Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Nemesis כתב:

אני לא פוסל את זה שיש מספר קטן של אנשים אלימים מאוד במתנגדים שישמחו לפתור את כאב הראש בעזרת כדור 9 מ"מ

אף פעם אי אפשר לפסול אפשרות כזו לגמרי.

אבל אני באמת מפקפק בכך שיש לו מודיעין אמתי על אנשים כאלו, כמו שהוא טוען.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני 5 דקות, Nemesis כתב:

אני לא פוסל את זה שיש מספר קטן של אנשים אלימים מאוד במתנגדים שישמחו לפתור את כאב הראש בעזרת כדור 9 מ"מ. אבל סביר להניח שיש מספר אנשים כלשהו גם בימין שהיה שמח לפתור גם את כאב הראש של ההפגנות בעזרת אותו כדור. בהתחשב בהיסטוריה של כדורי ה 9 מ"מ בינתיים, הייתי מעבה את האבטחה וסותם. 

סלח לי על הזלזול, אבל אני לא אקח ברצינות דברים של תומך טרור שבעצמו איים על ראש ממשלה ברצח מול המצלמה, ואם כבר אני לוקח את ההסטוריה של 9 מ"מ בחשבון צריך לאבטח את המפגינים ולא אף ח"כ או ראש ממשלה של ה"ימין".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה ספין, הוא לומד מביבי.

עוד מעט הוא ישלח את אישתו להסתפר בכיכר המדינה גם.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מה שאמרתי, ברור שמדובר בניסיון לדמוניזציה של הציבור. מדובר בבוגדים אנרכיסטים ורוצחים פוטנציאלים. ואם תהיה התקוממות, מזל שיש לנו חוקים וכלים להפעיל כנגד בוגדים בזמן מלחמה. 

פורסם

קוקה קולה, בירות ופיוזטי: גם החברה המרכזית למשקאות מעלה מחירים (ynet.co.il)

לנושא אחר שלא קשור למהפכה (או הפיכה).

"עליית המחיר של קוקה קולה מגיעה באותו יום בו שר הכלכלה ניר ברקת הודיע כי זימן אליו את הקמעונאים הגדולים בישראל כדי להבהיר ש"לא נקבל עליית מחירים ערב חג הפסח בתקופה בה העול הכלכלי על אזרחי ישראל קשה ממילא. אנו עדים לירידה במחירי תשומות המזון וההובלה הימית. אזרחי ישראל אינם פרה חולבת ואין שום הצדקה לעליית המחירים בתקופה זו. מי שינצל את התקופה לעליית מחירים שקטה יגלה שנלחם בו ללא פשרות"."

כמו לפיד בעבר (לינק), ברקת גילה גם שזה יותר קל לאיים ולהראות אכפתי מאשר פשוט להגדיל את התחרות ולהוריד בירוקרטיה מיבואנים נוספים.  כולם צוחקים עלינו.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי מצחיק שהוא מאיים עליהם בזה שיפתח את השוק לתחרות. כאילו, זה לא התפקיד שלך בדיפולט כ"ימין"? 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

גם הם כמו האיראנים הבינו שהם עסוקים ב"רפורמה" ואפשר להטיל פצצה.

תהיה אמיתי, כנס ללינק שצירפתי ותראה שלפיד אמר את זה בעצמו בסוף יולי. מבחינת יום יום אין הבדל בין ימין ושמאל פה.

פורסם (נערך)

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

שר הכלכלה ניר ברקת הודיע כי זימן אליו את הקמעונאים הגדולים בישראל כדי להבהיר ש"לא נקבל עליית מחירים ערב חג הפסח

היה פרק אחד ויחיד שעסק ביוקר המחיה בחוק ההסדרים שעבר לפני שבועיים. הוא עסק בפירוק המונופולים בתחום המזון.

הפרק הזה בוטל.

לעומת כל חברי הליכוד בועדת הכספים קיבלו הוראה להתייצב להצבעה על אישור שני מעונות למשפחת נתניהו.

אתמול העבירו חוק שמאפשר למשפחת המלוכה לקבל תרומות למימון טיפול רפואי ויצוג משפטי.

אז בהחלט דואגים להורדת יוקר המחיה, של משפחת נתניהו.

image.thumb.png.6b34a2282ef781a33f08aba86e3ecd78.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 5
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא בחרתי בליכוד אבל כן הערכתי את ניר ברקת כאיש עסקים, וכראש העיר לשעבר של י-ם ולמרבה הצער הוא מתגלה כאכזבה גדולה שדיי קוברת אותו תדמיתית.

