Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי אחד האוייבים שלנו, הייתי משקיע הרבה ביותר בסכסוך הפנימי הזה מאשר בלרוץ לחברת הייטק כלשהי שתוציא מפה את המרכז שלה.

העם נהיה קיצוני ברמות, אפשר היה לצפות את זה מראש עם שטיפת מוח חינמית של ישראל היום, ערוץ 14 וכו'... 

תראו איך מתחילה תוכנית בוקר בערוץ 'חדשות'... אלוהים אדירים, לאן הגענו? 

אפשר לראות את תוצאת שטיפת המוח הזאת בהמון פוסטים, למשל פוסט של הצינור על פורום קהלת, פתאום התערבות זרה במדינה היא מבורכת 😂

https://www.facebook.com/hazinor/videos/578397327088216

• רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ואני עברתי לרמי לוי תקשורת כי הציעו לי חבילה ב-7 שקל פחות והסים היה בחינם. אז עברת.

אבל מי אמר שאין מערכת משפט?

זאת בערך הדוגמא הכי טובה נגד המתלהמים.

רוסיה מדינה מושחתת ואנשים השקיעו בה בלי הפסקה, החרם עליה התחיל רק כשתקפה במרכז אוקראינה (אפילו לא ב-2014).

בהשוואה אלינו אפשר להגיד שהגורם שיכול לסכן אותנו זה הפלסטינים והמצב בשטחים, אבל עד עכשיו אף אחד לא דיבר וביטל השקעות (גם לא הגברת גז). אז שינוי במערכת המשפט לא ישנה שום דבר, לפחות אם גורמים ישראלים לא יפנו לקרנות בחו"ל וידגישו כמה ישראל השתנתה.

גם בישראל ימשיכו להשקיע. פשוט תיהיה פרמייה על ההשקעה עקב דרגת סיכון גבוהה יותר. זה בגדול מה שיקרה.

גם ברוסיה השקיעו, אבל הפרמיה אף פעם לא עלתה ל-A בידיוק בגלל זה (והדירוג בהחלט ירד בעקבות 2014).

image.png.699e2664df192e42fbfac25878a40470.png

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

יובל, מי זה "ידברו"? לא ראיתי שמישהו מהימין הציע מו"מ על הרפורמה בשום שלב. אבל אולי פספסתי. המצב כרגע הוא all in כדי לאפשר לדרעי להיות שר ולביבי לחמוק מהמשפט. על מה יש לדבר? ואיך?

עתידות: ידברו ויהיה מו"מ על הרפרומה. למה? כדי להוריד את הלהבות, הוא אלוף בזה. קודם כל מצמידים להם אקדח לראש, אחרכך שואלים שאלות...

פורסם
לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

רגע, אז מה כן היה?

זה מחוק השופטים - שנת 53. איזה יופי כשמפלגה כל כך סמכותניות כמו מפא"י מעבירה חוק שמוציא מידיה את הסמכויות...

image.png.5ad46bdde7e167986a2b4cffe494e3f6.png

פורסם
לפני 19 דקות, MostlyWicked כתב:

מישהו יכול להסביר לי (ברצינות, שאלה אמיתית של חוסר היכרות עם הנושא) במה הרפורמה המוצעת שונה מהמצב שהיה טרם 1994? אני מבין למה ההתנגדות לרפורמה (ובעיני היא מוצדקת), אני פשוט לא מבין מה היה פה טרם הענקת הסמכויות הרחבות לבג"צ. לא הייתה פה "דמוקרטיה אמיתית"?

הרפורמה המוצעת שונה כי הממשלה תמנה לבד שופטים, הממשלה תוכל להפוך כל פסיקה ולא יהיה שום בלם לממשלה. זה נראה לך מצב תקין?

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

ואני עברתי לרמי לוי תקשורת כי הציעו לי חבילה ב-7 שקל פחות והסים היה בחינם. אז עברת.

וזה מה שהיא עשתה ועל זה אתם קופצים כמו ילדים לא חכמים.

