Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, KipodYam כתב:

הוא היה מחורר עוד לפני שהיה מספיק לצאת המום מהרכב.

וכל מי שהיה יורה סתם היה יושב על זה בכלא. המדינה הזאת לא גמורה עד כדי כך.

זאת לא פעם ראשונה שיש תאונה, אף פעם לא רצו וסתם ירו בנהג לכיף. מזהים מתי תאונה ומתי פיגוע.

אם אתה לא יודע לזהות אל תירה.

לפני 14 דקות, רוןS כתב:

הגזמת

תקרא את התגובות שלך בעמודים האחרונים ותגיד שוב אם הוא הגזים. הפכת נהג שטעה לרוצח סדרתי, נטו כי הנפגעים היו מפגינים מה"צד שלך".

לפני 37 דקות, MZN כתב:

יהיה מעניין נחרצות כזאת בהגנה על התוקף כשילדה בת 14 תרוץ למחסום צה״לי עם מספריים ביד..

אם היא תרוץ בכוונת דקירה, שתקבל כדור. כמו שלא אכפת לי מהנער גבעות שחטף כדור ממארב צה"לי.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אין פה המון. 

אין סתירה בין המחשבה של חלקנו שאנחנו מגנים על הדמוקרטיה לבין הפחד של חלקנו ממה שהדתיים, כמחנה פוליטי די מובהק, בוחרים בו ומובילים.

זה לא קשור לפשיזם. לא חייבים לרוקן כל מילה מתוכן.

זה גם לא קשור לגזענות. לא חייבים לרוקן כל מילה מתוכן. 

בגלל שאתה מפחד מהמנהיגים הדתיים אתה ישר חושב שכל דתי רוצה לדרוס חילונים?

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 38 דקות, yuvalganim כתב:

מה קרה לכם? השנאה העבירה אתכם על דעתכם?

כשנוח לכם המשטרה היא הכל (ראינו איך היללו את מפקד מחוז תל אביב לשעבר) וכשלא נוח הם חבורה של דבילים?

כמה אפשר להשתין מהמקפצה? 

נורא

איפה כתבו שהם דבילים? לא עברתי על כל השרשור, שואל באמת.

כמות הדוגמאות הנגדיות שאני יכול למצוא לך על צהל והשבכ בידי חברי הקואליציה (המשתמטים) ותומכיה היא עצומה, תרשה לי לחסוך את החיפוש בגוגל. נראה לי המקפצה קצת יותר גבוהה במקרים הנ״ל.

דרך אגב באופן אישי לא שפטתי אף אחד,  אם חקרו ואמרו שאין כוונת דריסה הכל טוב. כנ״ל לגבי הילד בן הארבע לדעתי.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

תקרא את התגובות שלך בעמודים האחרונים ותגיד שוב אם הוא הגזים. הפכת נהג שטעה לרוצח סדרתי, נטו כי הנפגעים היו מפגינים מה"צד שלך".

"רוצח סדרתי"      גם אתה מגזים.  הוא פגע במפגינים. נקודה.

תמיד נפגעים מפגינים מ"צד אחד".

היו הפגנות וחסימות כבישים גם מהצד "שלך".   כמה פעמים הם נורו, נדרסו, הוכו ?

מה הפלא שחושדים בפוגע ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 8.9.2023 בשעה 16:12, יובל .מ. כתב:

1. "הבנו" למה היא מתכוונת, כמו בתאכלס הבנו למה בן גביר התכוון לגבי חופש התנועה של הפלסטינאים (ומי שאומר שלא מיתמם).

אבל את בן גביר הדהדו בתקשורת בארץ (בעולם זה הגיוני כי מדובר בנושא תפקיד בממשלה), על זה אף אחד לא ידבר, למרות שיש פה אותו דבר, הבדלה בין יהודים לערבים.

היא לא יצאה מטומטמת, אמרה בדיוק מה שקורה וכולם יודעים. אין בזה שום קשר לגזענות להבדיל מדבריו של בן גביר. כל מערכת אבטחה ישראלית בנויה על זה. מטומטם מי שעושה את עצמו שלא מבין על מה מדובר.  

בתאריך 8.9.2023 בשעה 16:12, יובל .מ. כתב:

2. בהמשך לסעיף 1 - כתבתי פה כמה פעמים שכדי שביבי ייפול צריך להעביר צד את המתנדנדים. אפשר להגיד להם 100 פעמים שהימין גזען והשמאל לא, אבל זה לא משנה ברגע שיהיה סרטון כזה הם יגידו "אתם רואים גם השמאל גזען אז מה זה משנה", וככה ימשיכו להצביע אותו דבר. מי שאומר שלא, שוב, מיתמם.

ברור לי שיש פה מומחים מטעם עצמם שיודעים להבדיל, אבל וואלה, אתם צריך גם את אלה שקוראים להם פה ביביסטים או לא יודע מה שילכו איתכם בקלפי.

ישנם ליכודניקים וישנם ביביסטים. ליכודניקים אלה אנשים כמו מאיר שטרית, בני בגין, יצחק שמיר ז"ל. אנשים נורמטיביים עם דעות ימניות. ביביסטים זה סוג של שבט, אוהדי קבוצת כדורגל, כת. עם אנשים נורמטיביים יכול להיות דיאלוג, אבל לא עם הקבוצה השנייה. כי אצלם שנאה ל0מול, אשכנזים, פריווילגים היא גנטית ומועברת מדור לדור. אי אפשר להעביר אותם לשום צד. אצלם מילה גזענות היא לא מילה גסה ואין שום בעיה אם בן אדם גנב. הוא תמיד יהיה זכאי. לאנשים האלה לא יספיק סטיק סויה במקום אנטרקוט על האש או חופשה שנתית במוגדישו במקום הכל כלול באנטליה. הם צריכים ברלין מאי 1945 וגם אז לא בטוח כמה מהם יתפכחו.

