Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

, לאור המטען, לפוצץ את האוניה הזו בנמל ילמד את התימנים שיישארו בחיים לקח שלא ישכחו כמה דורות

לא חבל על הזיהום ועל הדלק?

מי שאין לו ספינות לא יכול לשחק בפיראטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה לא דלק. זו חומצה זרחתית. אם הכמות והריכוז מספיקים זה יאכל את הנמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

פנו לעצמכם 15 דקות ותקראו את זה: 

https://www.ha-makom.co.il/post-bar-nirim-2023

כן. בימים הראשונים אחרי הטבח, והאמת גם היום, אחרי שהימין הדתי התאהב במילה "נאצים" יותר ממה שפוטין התאהב בה, המסר שניסו להעביר משם היה ברמה של "היי, הנה, אמרנו לכם תמיד שהערבים הם כולם נאצים".

במציאות המורכבת יותר, ישראל בחרה לא לפעול כמעט במשך יותר מעשור נגד החמאס, לפני כל דבר אחר, כי זה היה מכריח אותנו להגיע לפשרה כלשהי ביוש, כמו שכנראה יקרה בחודשים הקרובים.

אני לא יודע מה היה קורה במציאול אלטרנטיבית, בה ביבי לא היה אומר לצהל, לפי העדות של האלוף במיל' שמני, להפסיק את השמדת החמאס ב-2009, והסמוטריצ'ים לא היו מספרים במשך שנים שמדובר ב"נכס" לכל מי שרוצה לוודא שאין תהליך מדיני. אולי היינו מגיעים לאותו חור התחת בדיוק. אין לי מושג.

אבל אני יודע מי יצר את המציאות שאליה הגענו. ומי, בהתאם, מחפש עכשיו לגלגל את האחריות על ראש אמן, ראש השבכ, השמאלנים מההפגנות ומהירי על אלטלנה, רבין, דינוזארים וחיזרים. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם גנץ מתפשר עם הסרטוטוביץ  הוא מחוק אצלי לגמרי.

ביבי היה צריך לפטר את הסמרטוטוביץ ולהכניס את גנץ ואת לפיד.

פשוט להוציא לו מכתב התראה מעליב לפני פיטורין שיודלף לתקשורת ואחרי יומיים לפטר אותו.

כנל לבן גביר.

מי הייה מפיל את הממשלה? הימין הקיצוני?

תגובה מynet לא נגעתי

ציטוט

"כשאני רואה ושומע את סמוטריץ לחץ הדם עולה. בדיבור שוטף ומהיר מבלי לעצור ולנשום או לחשוב, הוא יורה מספרים ונתונים, לא מקשיב לשאלות, מתווכח וטוען כי הכל בסדר ובעזרת השם, ובסדר שיש מחלוקות, ובעזרת השם הן יפתרו, והתקציב ל 2023 יסגר בלי גרעון ותקציב 2024 יועבר עם גרעון קטן, ובעזרת השם הכלכלה לא תיפגע מהמלחמה, בעזרת השם המשק חזק, ובעזרת השם לא תהיה ירידה בגביית מיסים, ובעזרת השם הנתונים טובים והבורסה צומחת והכלכלה פורחת, ובעזרת השם יש מחלוקות עם ארה״ב ידידתינו הגדולה, וזה בסדר כי בעזרת השם הם מספקים נשק וכסף וביידן סנילי ולא מבין ואנחנו בעזרת השם נעשה מה דאנחנו רוצים, ויבנה בית המקדש והפלשתינים יעופו, ואנחנו ננצח בעזה, החילונים יילחמו, לוין יעביר רפורמה ויהיה ראש ממשלה ואני אחריו כי כל הכסף של החילונים המטומטמים אצלי וסטרוק ורוטמן יעשו מה שאגיד להם. אני סמוטריץ הגמד מלך העולם! בעזרת השם, בעזרת השם, תראי אותי גרנדמייזר אני פופאי !!!!

פורסם
לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

לא חבל על הזיהום ועל הדלק?

מי שאין לו ספינות לא יכול לשחק בפיראטים.

גם מי שאין לו נמל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 51 דקות, KipodYam כתב:

אם

אם? אתה רציני? הרי בעצם הכניסה שלו לממשלה הוא דרך על אותה המגרפה שדרך עליה בפעם הקודמת שהלך עם ביבי. ככה זה כשאתה מאגיסט, אתה מאגיסט עד הסוף.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

פנו לעצמכם 15 דקות ותקראו את זה: 

https://www.ha-makom.co.il/post-bar-nirim-2023

לא פשוט לקריאה, פשוט כי הכל אמת לאמיתה. 

