Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, David32 כתב:

אז כשאני מסתכל על הבאלאגן בממשלה של זלנסקי בזמן המלחמה כשהם מפסידים, ורואה אותו מפטר חצי מהקבינט ומחליף אנשים ומה לא. אני מגיע למסקנה מסויימת.

אני צריך להגיע לאותה המסקנה כשאני רואה את ביבי מתחיל לעשות את אותו הדבר?

נראה לי שכן.

נורא.

תסלח לי, אבל זאת השוואה של אצבע לתחת. אומנם מצבינו לא מזהיר, אבל צבא רוסי כבר נסוג משטחי אוקראינה שהוא כבש? וצבא אוקראינה כבר השתלט על מוסקבה?  פוטין עם הצמרת שלו מסתתר במטרו? פוצצו את קרמלין? מוסקבה עצמה נראית כמו אחרי הפצצה גרעינית? אזרחי רוסיה חיים על סיועה הומניטרי של מדינות המערב?

• מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 שעות, Potato כתב:

תמונת המנדטים ממה שנראה כרגע תביא לסבב בחירות נוסף.

אלא אם כן נראה גל פרישות.

מהסקרים שאני ראיתי זה ממש לא המצב.

לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

יש כלל אוניברסלי תנועת מטוטלת חזקה מדאי מובילה לזעזוע ומכת בומרנג לצד השני.

אם תחשבו קצת כנראה שיש סיבות מספיק טובות לכך שממשלת השינוי שהיתה משוחררת מכל חוב לחרדים לא חתכה הכל בבת אחת.

הסיבה שממשלת השינוי לא חתכה את הכל היא שהיא רצתה להשאיר לחרדים פתח להצטרף לממשלה.
היא האמינה שאם היא תראה לחרדים שהיא לא שטן כזה גדול הם ישקלו להצטרף.

האם זו הייתה טעות? ממשלת השינוי שרדה בקושי שנתיים אז קשה לומר שזו הייתה טעות לנסות להשיג עוד אצבעות, אבל, בפעם הבאה שתהיה ממשלה בלי חרדים שלא תעמוד על כרעי תרנגולת כי איזה דביל לא הצליח לבחור 6 אנשים שילכו אחריו באש ובמים הייתי מציע לסגור את כל הברזים ולחנוק אותם.
החרדים הוכיחו שהם לא חלק ממדינת ישראל במלחמה הזו שילכו יחפשו דולרים בגולה וישלמו עליהם מס.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

ואז חלק מהכותבים מעלים פתרונות שגובלים במד"ב ...... או משאלות לב.

אם כבר מדברים על משאלות לב או מד"ב גם אתם לא בדיוק הוכחתם שהתפילות שלכם באמת עוזרות.

• אהבתי 2
פורסם

למה לא עובדות?

המצב שלהם רק השתפר בשנתיים האחרונות.

כמו הסטרוקים, הם חיים בתקופה של נס גלוי.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אם כבר מדברים על משאלות לב או מד"ב גם אתם לא בדיוק הוכחתם שהתפילות שלכם באמת עוזרות.

זה בגלל שהם הפקירו שמירה כשיצאו לחופשת בין הזמנים

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

מצחיק איך אתה נדלק ומאבד כול קשר לנכתב ברגע שאני מזכיר רוסיה-אוקראינה.

כבר כתבתי לך, שמ-7/10 אני לא עוקב אחרי מה שקורה שם. חוץ מכותרות אצלינו ומה שאני שומעה בקבוצות או חברים/קרובי משפחה של אשתי. אין לי גם חיבה מיוחדת לאוקראינה מעבר לעובדה שהם נתקפו על ידי רוסים כמו שאנחנו על ידי חמאס ורוסיה היא בעלת ברית של אירן/חיזבאללה וחמאס. אבל השוואה שלך בין מצבה של אוקראינה וישראל היא הזויה.

פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

אבל השוואה שלך בין מצבה של אוקראינה וישראל היא הזויה

כי לא קראת את התוכן שכתבתי למרות שכתבתי. סלואורייד למשל הבין אותי.

כי אתה נדלק ואתה מוותר על התוכן.

ההבדל בין ביבי מחליף לזלנסקי מחליף לא קשור למחקו את עזה/מוסקבה או לא. קשור ללהיות מוקף ביס-מנים.

אם חשוב לך, אכתוב גם שברור שפוטין שם סביבו יס-מנים. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

מהלך ביביסטי קלאסי.

כאזרח פשוט, אני מצפה לראות תוכנית פעולה.

זה שמישהו לא מסכים איתך לא אומר שהוא ביביסט. זו מהלך קלאסי של פוליטיקת זהויות, כשל לוגי מסוג אד-הומינם, כאשר אנשים לא מסוגלים להתמודד עם הטיעון אז תוקפים את הטוען. דוגמה קלאסית לדיסוננס קוגנטיבי מצידך אם מותר לי לומר, כשאתה מגלה שאחרי שתכנתו אותך לדקלם מה הממשלה לא עושה טוב, אתה בעצם מגלה שלא חשבת (כי לא אמרו לך) מה הממשלה כן צריכה לעשות כדי להגיע ליעדים כמו בטחון לתושבי הצפון והסרת איומים.

דבר שני, זה דבר הכי מטומטם לפרסם תכנית פעולה מלחמתית ברבים. אם צריך לאיית לך את זה - האויב מאזין.

• מצחיק 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 15 דקות, Coro כתב:

זו מהלך קלאסי של פוליטיקת זהויות, כשל לוגי מסוג אד-הומינם, כאשר אנשים לא מסוגלים להתמודד עם הטיעון אז תוקפים את הטוען. דוגמה קלאסית לדיסוננס קוגנטיבי

תגיד את האמת,

ביקשת מצטגיפטי או כלי אחר, לנסח תגובה תוך שימוש במקסימום ביטויים מתוך רשימה כלשהי?

• מצחיק 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, Coro כתב:

זו מהלך קלאסי של פוליטיקת זהויות, כשל לוגי מסוג אד-הומינם, כאשר אנשים לא מסוגלים להתמודד עם הטיעון אז תוקפים את הטוען.

זאת אומרת שכשאנשים אומרים שהממשלה לא מתפקדת טוב אנחנו צריכים להגיד להם שיביאו תכנית חלופית לאיך צריך לפעול?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

תגיד את האמת,

ביקשת מצטגיפטי או כלי אחר, לנסח תגובה תוך שימוש במקסימום ביטויים מתוך רשימה כלשהי?

לא.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

זאת אומרת שכשאנשים אומרים שהממשלה לא מתפקדת טוב אנחנו צריכים להגיד להם שיביאו תכנית חלופית לאיך צריך לפעול?

אתה יודע שלא.

אין טעם שכולם חוזרים פה על אותם מסרים מהטלוויזיה, זה לא מחדש כלום, סתם מטמטם את המח ומרדד את הדיון.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

תגיד את האמת,

בול 🤣🤣

והכי מצחיק שזה כוון ליובל. עכשיו גם יובל קורא מדף המסרים של השמאל.

One of us!

One of us!

One of us!

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תשמעו אתם מחמיאים לי.. שקלתי אם להכניס כ"כ הרבה מושגים בתגובה אחת שלא ירדו עליי שאני מתנשא, אבל לא חשבתי שתאשימו אותי בשימוש בAI. את הI בקושי יש לי.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...