Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, MostlyWicked כתב:

לחץ ממשפחות החטופים

200 משפחות, זה לחץ שמשנה? פפפפףף.

לפני 4 דקות, MostlyWicked כתב:

לחץ כלכלי (קשיים במימון המשך הלחימה בהתחשב בהוצאות האדירות והפגיעה במשק).

אם זה לחץ כלכלי, מה יהיה פה במלחמה שהיא לא נגד אירגון טרור פיצי ברצועת עזה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 51 דקות, garicho כתב:

עוד לא הבנתם שנגמר? 

זהו. חמאס יצא מנצח בענק. כל הכבוד להם. הצליחו במכה אחת לשנות את כל מאזן הכוחות במזה"ת. אף אחד לא חוזר יותר להלחם. חמאס נשאר בתור השליט על עזה. חמאס ישחרר את כל המחבלים הכלואים בישראל. ישראל משדרת חולשה איומה. 

די מבזה, אבל לא מפליא. ישראל עשתה הכל לפי הפלייבוק הקבוע של 20 השנה האחרונות. הבעיה שגם חמאס קראו את הפלייבוק והתכוננו אליו טוב.

אולי נגמר, אולי לא. לא יודע. אבל איך זה משנה את כל מאזן הכוחות במזה"ת? כן, הצליחו כמו ב-73 לתפוס אותנו בלי מכנסיים. אבל תסתכל איך נראית עזה  היום. אני בטוח שזה אחד מהגורמים שבגללו נסראללה לא הצטרף למלחמה. לא בטוח שחמאס יישאר שליט בעזה. לא ברור גם איך יחזירו 120 אלף אנשים הביתה בלי לשנות דברים בדרום וגם בצפון.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

200 משפחות, זה לחץ שמשנה? פפפפףף.

זה לא 200 משפחות.

פורסם

הדולר כרגע יורד בכמעט 1%, ומשער של 3.74 לפני יומיים ל 3.67 כרגע.

נראה לי שזה אומר הכל על המשך הלחימה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

מעניין מה תהיה סיסמת בחירות של הליכוד?

"רק הליכוד יכול", "נתניהו, ליגה אחרת", "נתניהו, ימין חזק". מעניין אם ימשיכו אם הסיסמאות האלה שהתגלו כריקות מתוכן.

היום שמעתי את מר מגל ברדיו. "הזהרנו אתכם מאוסלו". מה עשה הליכוד 15 שנה האחרונות בשלטון? למה לא ביטל את אוסלו אם כל כך הזהיר אותנו. התירוץ שאם היו בשלטון זה לא היה קורה לא תופס כי הם היו בשלטון. ביניהם הם יודעים טוב מאוד. אוסלו זה מה שהשאיר אותם בשלטון. נתן להם את האפשרות לומר שהם מספקים בטחון בגלל אוסלו. הכל התהפך להם על הפרצוף. ועדיין מדקלמים סיסמאות שלפני ה 7/10.

לפני כשעה, MostlyWicked כתב:

חכה. זה לא נגמר עד שזה לא נגמר סופית. כרגע אתה מסתמך על שמועות ועל טענות של קטאר ושל החמאס. אני רוצה לראות הצהרה רשמית של הממשלה שהם מסיימים את המלחמה ככה בלי להשיג אף אחד מהיעדים, ועוד בלי שהצד השני הצליח להתמודד איתנו צבאית (כמו שכן קרה במלחמת לבנון השנייה). אני רוצה לראות את זה קורה ושלא תהיה פה הפיכה צבאית או מהומות והפגנות שקפלן נראה כמו קייטנה לידן. אישית, לא מאמין עד שאראה.

לפני 43 דקות, Pika007 כתב:

כתבתי את זה פה מספיק פעמים-

את שטופי המוח של הליכוד וספציפית הגרעין הביביסטי לא תצליח לבלבל עם עובדות ולא תצליח לשכנע אותם שהבנאדם הזה פשוט לא טוב, לא מתאים ולמעשה רע לכולנו גם אם הם יראו במו עיניהם איך ביבי זורק את אמא שלהם מהחלון ומבצע מעשה סדום בחתול שלהם.

זו תופעה פסיכולוגית כמעט מרתקת.

*ואני בטוח שעוד שניה מישהו פה מאותו גרעין יקפוץ ויכתוב משהו על "אנשי רק לא ביבי" סטייל סימטריה או איזה בולשיט, בהתעלמות מוחלטת שאני (ואחרים פה בדיון) לא רוצים את ביבי לא בגלל "רק לא ביבי" אלא כי אנחנו יודעים למה לעזאזל אנחנו מצפים מהמנהיגים שלנו, והנוכחי לא רק שלא מספק את זה- אלא מקבל ציון נכשל מחפיר בכל אחד ואחד מהסעיפים. בכולם. ללא יוצא מהכלל.

