Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

שום מממשלה לא תהייה מושלמת. מיכאלי היתה שרה גרועה. בר לב כנראה באמת צריך לפרוש בשלב הזה. אי אפשר להשוות שום אלטרנטיבה - אלא אם אתה ליאור שכתב פה ברצינות תהומית שאם לא בן גביר אז עוד רגע יש כאן מדינת הלכה מוסלמית - למה שיהיה עכשיו בפועל. קץ המדינה? לא יודע. לבנון השכנה עדיין מדינה רשמית אחרי 4 עשורים של מלחמות אזרחים, מלחמות איתנו והתפוררות איטית. אז מה?

זאת בדיוק הנקודה שלי - אני לא בטוח אם ממשלת ה"שינוי" הביאה שינוי כל כך משמעותי ואילו ממשלת החושך אשר עומדת לקום תחריב את הכל, כמו שמנסים להציג כאן.

גם לפיד, למיטב זכרוני, היה מוכן לכרות "ברית" עם החרדים, אבל הם אלו שלא הסכימו (או שלא הגיעו להסכמה).

ויש כאן המון הוצאת קיטור על החרדים (וחלקו בהחלט בצדק), אבל משום מה לא כל כך מדאיגים אותם הערבים, הבדואים וחבריהם.

אם החרדים דופקים אותנו בזה שהם עובדים פחות, משלמים פחות מסים (ולוקחים יותר קצבאות), לא משרתים בצבא ורוצים פה מדינת הלכה, אז הערבים/בדואים עושים את כל זה, אבל בתוספת תרומה משמעותית לפשיעה, תרומה לתאונות הדרכים (וכל העלויות הכרוכות בשיקום שלהם), תרומה לטרור, פגיעה ביחסי החוץ של מדינת ישראל ועוד ועוד.

לחרדים, אגב, יש את ארגון זק"א וחבריהם. מה לערבים יש?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

ויש כאן המון הוצאת קיטור על החרדים (וחלקו בהחלט בצדק), אבל משום מה לא כל כך מדאיגים אותם הערבים, הבדואים וחבריהם.

החרדים שולטים במדינת ישראל. לערבים ולבדואים יש את התרוץ של מיעוט אתני - דתי. וגם עם זה, גם בהייטק, גם במערכת הבריאות, גם סתם בעסקים שאני קונה מהם, אני פוגש יותר ערבים עובדים ומנסים לקחת חלק בחיים כאן מאשר חרדים, שהנציג שלהם פה מסביר לך למה הם צריכים לחיות בנפרד ובבידול, חוץ מהזכות לקחת מאיתנו כסף.

אני בעד טיפול בפשיעה. אני חושב שישראל הופכת יותר ויותר דומה לרוסיה של שנות ה90 בהקשר הזה. אני די בטוח שגם הממשלה הנוכחית תכשל בטיפול בזה מצד אחד ותחמיר את המצב מול החרדים מהצד השני, כי היא תרגיל אותם עוד יותר לכל מה שכבר נכתב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

קודם כל הקיטר הוא לא על החרדים ספציפית אלא על הממשלה.

הלואי והנציגים שלי היו רבע (בעצם לא רבע, אפילו שליש!!!) יעילים מהם.

לגבי הערבים, הבדואים וגם החרדים יש דברים שמגיעים להם ויש עוד דברים שאני אשמח אם יעשו למרות שזה מעבר למה שמגיע כדי שיוכלו להיות אזרחים חיוביים ומועילים במדינה.

זה תשתיות, זה כבישים, זה הסדרת כל היישובים הלא מוכרים (ולפני שקופצים הסדרה זה לאו דווקא להגיד בניתם אז אני מקבל את הכל ועוד מוסיף לכם שטחים להתפתחות עתידית אלא לקבע גבולות ויישובים סבירים. זה נכון לכל המגזרים ולא רק לבדואים), זה מערכת חינוך, זה שירותי בריאות, זה עידוד תעסוקה וכו'.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

מאוד מדאיגים. אבל החרדים הם "אחים". אז קודם מסדרים את הבית לפני שמתקדמים הלאה, לא?

לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שישראל הופכת יותר ויותר דומה לרוסיה של שנות ה90 בהקשר הזה.

אני מקווה שאמרת את זה בצחוק. כי זה אפילו לא קרוב ללהיות משהו שהוא סוג של דומה. 

המצב שם היה כל כך, כל כך הרבה יותר קיצוני. אני בטח לא צריך להסביר לך.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
Just now, Gosser1860 כתב:

אני מקווה שאמרת את זה בצחוק. כי זה אפילו לא קרוב ללהיות משהו שהוא סוג של דומה. 

לא צוחק בכלל. הפרוטקשן כנראה עדיין לא זלג לערים במרכז, אבל אני מאוד פסימי לגבי זה. ולמען האמת חושב שגם לא כזה רחוק היום שבו זה יזלוג גם לסטארטאפים וחברות טכנולוגיה. 

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

לא צוחק בכלל. הפרוטקשן כנראה עדיין לא זלג לערים במרכז, אבל אני מאוד פסימי לגבי זה. ולמען האמת חושב שגם לא כזה רחוק היום שבו זה יזלוג גם לסטארטאפים וחברות טכנולוגיה. 

לעסקים הקטנים - זלג ועוד איך, רק שאני מתאר לעצמי שהפרוטקשן שם זה בעיקר מצד ה"אחים" היהודים.

בערים כמו חדרה ונתניה פרוטקשן זה מכה לא יודע כמה שנים.

כל המצדדים ב"ימין על מלא" שוכחים שיש גם עבריינים יהודים, שהם לא פחות גרועים מעבריינים ערבים, ושגם שם יש חוסר משילות.

גם יהודים יודעים טוב מאוד לרצוח, לגנוב, לאנוס ולסחוט.

לי אין חיבה לא לאלה ולא לאלה. חרא יש בכל מגזר, ולא בטוח איפה הוא יותר מסריח.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אה כן אני בטוח במיליון אחוז שיוצאי ברהמ שפתחו חנויות קטנות פה בשנות ה90 שילמו פרוטקשן לעבריינים שבאו משם גם כן. אם זה היה קיים בברוקלין במה אנחנו יותר טובים?

פורסם

ח״כ תא״ל במיל׳, אומר שזה בסדר גמור שפוליטיקאי (בן גביר) יוכל להחליט אילו הפגנות אפשר לפזר ואלו לא.

הדמוקרטיה הישראלית לא תעלם ביום אחד, אלא תתפוגג לאורך זמן, כשעוד ועוד שינויים קטנים כאלו יעברו ויתקבלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ח״כ תא״ל במיל׳, אומר שזה בסדר גמור שפוליטיקאי (בן גביר) יוכל להחליט אילו הפגנות אפשר לפזר ואלו לא.

הדמוקרטיה הישראלית לא תעלם ביום אחד, אלא תתפוגג לאורך זמן, כשעוד ועוד שינויים קטנים כאלו יעברו ויתקבלו.

מענין שבתקופת ההתנתקות זה היה בסדר למנוע הפגנות ימין, לפזר התכנסות לפני עליה לאוטובוסים , חסימה של אוטובוסים של מפגינים מהגעה ליעד ההפגנה , מעצרים של מפגינים על ידי שוטרים נטולי שמות, מעצר קטינות והארכת מעצרים לקטינות כמובן בניגוד לחוק ועוד ועוד.

כל עוד זה מגיע מהצד הנכון זה דמוקרטי להפליא.

רואים לכם את הצביעות , הדמוקרטיה היא כל עוד היא לפי התנאים של השמאל , אחרת זה דיקטטורה.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא מדוייק. מה שעצרו זה התפרעויות אלימות.

