Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש דברים שארה״ב לעד תשמור לעצמה - b2 זה אחד מהם, ה-f117 העתיק כנ״ל, וה-f-22.

מטוסים שלא יימכרו לעולם לאף אחד - אז אין שום סיבה לפתוח את הקוקפיט אפילו להצצה של טייס ממדינה ידידותית :)

כושר הנשיאה של ה-b52 נראה לי מתאים דווקא, על הנייר, לא סגור לגבי ההתאמה לגודל הפתח :)

עריכה: 

https://en.wikipedia.org/wiki/GBU-57A/B_MOP#/media/File:B-52_releases_the_MOP_during_a_weapons_test.jpg

הופ, הוכחה מצולמת, ניתן להטיל מה-b52... 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

לי נראה שהולכים על הפיכת משטר שם, ואז לא יצטרכו שום מפציצי על והתערבות צבאית של ארה"ב. טראמפ רוצה להיות טוני סופרנו שמעשן סיגר באוטו בכיף שלו תוך כדי שהוא שולח את פיוריו להרביץ מכות לבעל מכון מסאז' שלא משלם בזמן. הוא לא רוצה לעשות שום דבר בעצמו, אלא לקבל מה שהוא רוצה "מרצון".

מעבר לעובדה שזאת סצנה ענקית בסדרה ענקית, זה בדיוק מה שארה"ב רוצה. עשתה לנו אאוטסטרסינג לפרויקט הפלת המשטר האיראני, ובאה לקטוף את הקרדיט.

לפני 8 דקות, PinkDolphin כתב:

א יודע אם נכון, אבל לפי מספר אתרים צבאיים אין מטוס שיכול לשאת את הפצצה פרט ל- B-2. עקב המשקל הגדול, לא בלתי סביר -- אין נקודות עיגון חיצוניות על הרקולס לפצצות בגודל הזה וגם לא על B-52. אז יהיה צריך מנוף בתוך ההרקולס, ולא רואה אין זה נכנס.

יש התקנים לצורך זה שמותאמים להרקולסים. דווקא הסצנריו שיתנו לנו כמה יחד עם ההתקנים לא מאד מופרך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, RK כתב:

מעבר לעובדה שזאת סצנה ענקית בסדרה ענקית, זה בדיוק מה שארה"ב רוצה. עשתה לנו אאוטסטרסינג לפרויקט הפלת המשטר האיראני, ובאה לקטוף את הקרדיט.

אילו אתה או אני או קרמיט הצפרדע היינו נשיא ארצות הברית - כולנו היינו מקבלים את ההצעה הזאת בזרועות פתוחות.

אפס ביקורת מבית על ״פתיחת חזית חדשה״, אפס סיכון בלחימה, רק לקטוף פירות עם צילומי אקורד סיום.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מדובר ב-MOAB שאפשר להטיל מהרקולס. מדובר בפצצה הקרויה GBU-57 והמכונה MOP (ראשי תיבות massive ordance penetrator), ששוקלת פי 1.5 מה-MOAB ומסוגלת לחדור לעומק 60 מ׳ לפני הפיצוץ. ובפורדו כנראה יצטרכו להשחיל שתיים לאותו חור. הפצצה הזו מאושרת להטלה מ-B2 בלבד, ועד היוםמלא נעשה בה שימוש מבצעי (ב-MOAB נעשה שימוש באפגניסטן).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טכנית ראיתי שנאמר שאפשר להכניסו בC-130 ולהטיל אותו, רק שאין מערכת הנחיה מתאימה(וכמובן שהכלי איטי וכל החיסונות).

מי אמר שמאחורי הקלעים יש פיתוח שכזה וזה לא ניחשפף עדיין?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

יש דברים שארה״ב לעד תשמור לעצמה - b2 זה אחד מהם, ה-f117 העתיק כנ״ל, וה-f-22.

