Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Pika007 כתב:

העזתם בתור מדינה ריבונית להעיף לפה רקטה אחת? נגיב כמדינה ריבונית מול מדינה ריבונית ונגמרו התירוצים.

אז אותה השאלה גם לך. מה ההבדל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

ולאפשר העברה של כ-350 מיליון שקל בשנה לארגון טרור ולא למנוע את מקורות המימון וההשקעות שלו בחו"ל כי אתה חושב שזה טוב שהוא חזק, זה נורמלי? זה ביבי!

אף אחד לא מדבר על לתת לארגון טרור מדינה, מדברים על זה שיש כאן ראש ממשלה כבר 100 שנה שכל מה שהוא יודע לומר זה רק מה לא וזה רק כדי שיוכל להמשיך להחזיק בתפקיד הזה. זה ראש ממשלה שלא אכפת לו מהמדינה, קרה כאן האסון הגדול ביותר מאז הקמת המדינה וכל זה רשום על שמו של האפס הזה ששמו ביבי וזה עדיין לא מזיז לו את הזרת, הוא הרי בכלל לא אחראי. לא רוצה לתת למי שאתה חושב שהוא ארגון טרור מדינה? מעולה, עכשיו תהיה יצירתי ותגיד מה כן. לצד זה הביוב, כדי להחזיק את הממשלה שלו ואת הבוחרים שלו, מנסה תמיד להחזיק את המקל בשני קצותיו ולכן כבר אף אחד לא מאמין לו, מעל ל-50% מהעם וכל מנהיגי העולם. 

כבר 40 שנה "מימין" ומשמאל רוצים למסור לארגוני טרור מדינה אז אל תגיד שלא מדברים על זה.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Pika007 כתב:

שיחזרו לשטחי עזה או הרשות- תפדלו. תתפוצצו שם, תכבידו על המערכות המקומיות הגם ככה קורסות, מה איכפת לי, מבחינתי חומה עצומה וכפולה עם שטח ממוקש באיזור החיץ, סלאמת, תתמודדו עם הבעיות שלכם. העזתם בתור מדינה ריבונית להעיף לפה רקטה אחת? נגיב כמדינה ריבונית מול מדינה ריבונית ונגמרו התירוצים.

אמיתי?!

לא הספיק לך הפרומו של ז' באוקטובר כדי להבין מה זה שווה?

כי זה באמת יהיה פרומו למה שיהיה כאן אם תפתח את שערי ה'שטחים' להגירה אידיאולוגית.

הם לא יצטרכו רקטה אחת אפילו.

מספיק יהיה במיליון או אפילו חצי מיליון שיתחילו לצעוד ברגל לירושלים כמו בסיסמה שלהם.

זה יהיה כמו שהיה לטפח ולממן את החמאס אבל בהרבה יותר עיוור מצידנו.

ואני אומר את זה בתור שמאלני מוצהר, כן? זכות השיבה = סוף למדינה.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, BoazB11 כתב:

מספיק יהיה במיליון או אפילו חצי מיליון שיתחילו לצעוד ברגל לירושלים כמו בסיסמה שלהם

כבר עכשיו יש חצי מיליון או מיליון שיכולים לצעוד לאלקודס

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

1. התהליך שקורה ברקע הוא עם ערבויות והסכמים צפויים עם רוב העולם המוסלמי. אני לא רואה בהם אויבים ומניח שלרוב יש רצון בשקט כאן. זה דבר ראשון. אבל כמובן שאם לא נהייה בלופ, הסיכוי לתוצאה רעה גדול יותר. דבר שני, אני לא חושב שהעברת כסף לחמאס, כשברקע ההנהגה הישראחית יודעת שהם מתכננים התקפה זו דוגמא ללמוד ממנה על מדיניןת או ניהול סיכונים.

2. זה די פתטי שאתה מדבר עלי ואלי כמו שאתב מדבר, בהתחשב בזה שהצבעת למנהיג היחידי שדיבר על 2 מדינות בעשור האחרון ואשכרה גם היה ראש ממשלה. בהצלחה בגולה אבל.

עד לפני שנה כל מדינות ערב היו האויב שלך ופתאום אתה סומך עליהם בתוך ערבים (תרתי משמע)?