לפני 23 שעות, MiniMiz3r כתב:

אין בעיה להחרים אותם, אבל השימוש במילה נאצים ראוי לכל גינוי. אסור לקבל התבטאויות כאלה משום צד. 

מה לעשות, זה מה שיש. לפי ההגדרה.

לפני 22 שעות, יובל .מ. כתב:

היהודים שלנו זרקו ערבים לתאי גזים?

כל עוד זה לא קרה, אין מקום להשוואה.

בשביל להיות נאצי חייבים לזרוק את מישהו לתאי גזים? מה עם נאו נאצים של היום בכל מיני מקומות? הרי גם אנחנו קוראים להם ככה והם לא זרקו אף אחד לתא הגזים.

לפני 22 שעות, MiniMiz3r כתב:

בעיקר בגלל שבן גביר לא אחראי לבניית מנגנון תעשייתי שמטרתו היא השמדה שיטתית של מיליוני בני אדם. 

למה שהנאצים עשו אין תקדים בהיסטוריה האנושית. לקרוא לבן גביר או כהנא נאצים זה פשוט זילות השואה. 

השמדת יהודים זה היה דבר יחסית שולי באידאולוגיה נאצית.

פורסם
לפני 1 דקה, רוןS כתב:

"רוצח סדרתי"      גם אתה מגזים.  הוא פגע במפגינים. נקודה.

תמיד נפגעים מפגינים מ"צד אחד".

היו הפגנות וחסימות כבישים גם מהצד "שלך".   כמה פעמים הם נורו, נדרסו, הוכו ?

מה הפלא שחושדים בפוגע ?

כמה הפגנות וחסימות כבישים לא חוקיות היו על ידי מפגיני הימין? כמה פעמים חסמו את איילון או את כביש 4?

לחשוד זה תמיד טוב, להכריע ישר לא. כל עוד אין סכנה מיידית - תחכה, תן למשטרה לחקור, ואז תקבע עובדות.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

בגלל שאתה מפחד מהמנהיגים הדתיים אתה ישר חושב שכל דתי רוצה לדרוס חילונים?

זו תגובה מטומטמת ברמה של הוצאת דיבה, ועיוות קיצוני של מה שכתבתי, שאפילו ליאור זצ"ל לא היה עושה כנראה.

אתה יותר טוב מזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היא תרוץ בכוונת דקירה, שתקבל כדור. כמו שלא אכפת לי מהנער גבעות שחטף כדור ממארב צה"לי.

אבל להחליט אם זו כוונת דקירה זה אירוע של שבריר שניה, כולנו היינו מגבים ישר את החייל במחסום, להניח שזה פיגוע לפני התחקיר זה פאשיזם?

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

זו תגובה מטומטמת ברמה של הוצאת דיבה, ועיוות קיצוני של מה שכתבתי, שאפילו ליאור זצ"ל לא היה עושה כנראה.

אתה יותר טוב מזה.

הלכתי לקיצון בכוונה כמו שהתגובה שלך הלכה לקיצון.

אפשר לא לאהוב את המנהיגים הדתיים (חרדים וכיפות סרוגות ביחד, כי שניהם יוצאים מטומטמים), אפשר גם לא לאהוב את הדתיים עצמם, אבל בחייאת, אנשים פה צריכים להרגע (משני הצדדים).

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה משלמים פר הפגנה?

אנחנו פראיירים. כולם מדברים על זה שמשלמים ועד היום כבר כמעט שנה גרוש לא קיבלנו. אפילו לא החזר הוצאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, MZN כתב:

אבל להחליט אם זו כוונת דקירה זה אירוע של שבריר שניה, כולנו היינו מגבים ישר את החייל במחסום, להניח שזה פיגוע לפני התחקיר זה פאשיזם?

יש נהלי פתיחה באש מסודרים. 

אם היא רצה ולא עוצרת, אין לך ברירה. אם היא מרימה סכין, צועקת ממרחק 30 מטר, יש לך כלים לעצור לפני הירי למרכז מסה.

גם פה - דרס, עצר. אם היה מנסה לפגוע בעוד אחד אחר כך - תגדיר ישירות כפיגוע. אם עצר ויצא בשוק לבד מהרכב, בלי אמצעי נוסף - כנראה שלא מדובר ברוצח מנוסה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 56 דקות, MZN כתב:

יהיה מעניין נחרצות כזאת בהגנה על התוקף כשילדה בת 14 תרוץ למחסום צה״לי עם מספריים ביד.. אולי היה לה עבודה דחופה בשיעור אומנות, מה אתם שטופי מח?

מי מאיתנו לא מחליף כיסא עם הנהג באמצע הפגנה, בלי לצאת מהאוטו וכמובן על דרייב..

אתה לא יודע שלטיפשות אין גבולות?

בן אדם לא יכול היום להיות סתם מטומטם בלי שינסו להלביש עליו איזו אידאולוגיה...

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אנחנו פראיירים. כולם מדברים על זה שמשלמים ועד היום כבר כמעט שנה גרוש לא קיבלנו. אפילו לא החזר הוצאות.

סיפרתי לקרוב משפחה שיש הזויים בפייסבוק שמאמינים שמקבלים תשלום על הפגנות, כולם מקבלים.

סיפרתי את זה כחצי בדיחה, הוא הסתכל אלי במבט רציני - זה נכון!!.

לא ידעתי איך להמשיך משם 😅

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

חוץ ממך אף אחד לא מתלונן.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...