מטוסים שלא יימכרו לעולם לאף אחד - אז אין שום סיבה לפתוח את הקוקפיט אפילו להצצה של טייס ממדינה ידידותית :)

כושר הנשיאה של ה-b52 נראה לי מתאים דווקא, על הנייר, לא סגור לגבי ההתאמה לגודל הפתח :)

עריכה: 

https://en.wikipedia.org/wiki/GBU-57A/B_MOP#/media/File:B-52_releases_the_MOP_during_a_weapons_test.jpg

הופ, הוכחה מצולמת, ניתן להטיל מה-b52... 

הנחתי שזו בעיה של פתח/מיקום.
בכל מקרה, אתה צודק. אני לא מומחה בתחום, אבל במפורש ראיתי את זה בכמה אתרים צבאיים... כנראה העתיקו את הטעות ממקום אחר בלי לבדוק.

לפני כשעה, hans כתב:

אילו אתה או אני או קרמיט הצפרדע היינו נשיא ארצות הברית - כולנו היינו מקבלים את ההצעה הזאת בזרועות פתוחות.

אפס ביקורת מבית על ״פתיחת חזית חדשה״, אפס סיכון בלחימה, רק לקטוף פירות עם צילומי אקורד סיום.

לצטט את קנצלר גרמניה המכובד -- ישראל עושה לנו את העבודה המלוכלכת.

לפני 21 דקות, hwgeek כתב:

טכנית ראיתי שנאמר שאפשר להכניסו בC-130 ולהטיל אותו, רק שאין מערכת הנחיה מתאימה(וכמובן שהכלי איטי וכל החיסונות).

מי אמר שמאחורי הקלעים יש פיתוח שכזה וזה לא ניחשפף עדיין?

עזוב.
אי אפשר לעשות מזה סרט מתח שווה. כולה דקותיים של קמנ״ק לוחץ על הכפתור, גלישה של הפצצה, חור בינוני וחוזר על עצמו עם עוד מטוס ופצצה לה=קבל חור גדול. מי ישלם לראות את זה?
תשווה לסרט עם 500 אנשי סיירת, בטרקטורונים ונגמ״שים, שמגיעים למקום עם הרקולסים שנוחתים על הכבישים, מטילים פצצות קצף לחתוך אספקת אויר, חודרים למתקן ואז עוברים בכולו ומחמשים מטעני חבלה להרוס הכל, שולפים גם מסמכים... אין סטודיו אקשן שלא יקנה את התסריט.

• אהבתי 2
פורסם

https://www.kan.org.il/content/kan-news/defense/922242/?fbclid=IwY2xjawK_6QhleHRuA2FlbQIxMQABHrIoRFPC9DIeu6khf8uPv8sc-PwxNNM6eHmloImEh5XcQEKtbkOfVACgNyNP_aem_mZOav1xXKyy444Cz1841zg

בעוד חודש, חודשיים, שלושה, הילד הזה יתאבד.

דובר צהל יבלבל לנו את השכל שהוא משתתף בצער המשפחה, שצהל חוקר את האירוע ושיפיקו לקחים (שייזרקו לפח).

וזה אותו צהל ששפט לוחמי נחל לכלא אחרי שנה וחצי של לחימה.

חבורה של מטומטמים.

לפני 3 שעות, sperial כתב:

לא מדובר ב-MOAB שאפשר להטיל מהרקולס. מדובר בפצצה הקרויה GBU-57 והמכונה MOP (ראשי תיבות massive ordance penetrator), ששוקלת פי 1.5 מה-MOAB ומסוגלת לחדור לעומק 60 מ׳ לפני הפיצוץ. ובפורדו כנראה יצטרכו להשחיל שתיים לאותו חור. הפצצה הזו מאושרת להטלה מ-B2 בלבד, ועד היוםמלא נעשה בה שימוש מבצעי (ב-MOAB נעשה שימוש באפגניסטן).

