Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, stx כתב:

אין לי מושג אם אתה צודק או טועה אבל תעשה ריפרש לעמוד בוואינט.

image.thumb.png.e4e249150ce2e9a808306710518bd9e0.png

במקום אחד רשום שדחה את האולטימטום כדי שיפקע כשהבורסה סגורה ועל הדרך יוריד את המחירים לזנן קצר, במקום אחר פירסמו שהשיחות הן עם יו"ר הפרלמנט כדי לייצר סכסוך בינו לבין משמרות המהפכה.

מה יהיה? לא יודע.

וכמו שרשמתי - מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מה הקשר בין דין וחשבון לזה שהופצץ לך הרחוב.

נניח קרה נס וכל הממשלה מתפטרת.

סתם בשביל שאני אבין לאן אתה חותר אם בכלל.

נניח. למטרת הדיון.

הרחוב שלך לא היה מופצץ? השיעים היו מתחילים לרקוד עם הסונים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

נניח. למטרת הדיון.

כן, בדיוק זה. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

בפעם המיליון, התייחסו למה שאני כותב.

הנה העובדות:

ישראל התכוננה למלחמה עם איראן לפחות מאז תחילת שנות ה2000.

ישראל התכוננה למלחמה עם חיזבאללה לפחות מאז 2007 2008 כזה.

אנחנו במאני טיים. לפני שנה וחצי ניצחנו את חיזבאללה. שופרות, פוליטיקאים, גנרלים סיפרו לנו שזהו. הבעיה נפתרה.

לפני חצי שנה ניצחנו את איראן. אותם השופרות, פוליטיקאים וגנרלים סיפרו את אותו הסיפור.

הכל התגלה כקשקוש. בצפון חיזבאללה יורה ללא הפסקה. איראן איכשהו הצליחה בחודשים ספורים לבנות מחדש את כל היכולות שכיבכול הרסנו. חברי פה מתגאה בזה שאנחנו טסים חןפשי מעל טהרן. אבל זה היה הסיפור גם לפני שמונה חודשים.

אף אחד, אף אחד לא נותן על זה דין וחשבון. ואין אפילו שאלה בסיסית של trust, או מנדט. גרוע מזה, כולם יודעים שגם הפעם מדובר בשקר. אז הנה מחשבה מהפכנית: אני לא חושב שאמור להיות מנדט לנתניהו וזמיר ומשמו מהמוסד לנהל עוד מלחמה, לפני שנדע שהקודמות תוחקרו ושיש משהו שונה מהותי. וגם אין, לפחות נדע שזה נחקר ונבדק.

אתה סה"כ מדגים את הגישה התבוסתנית וגישת האינסטנט של השמאל אשר חושב שלכל בעיה יש פיתרון .

ישראל התכוננה למלחמה שנים רבות עם איראן ופעלה עקב בצד אגודל כדי לנטרל את האיום של מערכות המכ"ם והנ"מ האירני כדי לאפשר חופש טיסה גדול ככל האפשר , מי שלא מבין את גודל ההישג של טיסה ושליטה בשמים של מדינה אשר נמצאת קרוב ל 2000 קילומטר ככל הנראה טיפש ואו אין לו מושג קלוש בלוחמה מודרנית.

הרוסים כבר 4 שנים לא מצליחים לייצר שליטה אוירית מעל אוקרינה , אבל חבל לבלבל מדוכא כמוך עם עובדות.

לצערי ישראל נכנעה לדרישה של ארה"ב להפסקת הלוחמה עם חיזבאלה בנובמבר האחרון עם איזה הסכם מצוקמק שהיה ידוע מראש שלא יחזיק מים, ניכר שיש רמטכ"ל רציני היום אשר מבין שכדי להסיר את האיום נדרשת פעולה מסוג אחר , אני מקווה שהוא מספיק חזק מול נתניהו כדי לנצל את כוחות של צהל וללכת עד הסוף ולפרק את חיזבאלה גם אם זה אומר פירוק התשתיות בלבנון, צריך ביצים לזה דבר שלביבי חסר.

רק גאוני צה"ל בעבר אשר מאכלסים את האולפנים חושבים שניתן לפרק מדינת  סף אטום כמו איראן ביומים שלושה , נדרשים שבועות רבים להשמדה סדורה של תשתיות לוחמה ויצור + פיתוח באיראן , תמשיך לצפות בישראל זיו , ידלין ועוד מבחר סרבני קפלן אשר כבר 3 שנים מפריחים קביעות אשר מתבררות כלא קשורות לכולם ושום דבר ועדין מאכלסים את האולפנים.

