי שמוציא את הכסף הם אנשי שמאל מוצהרים , כי הרי אם זה לא מה שאנחנו רוצים נשרוף את המועדון.

ועל פי ההגיון שלך , לא צריך לסכל את הפיגוע , זה הכל מזימה של בן גביר להבעיר את השטח.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

דברים כאלה לא קרו בעבר אצל ביבי ולא ייקרו בעתיד.

גם אם נניח וביבי יכפה את תפיסת עולמו על שותפיו, ביבי לא יישאר לנצח. מה ייקרה אחריו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מחפש אלא פנו אליי. בכלל לא יודע אם אני מכניס משקיע או ממשיך עם הון עצמי (יש לי את ההון העצמי הנדרש. מה שאין לי זה זמן ואם אכניס משקיע זה יהיה רק משקיע פעיל).

אני אומר שהנכונות של אנשים לשים כסף ברעיון מדהימה. אני לא משקיע בחוסר וודאות כזה כל כך בקלות.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה רק מחזק את הטענה שקרנות בין לאומיות מסתמכות על אמירות של ישראלים על דברים שקורים פה, לא שהן חוששות מביבי.

זה כמו האמירה "הוא גנרל אז הוא מבין", "ענת מוציאה את הכסף אז גם אני".

ממש לא.

זה כמו עם עליות מחירים אחרי תקופה ארוכה. כולם יודעים שהם הולכים להעלות אבל מחכים לראשון שימצמץ וימשוך את האש. לה לא היה אכפת למשוך את האש כי ממילא היא כבר מסומנת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

מי שמוציא את הכסף הם אנשי שמאל מוצהרים , כי הרי אם זה לא מה שאנחנו רוצים נשרוף את המועדון.

עשרים שנה אנשי השמאל(*) חיים פה תחת שלטון הימין.

שאלת את עצמך למה עכשיו פתאום כל אנשי השמאל בפאניקה?

(*) לא ביביסטים

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

אני לא מחפש אלא פנו אליי. בכלל לא יודע אם אני מכניס משקיע או ממשיך עם הון עצמי (יש לי את ההון העצמי הנדרש. מה שאין לי זה זמן ואם אכניס משקיע זה יהיה רק משקיע פעיל).

אני אומר שהנכונות של אנשים לשים כסף ברעיון מדהימה. אני לא משקיע בחוסר וודאות כזה כל כך בקלות.

ממש לא.

זה כמו עם עליות מחירים אחרי תקופה ארוכה. כולם יודעים שהם הולכים להעלות אבל מחכים לראשון שימצמץ וימשוך את האש. לה לא היה אכפת למשוך את האש כי ממילא היא כבר מסומנת.

זה נשמע כל כך טוב,טוב מידי

אולי אני אשקיע?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

עשרים שנה אנשי השמאל(*) חיים פה תחת שלטון הימין.

שאלת את עצמך למה עכשיו פתאום כל אנשי השמאל בפאניקה?

(*) לא ביביסטים

כיוון שמבקשים לבצע שינוי נדרש במערכת המשפט , שינוי אשר נדרש כבר למעלה מ 20 שנה והאיליטה אינה מאפשרת זאת כיוון שהם מבקשים להמשיך את שלטונם דרך האיליטה הלבנה של בתי המשפט.

כל החברות הגלובליות אשר אני עובד איתם מסרבות בתוקף להכפיף את החוזה תחת בתי במשפט בישראל , וזה עוד הרבה לפני הרפורמה , שאלת את עצמך למה ?

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2

פורסם
לפני 22 דקות, CX25GTI כתב:

ועל פי ההגיון שלך , לא צריך לסכל את הפיגוע , זה הכל מזימה של בן גביר להבעיר את השטח.

הגיון שלי? אמרתי משהו נגד המבצע לסיכול הפיגוע? אני רק הבאתי את הכותרת לגבי כניראה מבצע חדש בפתח והכנת סוללות כיפת ברזל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 25 דקות, falou כתב:

גם אם נניח וביבי יכפה את תפיסת עולמו על שותפיו, ביבי לא יישאר לנצח. מה ייקרה אחריו?

יש עתיד/כחול לבן/ישראל ביתנו/מפלגת מרכז שתהיה באותו זמן תשב עם הליכוד ותהיה ממשלה סבבה סך הכל.

מדינת ישראל לא תקרוס.

לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

ה כמו עם עליות מחירים אחרי תקופה ארוכה. כולם יודעים שהם הולכים להעלות אבל מחכים לראשון שימצמץ וימשוך את האש. לה לא היה אכפת למשוך את האש כי ממילא היא כבר מסומנת.

מסומנת על ידי מי?

ביבי? חברי הליכוד? הגסטפו?

מי בדיוק ישב וסימן את פאפאיה כמטרת העל של ממשלת ישראל?

תפסיקו כבר לקחת כל דבר לקצה, 20 שנה צועקים זאב זאב.

פורסם
לפני 27 דקות, CX25GTI כתב:

הם לא שורפים. הם ׳ניידים׳, בלשון טאוב.

קמים והולכים.

מה שכן, תלמידי ישיבות ושאר אלו שסמוכים על שולחן המדינה, פוליטית וכלכלית, לא יכולים ללכת.

תוכל לסמוך עליהם שיישארו.

ושיהיה לך בהצלחה...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...