Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני חושב שמי שחילק עם קו מוסרי מומצא בין השטחים הכבושים לבין אזור המרכז הוא מושחת באותה מידה.

מודה שעשה לי טוב לראות את ההפגנות ליד קיבוץ מגידו. ליטרים של צביעות נשפכו שם. קיבוץ על חורבות כפר ערבי-מלח הארץ. התנחלות על אדמות ללא בעלות -מתנחבלים.

היגיון יהודי לך תבין....

• מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

לא יודע עד כמה גנטיקה,אבל חינוך מהבית בטוח משחק פה תפקיד גדול.

אחושרמוטה משחק פה עניין גדול. זה כמו משהו עינוי סיני עם טיפטוף מים למצח, איטי ובטוח

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 50 דקות, yd b-4 כתב:

ואני חושב שמי שחילק עם קו מוסרי מומצא בין השטחים הכבושים לבין אזור המרכז הוא מושחת באותה מידה.

כבר כתבתי את ההבדל בין ישראל ליו"ש.

אם זה עושה לך נעים לדמיין שאין הבדל, בשביל שתוכל להצדיק כיבוש צבאי (שאתה נהנה ממנו בלי להשתתף בו), אין לי איך לשכנע אותך אחרת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

מודה שעשה לי טוב לראות את ההפגנות ליד קיבוץ מגידו. ליטרים של צביעות נשפכו שם. קיבוץ על חורבות כפר ערבי-מלח הארץ. התנחלות על אדמות ללא בעלות -מתנחבלים.

היגיון יהודי לך תבין....

ספח את השטחים, אזרח את הפלסטינאים, תאפשר להם לקנות בתים בקרית ארבע ואז תוכל להגיד שזה אותו הדבר 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אני חושב שמי שחילק עם קו מוסרי מומצא בין השטחים הכבושים לבין אזור המרכז הוא מושחת באותה מידה.

הבדל "קטן" ראשון, שטח אחד הוא שלך, הכרזת שהוא שלך. שטח שני הוא לא שלך, לא הכרזת שהוא שלך.
הבדל "קטן" שני, שטח אחד הוא עם רוב יהודי מובהק. שטח שני הוא עם רוב ערבי מובהק.

ה"פטנט" הזה שלך בשטחים, שטח לא שלך שהוא שלך לא יחזיק הרבה. יגיע רגע ויגידו לך "תשמע זה שלך, יחד עם כל האנשים ששם, גם הם שלך, תן להם תעודת זהות".
ברגע שלא תעשה את זה תהפוך לדרום אפריקה, ולמרות מה שהשוער במלון בניו-יורק אמר לדיסטל האמריקאים יזרקו אותך לזרועות המצורעים.

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

בעצם אתה טוען שהיה צריך להחליף בין בני ברק לשדרות?

אני מסכים.

פורסם
לפני 13 שעות, mikyl כתב:

סביר במלחמה. גם לא מוכרזת. כדי לעצור פצצה מטקטקת. מה שנקרא דמוקרטיה מתגוננת, במצבי חרום. קיבלנו בירושה מבריטים.

פצצה מתקתקת פשוט מחסלים.
לא מתעסקים עם מעצרים וצוים. לפי ההגדרה, מעצר מנהלי זה עבור מישהו שלא נחשב מספיק רציני או חשוב כדי לחסל אותו.

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

הבדל "קטן" ראשון, שטח אחד הוא שלך, הכרזת שהוא שלך. שטח שני הוא לא שלך, לא הכרזת שהוא שלך.
הבדל "קטן" שני, שטח אחד הוא עם רוב יהודי מובהק. שטח שני הוא עם רוב ערבי מובהק.

ה"פטנט" הזה שלך בשטחים, שטח לא שלך שהוא שלך לא יחזיק הרבה. יגיע רגע ויגידו לך "תשמע זה שלך, יחד עם כל האנשים ששם, גם הם שלך, תן להם תעודת זהות".
ברגע שלא תעשה את זה תהפוך לדרום אפריקה, ולמרות מה שהשוער במלון בניו-יורק אמר לדיסטל האמריקאים יזרקו אותך לזרועות המצורעים.

כמו שאני אומר הרבה זמן. המזל שלנו שהם "עדיין" מתעקשים על מדינה.