• משעמם 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, hans כתב:

נניח. למטרת הדיון.

הוא מתלונן על זה שאין לו שום אינדיקציה מההנהגה שלנו שהם פועלים להכרעה משמעותית ושלא נהיה בסיפור הזה עוד חצי שנה שוב.

ואני לגמרי מסכים איתו על זה, כי באמת אין להצהרות שלהם שום אמינות. 

אני גם לא מבין למה זה תבוסתני לדרוש הכרעה מההנהגה שלנו, או אפילו רק יעדים קונקרטיים לאן הם מכוונים. אף אחד פה לא אמר לעצור את המלחמה כי היתה נפילה ברחוב שלו או כי נמאס לו לראות את הילדים של השכנים שלו במקלט הציבורי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

כן, בדיוק זה. 

סבבה אז אנחנו מיושרים בהבנה לפחות.

אז נתקדם. יש טענה שאם ישראל לא הייתה מקדימה להפציץ

אז האיראנים היו קרובים עוד יותר לפצצה מאי פעם.

האם אתה שותף לטענה?

לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אני גם לא מבין למה זה תבוסתני לדרוש הכרעה מההנהגה שלנו, או אפילו רק יעדים קונקרטיים לאן הם מכוונים.

אפשר גם לדרוש שלום. יישים באותה מידה. נעזוב את התבוסתני בצד, סתם לערבב אמוציה בדיון.

לא יודע מה זה "לדרוש מההנהגה ייעדים קונקרטיים", אשמח לדוגמה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 2 דקות, hans כתב:

סבבה אז אנחנו מיושרים בהבנה לפחות.

אז נתקדם. יש טענה שאם ישראל לא הייתה מקדימה להפציץ

אז האיראנים היו קרובים עוד יותר לפצצה מאי פעם.

האם אתה שותף לטענה?

אני חושש שלא הבנת את הסרקזם, או שאני לא מבין אותך, או גם וגם. הסברתי את עצמי עשרות פעמים. קרא את התגובה של ניקו אם שלי לא עובדות לך.

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

לא יודע מה זה "לדרוש מההנהגה ייעדים קונקרטיים", אשמח לדוגמה

לדוגמא לא להציב יעד מיטוט החמאס אם אתה יודע שלא תעשה את זה אלא להציב יעד לשלול ממנו את החכולת לאיים על ישראל או על חיילי צהל, להציב יעד של לספר את האמת על מה שהשגנו במקום לשקר כמו מטומטמים כשהאויב הקי מודע שאתה משקר.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, 3n כתב:

השמאל

השמאל הפרוגרסיבי?

לפני 20 דקות, 3n כתב:

מי שלא מבין את גודל ההישג של טיסה ושליטה בשמים של מדינה אשר נמצאת קרוב ל 2000 קילומטר ככל הנראה טיפש ואו אין לו מושג קלוש בלוחמה מודרנית.

אתה מקלל בכל תגובה שניה. תגיד, זה קשה לא להצליח לנסח מחשבה בלי לקלל?

• אהבתי 2
פורסם

בקיצור אין לך כלום חוץ מפריקת קיטור

יחד עם ריקוד מסביב לתיאוריות הקונספירציה ש"ביבי יצא למלחמה כדי להציל את עצמו".

אולי הסברת את עצמך עשרות פעמים אבל לא אמרת כלום.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

לדוגמא לא להציב יעד מיטוט החמאס אם אתה יודע שלא תעשה את זה אלא להציב יעד לשלול ממנו את החכולת לאיים על ישראל או על חיילי צהל, להציב יעד של לספר את האמת על מה שהשגנו במקום לשקר כמו מטומטמים כשהאויב הקי מודע שאתה משקר.

סבבה.

נניח מחר מגיע מנהיג אחר, מכל קצה שהוא, ואומר "אנחנו פועלים להגיע למטרה של 10 רקטות בשבוע בלבד".

עכשיו תתאר לי את התגובות של האזרחים ושל התשקורת...

פורסם
לפני 24 דקות, 3n כתב:

חבל לבלבל מדוכא כמוך עם עובדות

אז אל.

