Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

יהיו לו מספיק הזדמנויות להבין את זה מאוחר יותר.

תיקון עצוב:

יהיו לו מספיק הזדמנויות לחוות את זה על בשרו.

כמובן שמסכים איתך לגבי זה שאין מה לחשוף אותו בגיל הזה, תנו לילדים להיות ילדים לפחות שהם יחייכו.

בתאריך 27.8.2024 בשעה 22:08, David32 כתב:

אז מה אנחנו עושים?

פתאום, נשמע לי, שגם הימנים פה מבינים שצריך לעצור את המלחמה הזאת, כי במתכונת הנוכחית היא משיגה מעט מאוד. 

כן, חילצו שבוי. שזה הישג טוב. אבל אין התקדמות, אין תוכנית, אין כלום.

מה אנחנו עושים? כלום. לא מתמרנים, לא יוצאים. סופרים גופות לשווא.

ביבי האפס.

עריכה:

אגב, רשמו בערוץ 11 אם אני זוכר נכון שביבי מתנער ממירי רגב, ואומר ש"היא עושה מה שהיא רוצה ולא מקשיבה לאף אחד".

כשיש אינטרסים גם את הכלבלב הכי נאמן אפשר לנטוש.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

"היא עושה מה שהיא רוצה ולא מקשיבה לאף אחד"

אולי צריך לתת לבנגביר להיות ראש ממשלה, רק איתו תהיה משילות בחברי הכנסת.

• מבאס 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שביבי מתנער ממירי רגב, ואומר ש"היא עושה מה שהיא רוצה ולא מקשיבה לאף אחד".

אם יש תחתי עובד כזה הוא מחפש עבודה אחרת.

הוא הבוס וטהוא אחראי. אם היא בלתי ניתנת לריסון שיחליף אותה או שיהיה אחראי למעשיה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

היא עושה מה שהיא רוצה ולא מקשיבה לאף אחד

היא עושה בדיוק מה שביבי רוצה שהיא תעשה והוא כרגיל "מתנער מאחריות". זה חלק בלתי נפרד משיטת הפרד ומשול שלו, הוא הרי לא צריך את תושבי העוטף, הם גם כך לא המצביעים שלו אבל אופקים שבטח תקבל לקופת העירייה גם כמה מיליונים מהתקציב הם כן המצביעים שלו והוא רוצה אותם בחזרה בכיס. 

• אהבתי 5
פורסם
לפני 30 דקות, ch28566 כתב:

היא עושה בדיוק מה שביבי רוצה שהיא תעשה והוא כרגיל "מתנער מאחריות". זה חלק בלתי נפרד משיטת הפרד ומשול שלו, הוא הרי לא צריך את תושבי העוטף, הם גם כך לא המצביעים שלו אבל אופקים שבטח תקבל לקופת העירייה גם כמה מיליונים מהתקציב הם כן המצביעים שלו והוא רוצה אותם בחזרה בכיס. 

אם לא היה ברור, כמובן, זו אחת מהשיטות שלו.

הכוונה היא שכשזה מתאים, האמירות שיוצאות ממנו הן "זה לא אני מחליט", ונותן לה להגיב לבד.

כשזה טוב? "אני החלטתי, אני הוריתי, אני קבעתי". 

בדיוק כמו ההבדל בין מסיבות עיתונאים שלו אחרי הצלחות וחילוצי חטופים (וכמובן שיחות טלפון) לבין אסונות וחיילים מתים. המשפחה שקיבלה אתמול חזרה את הגופה של הילד שלה קיבלה ממנו טלפון? אפס פחדן מסריח.

• אהבתי 3
פורסם

יאיר לפיד נחשב לטיפש מוקצה בזמן שנתניהו נחשב לגאון אסטרטגי.

איכשהו הוא ראה את מה שנתניהו סירב לראות.

כל מה שהיה צריך זה להקשיב לראשי מע׳ הביטחון. במקום זה אטמו את האוזניים והיום מאשימים אותם בבגידה.

image.thumb.png.c8421bc63f53065165772ee60551bd68.pngimage.thumb.png.bc52808c373f0d8f172c2752b717b3fb.png

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני כמה חודשים היה ראיון עם שאול מופז. הוא אמר" כשמודיעים לראש ממשלה שקיימת סכנה , הכל צריך ליפול מהידיים ויש להתמקד רק בזה". 

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

יאיר לפיד נחשב לטיפש מוקצה בזמן שנתניהו נחשב לגאון אסטרטגי.

איכשהו הוא ראה את מה שנתניהו סירב לראות.

כל מה שהיה צריך זה להקשיב לראשי מע׳ הביטחון. במקום זה אטמו את האוזניים והיום מאשימים אותם בבגידה.

ועכשיו יושב בועז ביסמוט באופן וכמובן, השמאל אשם בהכל. שתיגמר המלחמה, אם יצא לי לפגוש מישהו מהממשלה ברחוב, ממני אישית הוא יחטוף יריקה לפנים. 

פורסם
לפני 5 שעות, fatboy1340 כתב:

לפני כמה חודשים היה ראיון עם שאול מופז. הוא אמר" כשמודיעים לראש ממשלה שקיימת סכנה , הכל צריך ליפול מהידיים ויש להתמקד רק בזה". 

ראש הממשלה הוזהר שהמהפכה המשפטית פוגעת בבטחון וכמו שהומלץ הפיל הכל מהידיים ועסק רק במהפכה המשפטית.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היה בקיץ אז לא היה מעיל למשוך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

השאלה הנדרשת היחידה היא האם משכו בדש מעילו או לא. כל ילד יודע שאם רוצים תשומת לב מהמלך, זה מה שעושים.

גם כשהמלך עירום?

הניתוק של נתניהו מהמציאות הולך ומחמיר, כולל מהביקורת עליו. חוסר מודעות מוחלט.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...