Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אמממ זה די מה שאתה עושה ברגע שאתה מגיב כאן, אח שלנו הפסיבי אגרסיבי

על פניו, הביטוי הפסיב-אגרסיב על נגזרותיו, הפך בפיך (חיפוש קליל) לשגור יתר על המידה, עם למעלה מ-30 מופעים בשרשור הזה בלבד.

לכן, אם אתה מעוניין שאתייחס אליך ברצינות, נא פרט את טענותיך במקום להשתמש בססמאות

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, asix כתב:

מאוד לא הייתי רוצה לגלות שאחרי כל זה נשארה להם שם פצצה.

ממה שאני מבין אף אחד לא חושב שיש או שהיתה שם פצצה. זה מקום האחסון של האורניום המועשר, שאמור לאפשר להם ליצר פצצה ברגע שיחליטו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איראן החליטה לפתוח את שערי הגיהנום - ההחלטה הדרמטית התקבלה

בעקבות התקיפה האמריקאית באיראן במהלך הלילה (שבת-ראשון) כנגד אתרי הגרעין בפורדו, נתנז ואיספאהן והמשך התקיפות הישראליות, איראן בחרה להסלים ולסגור את מיצר הורמוז.

מיצר הורמוז הינו באחריות צבאית משותפת של שני הציים האיראניים: הצי של צבא איראן (IRIN) והצי של חיל הים של משמרות המהפכה (IRGCN), שמחזיק באזור כוחות רבים ומצוידים יותר והשפעתם רבה יותר. המפקדה הראשית של ה-IRGCN נמצאת בבסיס בנדר עבאס שלחופי מיצר הורמוז.

איך זה משפיע עלינו מעכשיו?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה נכון, זה רק יעזור לזרז את הסוף שלהם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 49 דקות, waterman כתב:

על פניו, הביטוי הפסיב-אגרסיב על נגזרותיו, הפך בפיך (חיפוש קליל) לשגור יתר על המידה, עם למעלה מ-30 מופעים בשרשור הזה בלבד.

לכן, אם אתה מעוניין שאתייחס אליך ברצינות, נא פרט את טענותיך במקום להשתמש בססמאות

לא על פניו, אחינו. לגמרי. הביטוי "פסיב אגרסיב" משקף בצורה נהדרת את הגישה שלך ועוד חברים רבים עם דעות פוליטיות דומות לשלך. ולכן אני לא כ"כ מבין את התגלית המרעישה כאן. כן. אני משתמש בביטויים שבעייני משקפים את המציאות. ואו. אז?

וגם לא נראה לי שמשהו בתגובה שלי רמז לכך שאני מצפה לדיון "רציני" איתך, או חושב שאפשר לקיים כזה. מצטער אם זה היה מבלבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

וגם לא נראה לי שמשהו בתגובה שלי רמז לכך שאני מצפה לדיון "רציני" איתך, או חושב שאפשר לקיים כזה. מצטער אם זה היה מבלבל.

צודק, הכי טוב לנהל דיון מול מישהו שמסכים אתך.

ברי פלוגתא מיותרים לגמרי, רק מי שדעותיו כשלך כשיר וראוי.

בהצלחה גבר-גבר

• משעמם 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
Just now, waterman כתב:

צודק, הכי טוב לנהל דיון מול מישהו שמסכים אתך.

ברי פלוגתא מיותרים לגמרי, רק מי שדעותיו כשלך כשיר וראוי.

בהצלחה גבר-גבר

בתור מי שהשקיע את הזמן היקר שלו לחפש כמה פעמים השתמשתי בביטוי פסיב אגרסיב, אתה כנראה יודע שניהלתי פה דיונים וויכוחים ארוכים וקשים עם לא מעט אנשים שלא הסכימו איתי. כמעט תמיד הייתי במיעוט. אז.. כן.. לא.

במקרה שלך, מצטער, לא ראיתי ניסיון לנהל דיון. למעשה, די להפך. הרי אמרת שאתה לא רוצה להקליד את הגיגך. אז איך בדיוק אתה רוצה לנהל דיון? אלא אולי התכוונת בפן המילולי? שאתה לא רוצה להקליד?

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

איראן החליטה לפתוח את שערי הגיהנום - ההחלטה הדרמטית התקבלה

בעקבות התקיפה האמריקאית באיראן במהלך הלילה (שבת-ראשון) כנגד אתרי הגרעין בפורדו, נתנז ואיספאהן והמשך התקיפות הישראליות, איראן בחרה להסלים ולסגור את מיצר הורמוז.