העובדה שאני (ואחרים) טוען שהעציץ בפינת החדר יבצע עבודה טובה יותר היא נגזרת של הנ"ל ולא להיפך.

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

3 אוגדות של צה"ל יכתרו את הכנסת ואת משרד רה"מ אם המלחמה תעצר בלי כתישת כל רצועת עזה.

לפני 42 דקות, פינדר כתב:

ביידן מאותת שנגמר.

IMG_8513.jpeg

עושה רושם שלא רק ביידן מאותת שנגמר, אלא גם שליחי השליט בודקים את המים:

image.png.c8a10bd2719e4eee0e83f775fcc105ce.png

https://x.com/itzikelrov/status/1729581028681916615?s=20

• מצחיק 7
  • מבאס 2
פורסם

בכנות - ערוץ 14 זה עלבון לאינטליגנציה. מבין שהם רוצים להביא ערוץ עם זווית ימנית וקצת יותר לוחמני אבל זה תמיד יוצא מביך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

ביידן מאותת שנגמר.

IMG_8513.jpeg

כל אחד קורא מה שהוא רוצה...

כל עוד חמאס קיים בעזה לא יהיה שלום בין ישראל לפלסטינים והמלחמה תימשך.

We can't do that אז נדרש לסיים את חמאס עכשיו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, SurfHigh כתב:

הדולר כרגע יורד בכמעט 1%, ומשער של 3.74 לפני יומיים ל 3.67 כרגע.

נראה לי שזה אומר הכל על המשך הלחימה. 

שער הדולר הגיע לשיא שלו ב26.10 ומאז הוא בצניחה חופשית, הרבה לפני שאפילו דיברו על עסקה עם הנאצים. זה לא סימן לכלום.

לפני 10 דקות, ay115 כתב:

עושה רושם שלא רק ביידן מאותת שנגמר, אלא גם שליחי השליט בודקים את המים:

image.png.c8a10bd2719e4eee0e83f775fcc105ce.png

https://x.com/itzikelrov/status/1729581028681916615?s=20

נטול השכלה בכלל, בור ועם הארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אם זה לחץ כלכלי, מה יהיה פה במלחמה שהיא לא נגד אירגון טרור פיצי ברצועת עזה?

יש פה 2 מערכות, גם בצפון וגם בעזה. 

רוב אנשי המילואים כרגע נמצאים בצפון. מדברים על תקופה של עד חצי שנה להחזיק אותם שם.

יש לך גם את כל מסביב של 120 אלף מפונים מהבתים בצפון ובעוטף. 

זה ממש לא רק נגד ארגון טרור פיצי בעזה, זאת מלחמה כוללת שנמרחת יותר מדי זמן בגלל כל מיני סיבות, אחת מהן זו ממשלה רופסת וחלשה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

עוד לא הבנתם שנגמר? 

זהו. חמאס יצא מנצח בענק. כל הכבוד להם. הצליחו במכה אחת לשנות את כל מאזן הכוחות במזה"ת. אף אחד לא חוזר יותר להלחם. חמאס נשאר בתור השליט על עזה. חמאס ישחרר את כל המחבלים הכלואים בישראל. ישראל משדרת חולשה איומה. 

די מבזה, אבל לא מפליא. ישראל עשתה הכל לפי הפלייבוק הקבוע של 20 השנה האחרונות. הבעיה שגם חמאס קראו את הפלייבוק והתכוננו אליו טוב.

אני מקווה שקנית כובע טעים.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 22 דקות, MiniMiz3r כתב:

אני מקווה שקנית כובע טעים.

אתה יודע מה? אם אני טועה אין לי בעיה לאכול אפילו 3 כובעים. 👒 🧢 🎩 

• אהבתי 1
פורסם

אני מייחל להפיכה והדחת הסגול מהשלטון, מי שצריך לנהל פה את העניינים הם אחים לנשק והקיבוצניקים מהעוטף, שמפגינים יכולת ארגונית מופתית וסיבולת מברזל.

הטוקבק הכי מוצלח שקראתי בתקופה האחרונה מתאר את הסגול כפקק בתחתית אמבטיה מלאה בחרא, שכל יום נערם בה עוד חרא, ועד שלא ישחררו את הפקק, אין לנו סיכוי לנקות את האמבטיה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אתה יודע מה? אם אני טועה אין לי בעיה לאכול אפילו 3 כובעים. 👒 🧢 🎩 

אתה פשוט לא מבין את האירוע. לא צריך לפרשן למוות כל חצי ציוץ או שמועה שמופצת על ידי האויב. אנחנו רק בהתחלה ויש עוד חודשים ארוכים של לחימה לפנינו (בעיקר בעזה). המלחמה הזאת לא תסתיים עם סינוואר בחיים וחמאס עם יכולת מבצעית כלשהי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...