זה ערב שאפילו בשוק האפור לא היו סומכים על חתימה שלו.

מה מבטיח לך שמחר לא יסתובב להם הג'וק?

אתה באמת רוצה להגיע למצב שהאויב שלך מתחזק ככ שאתה צריך לסמוך לחלוטין על צד ג' שיגן עליך מוכרח איסה הסכם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 40 דקות, Ziv כתב:

עד לפני שנה כל מדינות ערב היו האויב שלך ופתאום אתה סומך עליהם בתוך ערבים (תרתי משמע)?

אתה באמת רוצה להגיע למצב שהאויב שלך מתחזק ככ שאתה צריך לסמוך לחלוטין על צד ג' שיגן עליך מוכרח איסה הסכם?

מה הבעיה עם סעודיה? האמירויות?קווית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

מה הבעיה עם סעודיה? האמירויות?קווית?

אתה רואה בהן ערבות למדינה פלסטינית?

אתה חושב שאם הפלסטינים יפרו הסכם הם יהיו בעדך ולא בעדם בכל מחיר?

אגב, מבחינתי בכלל כל הדיון על מדינה פלסטינית אפילו לא בכיוון. אני גם לא רואה אף ח"כ דן בסוגיה הזו. זו רק התקשורת שמפמפמת את הנושא הזה כדי ליצור טראפיק.

צריך לדון אם בכלל יש כזה עם פלסטיני.

אני עדיין מחזיק בדעה שמדובר בקבוצה של בדואים, חלקם מצרים וחלקם ירדנים, שצריכים לעוף למדינות המקור שלהם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 56 דקות, Ziv כתב:

מה מבטיח לך שגרמנים לא יברחו בהיטלר 2 ולאמריקאים לא ימאס ממך?

ישראל בוחרת בנתיב של הסדרה והסכמים עם הערבים כבר הרבה שנים, איפה שזה מתאפשר. פה יש לשני הצדדים גם אינטרסים בטחןניים וכלכליים חופפים. 

למה הרעיון שאפשר ליישב סכסוכים ככ לא נראה לך? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, Ziv כתב:

אתה רואה בהן ערבות למדינה פלסטינית?

אתה חושב שאם הפלסטינים יפרו הסכם הם יהיו בעדך ולא בעדם בכל מחיר?

אגב, מבחינתי בכלל כל הדיון על מדינה פלסטינית אפילו לא בכיוון. אני גם לא רואה אף ח"כ דן בסוגיה הזו. זו רק התקשורת שמפמפמת את הנושא הזה כדי ליצור טראפיק.

צריך לדון אם בכלל יש כזה עם פלסטיני.

אני עדיין מחזיק בדעה שמדובר בקבוצה של בדואים, חלקם מצרים וחלקם ירדנים, שצריכים לעוף למדינות המקור שלהם.

הם כבר עכשיו לא בצד של הפלסטינים.

בהצלחה עם פנטזיות הטרנספר. זה מאוד מציאותי. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

עימות חזיתי בין רה"מ לשר מהליכוד: "ברקת הצטרף למלעיזים נגד נתניהו" (ynet.co.il)

"ברקת איך אתה מעיז להפריע למלך"

יא חתיכת אפס היית צריך כבר לדחוף את גולני לתוך רפיח.

מודה שהייתי רוצה מערכת הגירה יותר נורמלית כזו שבאמת תטיב איתנו ולא כזו שמנוהלת על ידי חברות השמה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עכשיו יש סקר בערוץ 2, עוד הוכחה מדוע ביבי גורר ומושך את הזמן. הזמן יעבוד לטובתו ואלו שבחרו בראש הממשלה שהוביל במו ידיו לאסון הגדול ביותר במדינה יחזרו כמו ילדים טובים להצביע לו. וכמובן, שעמית סגל חזר להיות סגל הבן של הטרוריסט. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
פורסם

@Supertigre 

אדוני הנכבד. מאז 2015 שיצאו כמה הזויים עם 

V15 יעני ויקטורי על ביבי ונעלמו והתאדו הבנתי שהכל חרטא בפיתה וביבי ישמיך להיות ראש הממשלה לא משנה כמה בעיות יהיו.

עדיף לא להילחם בזה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...