Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תחלית אסטרגית - כרגע כל המחבלים זורקים את המכשירים ולא יכולים לתקשר. אם אנחנו מתכוונים לפלוש, זה בדיוק מה שצריך לעשות.

image.thumb.jpeg.a180ff1a397d9d42e495907c6e1380ba.jpeg

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אם אנחנו מתכננים לפלוש מתי? בעוד שבוע?
אם רצינו לעשות מהלך כזה כחלק מפלישה זה היה צריך לבוא ביחד.
אני מאוד מקווה שיש לדבר הזה תכלית אסרטגית כי לבזבז כזה נכס סתם זה פשע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, Coro כתב:

זה שמישהו לא מסכים איתך לא אומר שהוא ביביסט. זו מהלך קלאסי של פוליטיקת זהויות, כשל לוגי מסוג אד-הומינם, כאשר אנשים לא מסוגלים להתמודד עם הטיעון אז תוקפים את הטוען. דוגמה קלאסית לדיסוננס קוגנטיבי מצידך אם מותר לי לומר, כשאתה מגלה שאחרי שתכנתו אותך לדקלם מה הממשלה לא עושה טוב, אתה בעצם מגלה שלא חשבת (כי לא אמרו לך) מה הממשלה כן צריכה לעשות כדי להגיע ליעדים כמו בטחון לתושבי הצפון והסרת איומים.

דבר שני, זה דבר הכי מטומטם לפרסם תכנית פעולה מלחמתית ברבים. אם צריך לאיית לך את זה - האויב מאזין.

להכריע חטיבה של חמאס, כל אחת מאלה שהוכרעו, לקח בערך חודש. כולל חטיבת עזה שהפחידו אותנו ממנה.

אנחנו באירוע הזה כבר 11 חודשים. אתה רואה פה תכלית למלחמה? פעולות להשגת המטרות?

במקום לדהור ולסיים הכל ב3-4 חודשים, שיחררו את כל המילואימניקים הביתה. במקום לשתק את המשק למשך עוד איזה חודש, החליטו למרוח ולחרבן אותו שנה שלמה. אתה יודע כמה מילואימניקים איבדו עסקים? כמה ימים הם עוד יכולים לעשות?

לפני 25 דקות, Coro כתב:

יש תחלית אסטרגית - כרגע כל המחבלים זורקים את המכשירים ולא יכולים לתקשר. אם אנחנו מתכוונים לפלוש, זה בדיוק מה שצריך לעשות.

image.thumb.jpeg.a180ff1a397d9d42e495907c6e1380ba.jpeg

והנה, אתה בעצמך אומר: זה מהלך של לפני פלישה.

אבל מה קרה בפועל? ביבי רצה להראות שהוא יותר לוחמני מגלנט. בזבוז של פעולה פסיכית שאין כמעט מדינה בעולם שיכולה לבצע. 

• אהבתי 1
פורסם

אתה מטיף לי כאילו הייתי בעד עצירת התמרון ברפיח.

לא מפתיע שכל אלו שהיו נגד כניסה לרפיח עכשיו מתלוננים על דשדוש.

אמרתי לכם ששוטפים לכם את המח או לא?

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

היחידים שהיו נגד כניסה לרפיח הם חמאס, מצרים, ארה"ב, אירופה בקיצור כל העולם ואולי ביבי שדחה ודחה ודחה אותה.
לא חושב שתמצא הרבה אנשים בישראל שהיו נגד.

• אהבתי 2

פורסם

אתה כנראה לא זוכר, אבל כל מחנה אנטיביבי היה נגד. ממשל ביידן אמר שכניסה לרפיח תשרת את ביבי אישית, אז כולם נהיו נגד.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 5 דקות, Coro כתב:

אתה מטיף לי כאילו הייתי בעד עצירת התמרון ברפיח.

לא מפתיע שכל אלו שהיו נגד כניסה לרפיח עכשיו מתלוננים על דשדוש.

אמרתי לכם ששוטפים לכם את המח או לא?

תמצא לי הודעה אחת שלי שטוענת שאסור להיכנס לרפיח גם אם אין עסקה או משהו כזה. אחת.

פצעת את שגריר איראן, על זה הם לא יעברו בשקט. מה אחרי המתקפה הבאה שלהם? גרעין?

כי ביצים אין לו. יכולת לקבוע קו אדום ולעמוד בו גם אין לו.

לפני 1 דקה, Coro כתב:

אתה כנראה לא זוכר, אבל כל מחנה אנטיביבי היה נגד. ממשל ביידן אמר שכניסה לרפיח תשרת את ביבי אישית, אז כולם נהיו נגד.

מחנה אנטיביבי הוא זה שחילק פקודות לצבא?

מי עצר את הצבא מלהיכנס?

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אני חושב שאתם מבקרים וקופצים למסקנות מוקדם מדי לגבי הפעולה הזאת. 