חתום על כל זה בענק איש אחד ששמו ביבי נתניהו שתמיד העדיף את ביבי על פני המדינה. יש רבים אחרים שאשמים, אבל בסוף הוא זה שהתווה את הרוח לכל אורך השנים. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כן. בימים הראשונים אחרי הטבח, והאמת גם היום, אחרי שהימין הדתי התאהב במילה "נאצים" יותר ממה שפוטין התאהב בה, המסר שניסו להעביר משם היה ברמה של "היי, הנה, אמרנו לכם תמיד שהערבים הם כולם נאצים".

במציאות המורכבת יותר, ישראל בחרה לא לפעול כמעט במשך יותר מעשור נגד החמאס, לפני כל דבר אחר, כי זה היה מכריח אותנו להגיע לפשרה כלשהי ביוש, כמו שכנראה יקרה בחודשים הקרובים.

אני לא יודע מה היה קורה במציאול אלטרנטיבית, בה ביבי לא היה אומר לצהל, לפי העדות של האלוף במיל' שמני, להפסיק את השמדת החמאס ב-2009, והסמוטריצ'ים לא היו מספרים במשך שנים שמדובר ב"נכס" לכל מי שרוצה לוודא שאין תהליך מדיני. אולי היינו מגיעים לאותו חור התחת בדיוק. אין לי מושג.

אבל אני יודע מי יצר את המציאות שאליה הגענו. ומי, בהתאם, מחפש עכשיו לגלגל את האחריות על ראש אמן, ראש השבכ, השמאלנים מההפגנות ומהירי על אלטלנה, רבין, דינוזארים וחיזרים. 

לא נכון.

הסיבה היא שביבי כמו ביבי מעדיף לא להתעסק עם תפוח אדמה לוהט.

בחינוך, בכלכלה, בתחבורה וגם בבטחון.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

בכל מילה.

IMG_8507.jpeg

אני אגיד לך מה הבעיה שלך פינדר, יש לך אפס ביקורת עצמית. 

עשית פה אמא של הצ'רי פיקינג, אם קוראים את הטקסט המלא יש המון אמירות נגד אנשי שמאל שצריכים להתפכח לטענתו. הוא בעצמו אפילו היה בהפגנה נגד המלחמה והיום מבין שזה לא היה נכון.

אבל מה, אתה לא מפסיק לנסות לחפש ול"הכניס לימין הפאשיסטים האלה", בזמן שאנשי ימין מקללים את הנבחרי ציבור בעצמם. אני אישית יצאתי פה כמה פעמים נגד בן גביר שהצבעתי לו. כל אמירה נגד איש ימין, גם אם היא פייק ניוז כמו שראינו פה כמה פעמים, ישר תנצל כדי להגיד שוב שאנחנו במדרון של אנשי ימין גזענים יודונאצים או משהו כזה. אבל כשאומרים משהו נגד אנשי שמאל? אתה תחפש תירוצים, תנסה להגן עליהם, תסביר שזאת "לא התמונה המלאה" או איזה שקר כזה.

אתה פשוט לא מסוגל להודות באמת, היא מפחידה אותך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 35 דקות, Supertigre כתב:

לא פשוט לקריאה, פשוט כי הכל אמת לאמיתה. 

חתום על כל זה בענק איש אחד ששמו ביבי נתניהו שתמיד העדיף את ביבי על פני המדינה. יש רבים אחרים שאשמים, אבל בסוף הוא זה שהתווה את הרוח לכל אורך השנים. 

זו לא אותה תגובה מהפעם הקודמת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 31 דקות, Supertigre כתב:

לא הבנתי.

טעות בזיהוי, אני זוכר שמישהו רשם משפט דומה לשלך...

בכל אופן, הכתבה ממש מדויקת אחד לאחד.

אותם תחושות ואותם מקרים הכל נכון לאמיתה.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כל אמירה נגד איש ימין, גם אם היא פייק ניוז כמו שראינו פה כמה פעמים, ישר תנצל כדי להגיד שוב שאנחנו במדרון של אנשי ימין גזענים יודונאצים או משהו כזה. אבל כשאומרים משהו נגד אנשי שמאל? אתה תחפש תירוצים, תנסה להגן עליהם, תסביר שזאת "לא התמונה המלאה" או איזה שקר כזה

אבל הם כולם שמאל בלי יוצא מן הכלל. אין לנו אנשי ימין. יש שמאל נהיליסטי קיצוני שרוצה שנתאבד ונתן לפלסטינים את הבתים שלנו ועל הדרך נפסיק לזהם את הסביבה, יש שמאל קיצוני דתי משיחי שרוצה שנחייה בקומונה יהודית לפי ההלכה, נמליך עלינו את מלך, נקריב קרבנות בהר הבית ונצא למלחמות בשאר עמי הארץ בדיוק כמו בתנ"ך, יש שמאל מתון חילוני שמתנגד לשמאל הדתי המשיחי ושמאל של וועדים וקומבינטורים חסר עמוד שדרה שילך עם מי שיאפשר לו לשבת בשלטון.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...