לפני 25 דקות, 3n כתב:

תמשיך לצפות

לא, זהו. הודעתי בפורום של השמאל הפרוגרסיבי שמהיום אני בונה את תפיסת העולם שלי על בסיס פוסטים של משתמש אנונימי בקארספורום. הוא אמר שהוא מבין בלוחמה מודרנית.

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

סבבה.

נניח מחר מגיע מנהיג אחר, מכל קצה שהוא, ואומר "אנחנו פועלים להגיע למטרה של 10 רקטות בשבוע בלבד".

עכשיו תתאר לי את התגובות של האזרחים ושל התשקורת...

אני אדרוש ממנו להגיע ל 0 רקטות ושיגיד כמה זמן זה יקח לדעתו.

גם תשובה אני לא יכול להגיע לזה מקובלת ואז אעשה מה שביכולתי במסגרת החוק להחליף אותו. ואני אפעל אןתו הדבר גם אם ינסה למכור לי סיפורים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

בקיצור אין לך כלום חוץ מפריקת קיטור

יחד עם ריקוד מסביב לתיאוריות הקונספירציה ש"ביבי יצא למלחמה כדי להציל את עצמו".

אולי הסברת את עצמך עשרות פעמים אבל לא אמרת כלום.

סבבה.

אני מצטער שאני לא מתיישר לרמה הגבוה של דיון הthey say jump - you say how high. מה שכן, אני די בטוח שהסברתי שאני לא חסיד של תאוריות קונספירציה. חבל שזה בורח לכם בכל פעם מחדש.

לפני 16 דקות, hans כתב:

לא יודע מה זה "לדרוש מההנהגה ייעדים קונקרטיים", אשמח לדוגמה

למוטט את החמאס וחיזבאללה.

למנוע איום של ירי רקטי מאיראן.

משתמע שאתה חושב שזה לא יעדים ברי השגה.

אז על מה אתה נלחם? לדחות את הסוף?

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אז אל.

לא, זהו. הודעתי בפורום של השמאל הפרוגרסיבי שמהיום אני בונה את תפיסת העולם שלי על בסיס פוסטים של משתמש אנונימי בקארספורום. הוא אמר שהוא מבין בלוחמה מודרנית.

ספקי פורומים וצ'אטים

פתאט .... 

ניכר שבנית תפיסת העולם על חדשות 12 עושה לך רק טוב.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

במקום אחד רשום שדחה את האולטימטום כדי שיפקע כשהבורסה סגורה ועל הדרך יוריד את המחירים לזנן קצר, במקום אחר פירסמו שהשיחות הן עם יו"ר הפרלמנט כדי לייצר סכסוך בינו לבין משמרות המהפכה.

מה יהיה? לא יודע.

וכמו שרשמתי - מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר.

ביינתים הספינה האמפיבית טריפולי אמורה להגיע בימים הקרובים למזרח התיכון ויחד איתה גם הבוקסר , נושאת המטוסים גארלד פורד נמצאת בתיקונים ביוון לאחר שריפה גדולה שהייתה , אמורה לסיים בסוף השבוע ולחזור לפעילות מבצעית מלאה.

הנפט ירד ב 10% , באירן לא יודעים מי מדבר עם טראמפ וההפצצות ממשיכות כרגיל .

אף אחד לא באמת יודע מה קורה אבל ספקולציות כבר רצות באויר על ידי הפרשן שלא מפסיק לטעות ברק רביד.

עריכה אחרונה על ידי 3n
פורסם
לפני 14 דקות, 3n כתב:

פתאט .... 

ניכר שבנית תפיסת העולם על חדשות 12 עושה לך רק טוב.

ביינתים הספינה האמפיבית טריפולי אמורה להגיע בימים הקרובים למזרח התיכון ויחד איתה גם הבוקסר , נושאת המטוסים גארלד פורד נמצאת בתיקונים ביוון לאחר שריפה גדולה שהייתה , אמורה לסיים בסוף השבוע ולחזור לפעילות מבצעית מלאה.

הנפט ירד ב 10% , באירן לא יודעים מי מדבר עם טראמפ וההפצצות ממשיכות כרגיל .

אף אחד לא באמת יודע מה קורה אבל ספקולציות כבר רצות באויר על ידי הפרשן שלא מפסיק לטעות ברק רביד.

אתה שןכח שטראמפ מתקשר אל רביד כל יומיים להתייעץ.

• תוכן חדש...