אני לא קופץ לשום מסקנות. אני פשוט מסתכל על "תקדימי עבר".
הלוואי שלדבר הזה יש תכלית אסטרטגית, יש פה איזה מהלך שאנחנו לא יודעים, אבל כמו שאמרתי, מהיכרותי עם הנשמות הפועלות לא בטוח שזה המצב.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, farkash7 כתב:

מה התחלנו לספר בדיחות?
אתה חושב שהפריצה הזו הייתה היום בצהריים? אתמול בלילה? לפני חודש?
אתה חושב שכל הדבר הזה לא נבנה במשך זמן רב, הרבה לפני שהתחיל העימות הנוכחי? תן לי משהו ממה שאתה לוקח.
השתמשו פה בנכס רציני מאוד שהכינו אותו זמן רב, הרסו פה תשתית תקשורת ששימשה את חיזבאללה לפיקוד ושליטה. אם אין למהלך הזה שום תחלית אסטרטגית אז חבל מאוד שעשו את זה.

נעזוב לרגע את הכדורים שלי.

תמתין לתוצאות סופיות - כמה נפגעו, מי נפגע.

סיכול ממוקד בסדר גודל כזה גם אסטרטגיה, אפילו בלי המשך למלחמה גדולה.

מי שמחזיק מכשירי קשר אלה לא פעילים מהשורה.

לפי הדיווחים הם הפסיקו לתקשר דרך טלפונים סלולריים ( בגלל החשש מהאזנות,) ועברו למכשירי קשר בהמונים.  זה הזמן לתפוס אותם.בכמויות.

חתיכת מסר, פאניקה , פחד להתקרב לכל אמצעי תקשורת.

אבל יכול להיות שיש גם המשך, כפי שאתה רוצה שיהיה.

בוץ לבנוני זה היה כבר מזמן, נשכח. הפעם זה יהיה בנוסף לבוץ העזתי. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני במקרה צופה בפעם הרביעית בthe wire, עדיין רלוונטית כאילו זה נכתב היום. הסיפור הזה הוא 1:1 המפקח (בורל) שבסהכ רוצה To put dope on the table. 

אסטרטגיה? מיותר. אנחנו חיים כאן ועכשיו, מטרת העל היא סקרים. אם תקיפה מסייעת בסקר אז המטרה הושגה. אסטרטגיה זה טווח ארוך, למי יש זמן לזה כשאנחנו חיים בכאן ועכשיו.

הפיטורים של גלנט, שברור לכל אדם עם איזושהי פעילות מוחית שהם פוליטיים *נטו*, אמורים להרעיד את אמות הסעיפים. בישראל 2024 הציבור עייף, ובצדק. גלנט הצטרף לסמולנים כמו אלשיך ומנדלבליט. 

סער בסהכ מגיב לתמריץ מהציבור, שמסמן לו שלחזור לביבי עדיף על האלטרנטיבה. הוא אפס, ושאר הכלבלבים בממשלה הם גם אפסים, וההיסטוריה תשפוט את כולם על החלק שלקחו בסיוע לביבי להחריב עשרות שנים של עבודה קשה ודרדור ישראל לרמת הונגריה ושות'.

כאילו, ההיסטוריה היהודית העולמית, בישראל בטח ישימו איזו אורית סטרוק במשרד החינוך שתבנה תכניות לימוד על תקופת הנס של 2022 ואילך 🤮

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

הסיבה שממשלת השינוי לא חתכה את הכל היא שהיא רצתה להשאיר לחרדים פתח להצטרף לממשלה.
היא האמינה שאם היא תראה לחרדים שהיא לא שטן כזה גדול הם ישקלו להצטרף.

האם זו הייתה טעות? ממשלת השינוי שרדה בקושי שנתיים אז קשה לומר שזו הייתה טעות לנסות להשיג עוד אצבעות

הממשלה הזו עשתה הרבה, שהיום אנחנו מרגישים את התוצאות שלהם.

לא בכדי, יש לנו הצלחה מסוימת בתחומים שהם עסקו בהם - ביטול מכסים, ביטול תקנים וכו'.

הייתי רוצה לראות שוב את הממשלה הזו בשנתיים נוספות ואולי קדנציה מלאה.

למרות שהיא לא הייתה קפיטליסטית מדי לטעמי, היא הייתה צריכה ללכת יותר קיצוני בכל הנושאים..

לפני שעה, SlowRide כתב:

ובקורונה זה לא היה להשתין מהמקפצה?

מה פתאום, השתינו בתוך הבריכה..

טכנית זה מה שקרה בפועל עם הדבקות המוניות..

לפני שעה, ch28566 כתב:

מישהו שומע מטוסים באוויר? כי מוזר לי שהלכו על מבצע כזה מבלי שזה חלק ממכת פתיחה. 

אתה במרכז וקרוב לחוף..

שמעתי ונראה עוד שעה, אולי יתחיל היום..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנו עופות לחגים כבר מעכשיו כי תכף לא יהיה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

ובקורונה זה לא היה להשתין מהמקפצה?

אז לא עמדנו בבריכה מתחת למקפצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

תקנו עופות לחגים כבר מעכשיו כי תכף לא יהיה.

אם אין עופות תאכלו וואגיו

• מצחיק 2
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...