מיצר הורמוז הינו באחריות צבאית משותפת של שני הציים האיראניים: הצי של צבא איראן (IRIN) והצי של חיל הים של משמרות המהפכה (IRGCN), שמחזיק באזור כוחות רבים ומצוידים יותר והשפעתם רבה יותר. המפקדה הראשית של ה-IRGCN נמצאת בבסיס בנדר עבאס שלחופי מיצר הורמוז.

איך זה משפיע עלינו מעכשיו?

בניתוח שטחי כי אני לא טראמפ:

סגירת המיצרים תעלה דרסטית את מחירי הנפט כי חלק מאוד גדול ממנו צריך לעבור שם (למרבה האירוניה אנחנו לא נושפע מזה פיזית כי הנפט שלנו לא משיג משם, אבל כן מהמחיר).

מה זה אומר?

שכל מדינות העולם הולכות להתערב פה, השאלה היא האם יתקפו את איראן או שיפעילו לחץ עלינו לעצור את המלחמה.

ארצות הברית כבר הבהירה שמבחינתה מלחמה, השאלה מה יגידו שאר המעצמות שמובלות היום על ידי מנהיגים חלשים שמוסלמים תופסים אותו מהביצים.

פורסם
לפני 6 שעות, waterman כתב:

הפורום הזה היה יכול להיות מושלם אילו @פבל היה משכיל להוסיף כפתור ׳יש לי משהו מאד חכם לומר אך החלטתי שלא לשתף׳ - עמוס היה אסיר תודה 

בשתי הודעות שונות כתבת, במילים שונות, שיש לך מה להגיד, אבל אתה בוחר שלא לומר כלום.

אני לא מבין מה אתה רוצה מיבגני. איזה דיון אתה מצפה שיתנהל, כשאתה מצהיר שאתה לא כותב את מה שיש לך לומר.

אפילו קשה לומר בביטחון שאתה בר פלוגתא, שכן כאמור דעותיך הן בגדר סוד.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ארצות הברית כבר הבהירה שמבחינתה מלחמה

מזכיר המדינה כשרואיין לפוקס ניוז אמר במילים האלו ממש "אנחנו לא במלחמה עם איראן"

(הוא גם אמר שאם איראן תגיב- זה יהיה רע מאוד מבחינתם, אבל הם עדיין לא הגיבו)

פורסם

בזמן שהאימפוטנטים באופוזיציה מתנהלים ב״ממלכתיות״ ומגבים את הממשלה ואת הצבא, ראש הממשלה מנהל בשבועות האחרונים קמפיין בחירות על מלא. עמוד הטוויטר שלו הוא בית ספר לקמפיינים כרגע. ממוקד בבייס+המתנדנדים. נתניהו מופיע בסרטונים קורן ביטחון עצמי וכמובן שמנכס לעצמו את כל ההישגים האחרונים.

לדעתי הוא קרוב להפוך את המגמה של הסקרים ויש סיכוי שברגע שיחשוב שהוא יכול לנצח, יקדים את הבחירות.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

הבדיחה לא התיישנה טוב

נכון. המשטר האמריקאי וטראמפ ספציפית בהחלט הצליחו להפתיע גם אותי, לא רק את האייתולות.

פורסם

טראמפ: "תודה לנתניהו. עבדנו כמו צוות כמו שלא עבדו לפנינו אף פעם. תודה לצבא הישראלי".

סירי, הגדירי חוסר מודעות עצמית:

לפני 13 שעות, Pika007 כתב:

ביבי אכן איבד את האמריקאים

• מצחיק 1
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

בזמן שהאימפוטנטים באופוזיציה מתנהלים ב״ממלכתיות״ ומגבים את הממשלה ואת הצבא, ראש הממשלה מנהל בשבועות האחרונים קמפיין בחירות על מלא. עמוד הטוויטר שלו הוא בית ספר לקמפיינים כרגע. ממוקד בבייס+המתנדנדים. נתניהו מופיע בסרטונים קורן ביטחון עצמי וכמובן שמנכס לעצמו את כל ההישגים האחרונים.

לדעתי הוא קרוב להפוך את המגמה של הסקרים ויש סיכוי שברגע שיחשוב שהוא יכול לנצח, יקדים את הבחירות.

הכי מצחיק שעל הסקר בערוץ השופרות הוא לא סומך.

כרגע כולם באופוריה על איראן. עוד מעט נחזור לחיים האמיתיים פה ונבין שעל האופוריה  צריך גם לשלם בנוסף למה שכבר שילמנו.

• תוכן חדש...