היא רואה סיכון אז עברה בנק. זה הכל.

לא סוגרים פעילות, לא מעבירים פעילות ולא עושים כלום מעבר לזה. במקום העברות מבנק הפועלים למשל הם יהיו מבנק אוף אמריקה או בנק אחר.

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

היא אחראית לכסף של המשקיעים ואם לדעתה החזיק אותו בבנק במקום בלי מערכת משפט זה מסוכן היא חייבת להוציא אותו מפה.

אבל מי אמר שאין מערכת משפט?

הממשלה שלנו. הם מצהירים מפורשות שרק הם ימנו שופטים ויוכלו להפוך את הפסיקות. קוראים לזה אין מערכת משפט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

רוסיה מדינה מושחתת ואנשים השקיעו בה בלי הפסקה

הייתי בחיים שלי פעם אחת ברוסיה, בזמן המונדיאל ב2018. לא ישנתי במלון אלא אצל עובד של חבר שלי, רוסי עם אזרחות ישראלית, שגר בסנט פטרסבורג באותו זמן ועבד בה כנציג של חברת הייטק.

דיברנו איתו על המצב ברוסיה, כזכור לפני כל הבלאגן הנוכחי והוא היה נשמע בערך כמו שאני נשמע היום. אמר שהמצב שם מתחיל להדאיג ולהפחיד אותו, מבחינת מה שהוא שומע מהשלטון.

בסוף הוא הצליח לברוח משם רגע לפני שגייסו אותו לאוקראינה (הוא קצין לשעבר בצבא הרוסי).

ההשקעות ברוסיה היו בעיקר במכירות ובייצור, מעצם זה שרוסיה היא שוק ענקי בפני עצמו. לא השקעות של הון סיכון בסטארטאפים.

ישראל, על עשרת מליון תושביה, היא לא מספיק גדולה כדי להצדיק סיכונים כאלו ואם לא יהיה פה הון סיכון לא יישאר פה הרבה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

יובל, מי זה "ידברו"? לא ראיתי שמישהו מהימין הציע מו"מ על הרפורמה בשום שלב. אבל אולי פספסתי. המצב כרגע הוא all in כדי לאפשר לדרעי להיות שר ולביבי לחמוק מהמשפט. על מה יש לדבר? ואיך?

כשאתה מפרסם רכב שבא לך למכור ב-100, אתה מפרסם אותו ב-100 או ב-115 ומתגמש?

אתם מפספסים נקודה - ביבי פחדן, אם במקום לרוץ לתקשורת ולגשרים היו יושבים איתו ומדברים הכל היה נסגר סבבה, מדרך בחירת השופטים עד פסקת התגברות עם 70 או 80 חברי כנסת ואפילו עד השארת התאגיד פתוח.

במקום זה רצים לגשר עם הצהרות, מה שמאלץ את ביבי ולוין להקשיח עמדות כדי שלא יצאו לוזרים מול המצביעים שלהם.

לפני כמה עשרות עמודים דיברנו על זה שהאופוזיציה צריכה לפעול לטובת המדינה לא? ומה יותר טוב מאשר לשבת בכנסת ולשפר את הרפורמה? (לא לבטל, כי היא רפורמה הכרחית, אפשר תמיד לשפר).

להתסיס את כל העם ולייצר פילוג לא יעזור לאף אחד.

פורסם

כשאתה רוצה למכור ב 100 אתה לא מפרסם ב 300 וכותב במודעה מחיר סופי אין מו"מ ואין לראות את האוטו לפני מקדמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

אין אפשרות לביב לחמוק ממשפט, השטויות שאתם מאכילים בהם את עצמכם , והגרוע ביותר מאמינים לדברי ההבל הללו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

אני כבר לא מצליח להבין את ההיגיון מצד מי שתומך ברפורמה והודף את טענות הגורמים המקצועיים שצצים פה.

