Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

אז הדבר הכי מוסרי זה לעשות זה להשמיד את המשפחה שלו

אז על מה אתה מתווכח איתי בכלל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

צ'רי פיקינג של העולמות עשית פה, סטייל תעמולת פלסטלינה חינם:

"ואם הוא מחנך את המשפחה שלו ואבא שלו חינך אותו ואת האחים שלו על בסיס זה שהדבר הכי גדול הוא לחסל את כל היהודים ברור שאם עכשיו הוא לא רוצה אפילו או לא יכול אז הדבר הכי מוסרי זה לעשות זה להשמיד את המשפחה שלו"

אני אומר בצורה ברורה:

אם עזתי יאיים על המשפחה של פינדר, ותהיה לי אפשרות, אני מחסל אותו ואת כל ה4 דורות שלו קדימה ואחורה.

לא בטוח שמבחינתך זה תופס לצד השני, ובטח לא עבור יהודים שגרים באיו"ש.

אי לכך ובהתאם לזאת, כמו שרשמתי מקודם - איבדת את המצפן המוסרי הנכון שלך ועברת לתרבות הגלובלית המעוותת, של אלה שהורידו סנקציות מסוריה ישר ועכשיו מגמגמים כשהם רואים מה קורה בסוריה.

לפני כשעה, David32 כתב:

אתם מוכיחים את מה שהוא אומר 🤦‍♂️

שלילי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

בשביל שתהיה פה כזאת אכזריות מוטבעת באנשים צריך ללמד את זה מגיל 0 במשך כמה דורות.

יש דוגמאות מהעולם שמראות שזה פשוט קורה כשזה קורה. לא משהו שצריך ללמד כמה דורות.

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא מבין את הטענות. סוריה היא מדינה מפוררת שמתנהלת בה מלחמת אזרחים כבר יותר מעשור.

אם תהייה, חלילה, מלחמת אזרחים בישראל - לא תסריט מאוד לא הגיוני בהתחשב במתחים החברתיים שיש כאן - אתה תראה את אותה האלימות גם כאן. גם אם לא יהיה אף ערבי בשטח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אתה לא מבין את הטענות. סוריה היא מדינה מפוררת שמתנהלת בה מלחמת אזרחים כבר יותר מעשור.

אם תהייה, חלילה, מלחמת אזרחים בישראל - לא תסריט מאוד לא הגיוני בהתחשב במתחים החברתיים שיש כאן - אתה תראה את אותה האלימות גם כאן. גם אם לא יהיה אף ערבי בשטח.

אין שום מקום להשוואה.

מלחמת אזרחיים בישראל היא תסריט מאוד לא הגיוני, כי למדינה יש מונופול על השימוש בכוח. אין פה מיליציות חמושות. מתחים חברתיים תמיד יש, בכל מקום, זה לא מה שיוצר מלחמת אזרחים.

אלימות חסרת גבולות יש כשאין אוכל. אז הכל נפרץ.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אתם מוכיחים את מה שהוא אומר 🤦‍♂️

לא

אצלם זה ברירת מחדל לגבי כל מישהו שונה מהם. 

אצלנו זה למנוע מהם לבצע את הרע ונקרא "לא תעמוד על דם רעך"

למנוע מהרוע לבצע את הפעולות שלו זה נקרא מעשה טוב

לפני כשעה, פינדר כתב:

כמו שכתבתי לו

• אהבתי 2
פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

אין שום מקום להשוואה.

מלחמת אזרחיים בישראל היא תסריט מאוד לא הגיוני, כי למדינה יש מונופול על השימוש בכוח. אין פה מיליציות חמושות. מתחים חברתיים תמיד יש, בכל מקום, זה לא מה שיוצר מלחמת אזרחים.

בנוסף, ב7.10 יהודים משיחיים מאיו"ש דהרו לעוטף להציל יהודים קיבוצניקים סמולנים.

ההתנהלות הזוועתית בסוריה התרחשה מהרגע הראשון, אין פה קשר לזה שהמלחמה נמשכת 14 שנה (ולא עשור).

ההבדל היחידי שם מתחילת המלחמה זה שהפעם הסונים הם השוחטים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

"ואם הוא מחנך את המשפחה שלו ואבא שלו חינך אותו ואת האחים שלו על בסיס זה שהדבר הכי גדול הוא לחסל את כל היהודים ברור שאם עכשיו הוא לא רוצה אפילו או לא יכול אז הדבר הכי מוסרי זה לעשות זה להשמיד את המשפחה שלו"

אולי אני חלש בהבנת הנקרא, אבל אתה פשוט נותן פה הצדקה לחיסול של משפחה שלמה, כולל ילדים.

אז מה בדיוק הצ׳רי פיקינג פה?

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ההבדל היחידי

אני אומר שוב, ההשוואה בינינו לבין סוריה היא לא נכונה.

אנחנו היהודים בישראל, לפחות כרגע, בני עם אחד, שרואים אחד בשני קרובים ושותפים לגורל וגם יש לנו אויב משותף.