ביום שהם יוותרו על הרעיון, ויחליטו שהם לא רוצים יותר מדינה אפשר לקפל את מדינת ישראל. יצטרכו לתת להם את כל הזכויות של כל אזרח ישראלי.

ואז תראו איך הימין הקיצוני מחפש פתרון לתת להם מדינה בכדי לא לתת להם זכויות.

אולי נפתור בעיה אחת בכך שלא תהיה מדינת פלסטין כמו שהימין הקיצוני טוען אבל ניצור בעיה ענקית חדשה בכך שנצטרך לתת להם זכויות ( וגם חובות אבל לזה הם כבר רגילים). 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

היגיון יהודי לך תבין....

מה ההגיון שלך? ערבים שמפגינים ליד קיבוץ בשטח ישראל זו ההוכחה לצדקת הרעיון והדרך של א"י השלמה?

מתוך סקרנות טבעית ומתבקשת: זה משנה בכלל מה הערבים עושים, כשיש ציווי אלוקי והמתנה למשיח שיבוא, אם רק נקים עוד כמה מאחזים?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 שעות, CX25GTI כתב:

שיבדקו גם בגולני או שריון, לצורך ההשוואה. 

נ.ב

רעיון יותר טוב, שיבדקו בעיריה טיפוסית, או בתעשייה האוירית, או בסניף הליכוד המקומי. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

מה ההגיון שלך? ערבים שמפגינים ליד קיבוץ בשטח ישראל זו ההוכחה לצדקת הרעיון והדרך של א"י השלמה?

מתוך סקרנות טבעית ומתבקשת: זה משנה בכלל מה הערבים עושים, כשיש ציווי אלוקי והמתנה למשיח שיבוא, אם רק נקים עוד כמה מאחזים?

שזה מאוד נוח להגיד שהתיישבנו על האדמות של הפלסטינים בשומרון תוך כדי שמתעלמים מזה שאוניברסיטת תל אביב יושבת על שייח מוניס.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

שזה מאוד נוח להגיד שהתיישבנו על האדמות של הפלסטינים בשומרון תוך כדי שמתעלמים מזה שאוניברסיטת תל אביב יושבת על שייח מוניס.

יובל, תתיישב איפה שאתה רוצה אחרי שתספח את השטח ותאזרח את הנייטיבז. עד אז אתה מתיישב בשטח שהוא לא שלך גם לפי החוק הישראלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

יובל, תתיישב איפה שאתה רוצה אחרי שתספח את השטח ותאזרח את הנייטיבז. עד אז אתה מתיישב בשטח שהוא לא שלך גם לפי החוק הישראלי.

החשיבה שלך מערבית מדי לאיזור.

מבחינתם גם אם תאזרח אותם, אתה צריך ללכת מפה.

תראה את אירופה שהכניסה מהגרים בלי חשבון ומה קורה להם. מנצחים את הדמוקרטיות במשחק שלהם.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

שוב מה הקשר לת"א? מאיפה אתה מביא את ההקשרים האלה תהיה בריא.
רק בעמוד הזה הסברנו בדיוק למה לא מדובר באותו מקרה. אתה ממשיך לדבר בסיסמאות של המשיחיים בלי להבין מה המשמעות.

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

החשיבה שלך מערבית מדי לאיזור.

מבחינתם גם אם תאזרח אותם, אתה צריך ללכת מפה.

כנראה שאתה לא מבין על מה אנחנו מדברים.
אנחנו לא רוצים לאזרח אותם, זו בדיוק הסיבה שאנחנו לא רוצים להעמיק את האחזות בשטחים. לספח מה שאפשר עכשיו (גושי התנחלויות גדולים שגובלים בישראל, לא מאחזי מובלעות שכוחי אל). לשלוט על הגבול עם ירדן. לתת להם את השאר שיקראו לזה פלסטין או דיסנילנד מצידי.
העיקר שלא יקומו מחר בבוקר וירצו להצטרף אלינו מה לא ברור?
אתה חושב שתוכל להגיד להם פשוט לא? הצחקת אותי. כבר עכשיו כל מני דיפלומטים אומרים שפתרון שתי המדינות מת וצריך מדינה אחת. חכה שזה יחלחל...
לדרום אפריקה היה אטום אתה יודע, זה לא ממש עזר לה ברגע שנהפכה למדינה מצורעת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...