מספר לא מבוטל של עורכי דין מלא מעט רקעים ולא מעט מקומות- "הם שמאלנים"

מספר לא מבוטל של כלכלנים מחזיקי שלל תפקידים, חלק אפילו מקורבים לשעבר של מי שיושב כרגע בשלטון- "גם הם שמאלנים"

התאגדות של חברות הייטק מכל הקשת, שבראש וראשונה דואגים ליציבות- "חחח שמאלנים"

משקיעים זרים שמשמיעים קולות של משיכת הכסף שלהם מפה בגלל דאגה מאותה חוסר יציבות? "פיייי בכלל שמאלנים" (למרות שלזרים אין רלוונטיות בכלל לשיוך כזה)

לא משנה מי יביע דעתו ודאגתו, בכמה נתונים יגבה אותה ומה הסיבה שיציג- הוא אוטומטית שמאלני/סמולני או מה שלא יהיה.

אבל מהצד השני לא ממש נשמע הסבר שמניח את הדעת מדוע בעצם מה שקורה זה בסדר. למה זה לא יפגע ביציבות. למה המשקיעים לא צריכים לדאוג (ולמה האזרחים לא צריכים לדאוג....)

רק מעין הסברים של "מה, נראה לכם שזה יהיה כל כך גרעו? עזבו, יהיה בסדר"

קצת כמו מדיניות הפייסנות שבריטניה נקטה בה בזמנו.

אוכל להגיד לכם שמחילים להישמע קולות של דאגה בחברת האחזקות שהחברה שלי יושבת תחתיה. ומדובר בענק שגורם לפפאיה להיראות כמו קיוסק פיס ממוצע.

לגבי מבצע או לא מבצע- אם המצב יתחיל להיראות רע עבור נתניהו, יהיה מבצע. מבצעים בעזה בלי מטרה מוגדרת כל פעם שהמצב נראה רע זה הפטנט הרגיל של נתניהו.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

לגבי מבצע או לא מבצע- אם המצב יתחיל להיראות רע עבור נתניהו, יהיה מבצע. מבצעים בעזה בלי מטרה מוגדרת כל פעם שהמצב נראה רע זה הפטנט הרגיל של נתניהו.

די כבר עם תיאוריית הקונספירציה המטופשת הזאת.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 25 דקות, Pika007 כתב:

אבל מהצד השני לא ממש נשמע הסבר שמניח את הדעת מדוע בעצם מה שקורה זה בסדר

על מה אתה מדבר?

הנה ביבי בעצמו בחשבון הטוויטר שלו (שמנוהל כנראה ע״י יאיר) משתף סרטון של בן שפירו (אדיוט ידוע) שנראה כאילו הוא קורא איזה מניפסט שיאיר הכתיב לו.

כולל הסבר על זה שבישראל הנשיא בוחר שופטים לביה״מש העליון מתוך רשימה ששלושה שופטים מסרה לו...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם מפספסים נקודה - ביבי פחדן

אני חושב שמההפגנות הוא מפחד יותר.

מה יעזור לדבר איתו? אם הוא מרגיש שאין משמעות למעשים שלו הוא פשוט ימשיך עם מה שהוא עושה עכשיו, כמו דיבורים על חקיקה שתאפשר לדרעי להיות שר.

הנאום שלו אתמול בחדשות מראה על לחץ ופחד יותר מכל דבר אחר. וזה לא היה קורה בלי מכתבים של כלכלנים, הפגנות וכו

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

משתף סרטון של בן שפירו (אדיוט ידוע)

העובדה שהחברים שלו עכשיו זה בן שפירו ופיטרסון מאוד עצובה. 

רק חסר להביא את אנדרו טייט שיגיד שביבי צודק ויאיר זיין על.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

להל"ן רשימת החוקים שנפסלו בידי בג"צ: https://www.idi.org.il/articles/22273

החגיגה התחילה ב 1997.

הנתונים מהמכון הישראלי לדמוקרטיה שהוא לא בדיוק גוף פרו ליכוד או פרו רפורמה.

לגבי הפיכה משטרית, נו, 'חוק יסוד כבוד האדם וחירותו' (חוק ביוזמת הליכוד אגב..) עבר ברוב של 32 מול 21. 