• אהבתי 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הוא, כמו מספר אחרים בליכוד, מנסה לא לנענע את הסירה ולא ממש פועל בהתאם לצו מצפונו כי הוא רוצה להיות היורש של נתניהו. יש הרבה מאוד אנשים שכרגע עושים מה שהם לא רוצים- כי מי ששובר שורות אוטומטית מתויג ונקבר (ע"ע סער, אדלטשיין)

ראש הליכוד של היום רוצה אידיוטים שימושיים, לא אנשים מוכשרים. 

ואגב, זה אחד הסממנים של דיקטטורה במסווה של דמוקרטיה- איוש המשרות נעשה על פי נאמנות ולא על פי מקצועיות. זו הסיבה שצבאות מדינות ערב כושלים, כנ"ל ברוסיה. מקדמים את מי שנאמן, לא את מי שמציג תוצאות.

בלי קשר לקידום ההפיכה, בלי קשר לצד פוליטי, בלי קשר לשמות- במדד הביצועים והמגמות (כלומר מה שנמצא בעיקר הטיפול ומה הושם בצד), הממשלה הנוכחית הם חבורת אפסים ברמה שלא נראתה פה כבר הרבה זמן. גם ממשלות קודמות שלא היו ממש טובות לפחות שמו על סדר היום את חלק מהדברים שצריך לטפל בהם.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Potato כתב:

אני מתקשה לראות מצב שבו נבחרת ממשלה אחרת ומוותרת על הכוח הזה.

80% מפעולות הממשלה הנוכחית וגם הקודמת זה אצבע בעין ולא תהליכים לטובת המדינה.

לפני כשעה, Nemesis כתב:

אחד הדברים הגרועים בעיני, שהם לא חוששים להשאיר ממשלה עם כח ריכוזי הרבה יותר מדי גדול עם מעט מאוד בלמים למקרה שתעלה ממשלת ״שמאל״. ממשלת שמאל בלי בלמים מטרידה אותי לא פחות ואפילו יותר מאשר ממשלת ימין בלי בלמים. אבל אולי הם לא מפחדים כי מראש אין להם שום כוונה לאפשר דבר כזה. המטרות הבאות כבר מסומנות, אקדמיה, תקשורת ומשטרה.

לפי הניתוח שלי, הם הגיעו למסקנה שגוש ימין + חרדים יהיה בשלטון מעתה והלאה בעתיד הנראה לעין, ואין שום חשש מעליית ממשלת "שמאל" (ותכל'ס הם די צודקים). לכן הם מסתפקים בצעד של השתלטות הממשלה על מערכת המשפט, זה נותן להם את היכולת לעשות מה שבראש שלהם, ללא מעצורים - תוך המשך הצגת "עסקים כרגיל" כלפי פנים וחוץ - בלי צורך להתלכלך במעשים דרסטיים כמו ביטול הבחירות והשלטת דיקטטורה בצורה "מפורשת".

לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

נתניהו הרס את הליכוד עד עפר - ולכן ברגע שהוא יירד מהמפה הפוליטית יתחיל החלק המעניין באמת. סביר שהליכוד במתכונתו הנוכחית יתנפץ לרסיסים וייעלם, ממש כמו מפלגת העבודה. משעמם לא יהיה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

מסכים לגמרי.

לדעתי זו גם אחת הסיבות שהוא לא צפה את גודל המחאה.

הוא הקיף את עצמו ביועצים שאומרים לו את מה שהוא רוצה לשמוע. מזכיר קצת את פוטין ואוקראינה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בכלל לא בטוח שיהיה להם רוב להעביר את מה שהם רוצים להעביר במתכונת הנוכחית,

עדיין יש כמה שפויים בליכוד שכבר רמזו שהם לא יתמכו, ובטוח יש עוד כמה שפוחדים להשמיע את הקול שלהם אבל ברגע האמת יש מצב שהם לא יתמכו.

אני מאוד מקווה שכתוצאה מהמשבר הזה יגיעו להסכמות רחבות בעוד שלל בעיות המפלגות את העם.

הבעיה שלשני הצדדים אין מנהיגי אמת שבאמת רוצים או מעוניינים לקדם משהו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יאללה הוגשה בקשת חופש מידע לביטוח לאומי, נראה מה הסטטיסטיקה של ניתוק התושבות.

אבל הציפיות שלי מאוד נמוכות שאני אשכרה אקבל כזה מידע נפיץ יחסית..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...