שים על גלגלים ותדחף 10 אחד אחרי השני, 2 מהם יפגעו בסוף.

רק שישחררו.

• מעניין 2
פורסם

אני רק מניח את זה כאן:

אני מאמין שעד שבוע הבא, יום רביעי מקסימום- משטר האייתולות נופל

שיהיה לכולם בהצלחה, מיכה

• מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לגבי הפצצה MOP החדירה שלה מושפעת מגובה ההטלה b2 משליך אותה מגובה של 50 אלף רגל.

הרקולס לא מסוגל לזה.

הפלת המשטר באיראן זו אחלה אופציה

רק אני לא מבין איך היא ריאלית. תזכורת קטנה את משטר חמאס אנחנו לא מצליחים להפיל. ואת המשטר החותי גם לא ....

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

את החותים אנחנו לא מנסים להפיל. ברגע שאיראן נופלת הם יפלו לבד כי לא יהיה להם ספונסר נגד ממשלת תימן וסעודיה. זה לא שהתימנים ה"רגילים" אוהבים אותנו אבל הם לא פרוקסי איראני ואין להם בעיות איתנו מעבר לשיט האיסלמי הרגיל של בני הקופים והחזירים.

את חמאס אפשר להחליף רק בגועל נפש דומה אחר כי זה החומר האנושי הקיים לצערנו אלא אם למישהו מתחשק להשקיע כספים ומשאבים בחינוך מחדש לאוכלוסיה שלמה.

איראן זה ממש לא אותו הדבר. פרסים הם עם עתיק לפחות כמונו ויש להם היסטוריה ותרבות שלא מבוססת על השמדת היאהוד ושחרור אל קודס מהכיבוש הציוני. השטויות האלה בכלל לא העסיקו אותם לפני המהפכה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Michazzz כתב:

אני רק מניח את זה כאן:

אני מאמין שעד שבוע הבא, יום רביעי מקסימום- משטר האייתולות נופל

שיהיה לכולם בהצלחה, מיכה

תלוי אם טראמפ נכנס למשחק

והאם טראמפ רוצה להפיל אותם

לא כל כך פשוט להפיל

כי אצל חלק גדול מהאוכלוסייה זה החינוך שקיבלו מבית. בבית ספר וכו'

לא בטוח שירצו להחליף משהו מוכר (גם אם גרוע. לא בטוח שהם חושבים שהוא גרוע) במשהו לא נודע.

השאה היה דיקטטור די אכזר. 

זה שהיה ביחסי ידידות עם ישראל אז אנחנו זוכרים אותו בסוג של גואל של העם האיראני. לא בטוח שהאיראנים (לפחות חלקם) מעדיפים את השיטה הזאת.

כמובן שאפשר לעשות בחירות וכו'

אבל מדינה שרגילה לעבוד בדיקטטורה. בדרך כלל מתפרקת שהדיקטטור עוזב.

מתחילות מלחמות אזרחים. כלכלה קורסת וכו'

יש לא מעט מדינות שזה קרה להן 

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

איזה פרימיטיבים מסכנים האיראנים האלה שחיים תחת שלטון דתי של אייטולות. מרחם עליהם.

image.thumb.png.d62cf3bfd544c7522ac3a150cc25a1e8.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

פרסים הם עם עתיק לפחות כמונו ויש להם היסטוריה ותרבות שלא מבוססת על השמדת היאהוד ושחרור אל קודס מהכיבוש הציוני. השטויות האלה בכלל לא העסיקו אותם לפני המהפכה.

יש להם היסטוריה אחוש.שר...

אחושוורוש.

וליהודים היתה שמחה ואורה.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

איזה פרימיטיבים מסכנים האיראנים האלה שחיים תחת שלטון דתי של אייטולות. מרחם עליהם.

image.thumb.png.d62cf3bfd544c7522ac3a150cc25a1e8.png

Image

• מצחיק 11
  • תוכן חדש...