אז בהקשר של פיסקת התגברות (שאני מתנגד אליה מאוד למעשה, והיא פשרה כואבת שתזיק לדעתי), אז יוצא שכל מי שבכלל השתתף בהצבעה על החוק שבעקבותיו נפסלו 22 חוקים ( 53 ח"כ) זה פחות ממי שנדרש על מנת להתגבר על פסילת חוק (61 - אולי יהיה יותר).  

נראה לי שחוק יסוד עם אימפקט כל כך משמעותי, שסיפק לבית המשפט חוקה דה-פאקטו, ראוי היה לתמיכה רחבה יותר. ואכן כשתיקנו אותו אחרי כמה שנים, ההצבעה כבר היתה הרוב גדול ומוחלט, אבל החוק נכנס לספר החוקים כחוק יסוד, כשהצביעו בעדו 32 ח"כים בלבד. אפילו הקואליציה דאז לא הצליחה לגייס את כל חבריה.

ולגבי פסילת החוק, בואו נדייק, אחרי הרפורמה בג"צ עדיין יוכל לפסול חוק, הוא פשוט יצטרך ש 80% מהשופטים יצדדו בפסילת החוק.

כלומר, אם הרכב של 11 שופטים דן בחוק, ו 5 מהם סבורים שאין לפסול אותו ו 6 סבורים שכן, אז עם כל הכבוד, על מנת לחוקק יש כנסת.

כעת לסיבה שנזכרתי בשירשור, היום גיליתי ששוב שהותקפה בחורה בידי מסתנן אריתראי בדרום העיר.  שוב מסתבר שלאיש יש "עבר מרשים" עם עבירות אלימות ומשום מה לא הצליחו להעיף אותו.  וכשקראתי את הידיעה קפצה עוד ידיעה מחודש שעברר על בחורה בת 34 שנעדרת אחרי שעברה אונס קבוצתי בידי חמישה אריתראים.  ושכל פעם שלמשטרה יש חשק ליח"צ אז היא מצלמת כמה משאיות עם מאות אופניים גנובים בדרום העיר, או מיחצ"נת "תפיסה דרמטית" של מאות טלפונים גנובים, כמובן בדרום העיר.

נו, הפכנו להיות פח הזבל של המדינה. 

כן, ישנם גם אנסים "תוצרת בית", אבל למה לייבא עוד? ולמה מחוץ למגבלות חוק השבות? ולמה לרכז את כולם באותו מקום? למה אי אפשר לפעול כמו מדינה נורמלית  שאכפת לה מאזרחיה - מכל אזרחיה) כדוגמת דנמרק ולשאוף לחלק את העומס? בכל מקרה מי שמוביל את המהלך אלה המחוקקים ולא השופטים.

וכמו עוד מדינה נורמלית כמו אנגליה (שמאז הברקזיט לא רואה בעיניים), שמי שלא באמת פליט והינו שוהה לא חוקי פשוט מעלים על טיסה (בית המשפט לא העז להתערב, כראוי).

ושוב נזכרתי  שעל אף שירשור שהתברך בשפע מומחי משפט שידענותם גורמת לנשיאי העליון אגרנט ולנדוי להיראות כחובבים, מומחים למדעי המדינה שיכולים להעביר את תומס הובס שיעור או שניים, אבירי דמוקרטיה (מהותית!) שתומאס פיין או אדמונד ברק הם לא יותר מילדים זבי חוטים לעומת ידענותם המפליגה (ויש גם מצב שמדובר באוסף משועממים שעסוקים בלגנוב מהמעביד),  בסופו של דבר, במבחן החיים עצמם, הממשלה ניסתה לעשות הרבה מאוד על מנת לעזור לנו, אבל פסילת ארבעה חוקים + קבלת עתירות של ארגונים אנטי ציוניים  (מתקן חולות, הפרדה גזעית במערכת החינוץ בת"א וכו..), המיטו חורבן על הקהילה שלנו. 

• אהבתי 2
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
  • תוכן חדש...