הסורים הם אוסף של שבטים דוברי ערבית ולא יותר מזה. הם חיים יחד רק בגלל גבולות מלאכותיים שנכפו עליהם לפני שנים. מבחינת הסונים, העלווים הם אויב בערך כמו שעבורך חמאס הוא אויב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

שלילי

דווקא כן, זאת הבדיחה על הילד ששואל את אבא שלו על ההבדל בין תיאורתי למעשי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אולי אני חלש בהבנת הנקרא, אבל אתה פשוט נותן פה הצדקה לחיסול של משפחה שלמה, כולל ילדים.

אז מה בדיוק הצ׳רי פיקינג פה?

אתה תמיד חותך תגובה ואז מוציא מהקשר:

"אני אומר בצורה ברורה:

אם עזתי יאיים על המשפחה של פינדר, ותהיה לי אפשרות, אני מחסל אותו ואת כל ה4 דורות שלו קדימה ואחורה.

לא בטוח שמבחינתך זה תופס לצד השני, ובטח לא עבור יהודים שגרים באיו"ש."

הילדים שלך יותר יקרים לי מהילדים של מוחמד העזתי.

פורסם
לפני 33 דקות, עדי-אל כתב:

אצלנו זה למנוע מהם לבצע את הרע ונקרא "לא תעמוד על דם רעך"

למנוע מהרוע לבצע את הפעולות שלו זה נקרא מעשה טוב

הכל תלוי איך אתה מגדיר רע וזו הגדרה סובייקטיבית לחלוטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לא בטוח שמבחינתך זה תופס לצד השני, ובטח לא עבור יהודים שגרים באיו"ש."

אוקיי.

״אם עזתי יאיים״ - מה זה אם? כרגע העזתים מאיימים? כולם? חלקם? איך אתה קובע מי מאיים? הוא צריך להגיד את זה במפורש, או שמספיק שהילדים שלו מתחנכים בבי״ס של אונר״א?

לא יודע מה התשובות שלך, אבל הלך הרוח של חלק נכבד מהציבור הישראלי, הוא שכולם כרגע מאיימים עלינו (אין חפים מפשע) ולפי הלוגיקה שלך מותר לחסל אותם 4 דורות קדימה ואחורה. אני צודק?

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

לא בטוח שמבחינתך זה תופס לצד השני, ובטח לא עבור יהודים שגרים באיו"ש.

לא הבנתי מה אני אמור לעשות עם זה.

מבחינתי מחבל שמאיים עליך או על מתנחל במעלה דרדר, צריך לחסל. אם אין ברירה גם במחיר של פגיעה בחפים מפשע. אני לא חושב שצריך להחליט מראש שצריך לחסל את המשפחה שלו 4 דורות וכו׳.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אבל הלך הרוח של חלק נכבד מהציבור הישראלי, הוא שכולם כרגע מאיימים עלינו (אין חפים מפשע)

קודם כל כולם פוטנציאלת מאיימים עלינו אבל עד לפעולות אופרטיביות הם חפים מפשע.

זה כמובן לא נותן לגיטימציה לחסל את כולם אבל בהחלט את כל מי ששואף לממש את הפוטנציאל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מלחמת אזרחים בישראל תיגמר בזה שהמצרים והירדנים וכל מה שמסביב ינצלו את ההזדמנות.

אתה לא תספיק להדפיס חולצות "מוות לסמולנים" ולהוציא את כיסאות הכתר מהמחסן שלך לפני שתראה בשמיים מטוסים מצריים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

הכל תלוי איך אתה מגדיר רע וזו הגדרה סובייקטיבית לחלוטין.

אני חושב שלא, אחרת אתה שומט את הרגליים מתחת לעיקרון של פשעים נגד האנושות (משפטי נירנברג).

יש דברים שהם רע באופן מוחלט. אם אתה לא מכיר בזה, אז אין בסיס מוסרי אונירבסלי, יש רק מי חזק ושולט.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 48 דקות, falou כתב:

אין שום מקום להשוואה.

אולי מלחמת אזרחים בישראל היא תסריט פחות הגיוני, אבל דרגה או שתיים מתחת זה כבר תסריט לא מופרך.
בוא ניקח את הנשמות הפועלות בממשלה עכשיו ונחליף אותם עם ממשלת בנט.

נניח שבנט ראש ממשלה ב7.10. אני בטוח שינסו להרוג אותו ואת המשפחה שלו. למה אני בטוח? כי בקדנציה שלו כבר שלחו לו כדורי רובה ומכתבי איומים ברצח.
נניח שהיועצים שלו מעורבים בפרשה כמו קטאר גייט, הם מיד יסומנו כבוגדים וינסו להרוג גם אותם. משפחה של בוגדים גם לגיטימי להרוג.
משם ירדו לשר הבטחון, ואז לחכ"ים של מפלגות הקואליציה, ואז לפעילים או סתם תל אביבים שהולכים ברחוב.

האם היינו מדרדרים למלחמת אזרחים? כנראה שלא, אבל בהחלט היינו סופרים כמה וכמה גופות.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...