Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, קורן בן אשר כתב:

מילת המפתח - מתפקד. נראה לי שהאיש כבר לא מתפקד.

בהחלט.

מזל שהוא השקיע בשיעורי פיתוח קול, אז לפחות הסמכותנות הצינית \ מתבכיינת בדיבור נשארה. לפחות זה.

לפני 11 דקות, קורן בן אשר כתב:

התנצלות ותיקון טעות. אתמול כתבתי שהסימביוזה בין ביבז לחמאס היא ברמה כמעט מוצהרת. טעיתי. *היא ברמה מוצהרת לחלוטין*.

ובכן, גם בזה הוא נכשל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, קורן בן אשר כתב:

התנצלות ותיקון טעות. אתמול כתבתי שהסימביוזה בין ביבז לחמאס היא ברמה כמעט מוצהרת. טעיתי. *היא ברמה מוצהרת לחלוטין*.

לא צריך הצהרה כדי להבין את זה.

הבעיה היא מדיניות כזו שסופה להיכשל.

אפשר להקביל את זה להבאת מין פולש לשם הדברה ביולוגית. הוא יחסל את המטרה, אבל אז אולי תישאר עם משהו גרוע בהרבה שיכה גם במינים אחרים לא קשורים.

כך גם החמאס, הוא יוציא את העוקץ מהרשות אבל בסוף הוא יחסל אותה ותקבל משהו גרוע יותר.

מה גם שלא צריך לטפח אויב כדי לסכל מדינה פלסטינאית, פשוט צריך להמשיך לנהל איתם משא ומתן. הרי הם תמיד דפקו את זה ברגע האחרון. היו להם המון הזדמנויות לעשות הסכם, אבל הם תמיד חוזרים אחורה בזמן וחושבים שהם לפני 48. לא צריך בשביל זה לטפח גורילה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 30 דקות, קורן בן אשר כתב:

מילת המפתח - מתפקד. נראה לי שהאיש כבר לא מתפקד.

ספר את זה ל-50% מהמדינה הזאת. מתערבים שבסיבוב 5 כל תושבי הדרום יצביעו למר ביטחון? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Avatar Schnitzel כתב:

אני לא מהקיצוניים שמוכנים לשים עציץ בכיסא ראש הממשלה העיקר שזה לא יהיה ביבי. שלא תטעה אני לא סובל אותו, לא הצבעתי לו פעם אחת, אבל עדיין צריך מישהו מתפקד בכיסא הזה. 

הבעיה הכי גדולה שלו היא שהוא מייצר שקט תעשייתי.

המטרה של הצבא היא לא להילחם ולנצח אלא מינימום פצועים והרוגים לכוחותינו,והאויב שלנו שם לב לזה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעתיים, Avatar Schnitzel כתב:

אני לא מהקיצוניים שמוכנים לשים עציץ בכיסא ראש הממשלה העיקר שזה לא יהיה ביבי. שלא תטעה אני לא סובל אותו, לא הצבעתי לו פעם אחת, אבל עדיין צריך מישהו מתפקד בכיסא הזה. 

"מוכנים לשים עציץ"

אתה מבין שאין באמת אופציה כזו, כן? לכל אחד שתשים שם יש מדיניות, רעיונות, והוא יעשה דברים שונים. מי מוצלחים יותר ומי פחות. שאני אומר שעדיף אפס שלא יעשה כלום אני לא מדבר על אדם ספציפי, אני מדבר על placeholder היפוטתי. בובת חימר לא אמיתית כלשהי.

מתפקד? באיזה תחום הוא תפקד? בחלק מהתחומים הוא לא מתפקד כבר מ 2012, ברוב האחרים כבר לא ממש מ 2017. 

האדם הזה עסוק כרגע אך ורק בהישרדותו האישית מחוץ לכלא, ולעזאזל האנשים, לעזאזל המדינה. את הנזק שהוא עשה פה בשנתיים האחרונות נמשיך להרגיש 20 שנה קדימה.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Potato כתב:

המטרה של הצבא היא לא להילחם ולנצח אלא מינימום פצועים והרוגים לכוחותינו,והאויב שלנו שם לב לזה.

זאת המדיניות מאז מלחמת לבנון ה-2. אולי אפילו לפני.

הציבור הישראלי לא מוכן לקבל חיילים הרוגים. לכן אנחנו מנהלים מלחמות סטריליות בעיקר עם חיל האוויר. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Avatar Schnitzel כתב:

מה שכן צריך להדאיג שעובדים בגוגל, אפל ועוד כמה ענקיות אמריקאיות דורשים מהבוסים להחרים את ישראל. זה תקדים מסוכן. 

יותר סיכוי שיפטרו את פתיתי השלג שחושבים שהם הגיעו לקמפוס אומנות ליברלית.

הבוסים שלהם מבינים טוב מאוד מאיפה הכסף בא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך אמר ביבי על המבצע : "מה שהיה הוא לא מה שיהיה".
יש פה איזה לא מיותר, אבל בעיקרון נכון .
"אין כלום כי לא היה כלום".
אשף של קופירייטינג,הבעיה היא במציאות.

פורסם
לפני 56 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

אגב, מפתיע אותי שאף אחד לא העלה את סגמנט המביש שג'ון אוליבר עשה עלינו. 

ככה נראית רדידות תקשורתית טיפוסית.

אישית מעולם לא הצלחתי להבין מדוע מצרפים פה בפורום קישורים שונים לסרטונים שלו, מרפרוף קליל בנושאים אחרים לגמרי הוא הצטייר לי כרדוד גם שם. לא מעניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Avatar Schnitzel כתב:

זה מגניב להיות woke עכשיו אז גם הוא על הגל. מה גם שהכי קל להיות כזה נחרץ ורדוד בקשר לדברים שמתרחשים בקצה השני של העולם.

קפץ לי בפרצופספר סרטון של יוסף חדאד, ערבי ישראלי, שמסביר יפה מאד את המצב האמיתי בעימות מול חמאס ברשתות תקשורת ערביות. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אהבתי את המשחק מילים. בנט מאותת אבל לא ברור לאיזה צד, שמאלה או ימינה? מזכיר שלמרכז לא צריך לאותת אז זה פתוח לעוד פרשנויות.

1568022652_.png.a570584d3ad73e1fc5ea874564d75fb9.png

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

יותר סיכוי שיפטרו את פתיתי השלג שחושבים שהם הגיעו לקמפוס אומנות ליברלית.

הבוסים שלהם מבינים טוב מאוד מאיפה הכסף בא.

פרדון מי פרנצ', אבל אתה חי בסרט.

לפני שעה, Avatar Schnitzel כתב:

חשבתי עליך כשזה צץ האמת. הוא הגורו שלך לא?

לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

זה מגניב להיות woke עכשיו אז גם הוא על הגל.

יש עם זה שתי בעיות אמיתיות. אחת היא שחלק מהwoke הם יהודים. השנייה היא שיכולה להיות לזה השפעה אמיתית עלינו גם אם כולם היו גויים

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...