עצרו מפגינים וקטינות שחסמ כבישים וסירבו להתפנות, מנעו יציאת אוטובוסים של אנשים שרצו להגיע לסכל בכוח את הפינוי ומנעו ממפגינים להגיע לשטח צבאי סגור.

זה לא שייך לצד אלא לחוק. אם מחר מפגיני שמאל ירצו לפרוץ לבלפור לא צריך למנוע מהם אלא צריך לירות בהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אין שם מדינת רווחה שמאפשרת להם להיות פרזיטים. וגם שם יש קהילות סגורות שבהן עדיין מדברים אידיש. וגם שם יש זרמים שבהם הילדים לא לומדים דבר חוץ מתורה. ולא צריך להיות מומחה לסוציולוגיה או כלכלה כדי להבין שזה לא יכול להחזיק לנצח. וכבר היום גם שם לא חסרות משפחות עניות.

בסאטמר למשל לומדים באידיש וחיים באזורים נפרדים. זה לא סותר את כמות העסקים האדירה שיש שם (לא דוקא לציבור החרדי לכל הציבור האמירקאי)

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

וגם אם מה שכתבת היה הסיבה היחידה לבידול בארץ, זה משאיר באוויר את השאלה שאתה לא מצליח לענות עליה: מה הופך אותכם לישראלים, חוץ מזה שאתם חיים על חשבון משלם המיסים הישראלי? ואם התשובה שלך היא "אנחנו מתפללים הרבה למען ישראל", אז כפי שאתה יכול ללמוד גם מהתגובות פה - לאף אחד אין צורך בזה, תודה

לחרדים אין שום ערך בלהיות ישראלי. 

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אה כן אני בטוח במיליון אחוז שיוצאי ברהמ שפתחו חנויות קטנות פה בשנות ה90 שילמו פרוטקשן לעבריינים שבאו משם גם כן. אם זה היה קיים בברוקלין במה אנחנו יותר טובים?

אנחנו לא יותר טובים.

יש חרא בכל מגזר, ובמקרה שלנו, יחד עם אנשים טובים הגיע גם החרא. אני זוכר איך בתור ילד בשנות ה90 היה פשוט מפחיד להסתובב ברחוב, בעיקר בשעות בערב, בגלל חבורות גופניקים שהגיעו גם לפה, יחד עם טרנינג וכובע קסקט.

מתרכזים במגזר הערבי - סבבה, באמת שהגיעו מים עד נפש, ובאמת שמה שהולך שם זה עלא באב אללה. אני אישית כבר מפחד להיכנס ליישובים ערביים ישראלים, לך תדע איזה מטומטם שם יחליט לחסל מישהו מחמולה יריבה באמצע היום.

הבעיה שזה קורה גם במגזרים אחרים, פשוט לא מדברים על זה. פשע מאורגן זאת מכת מדינה במשך הרבה מאוד זמן, ואני מרגיש שזה עניין של זמן עד שיתחילו להגיע גם לסטארט אפים, חברות גדולות ואפילו לבתים של אנשים פרטיים. ממש כמו בחבר העמים בשנות ה90.

וצריך לטפל בתתי אדם האלה בשיטות של ק.ג.ב., בלי קשר לדת/גזע/לאום שלהם. הם שמים ז' על החוק ועל האזרחים הפשוטים, אז היחס כלפיהם לא צריך להיות שונה.

האם בן גביר יעשה את זה - אני בספק מאוד גדול, אבל אולי הוא יאכזב אותי לטובה.

אולי באמת צריך להכריז פה מצב חירום לאומי לזמן מה ולעשות ניקיון יסודי במדינה הזאת, כדי שאנשים לא יפחדו לגדל פה את הילדים שלהם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

לא מדוייק. מה שעצרו זה התפרעויות אלימות.

עצרו מפגינים וקטינות שחסמ כבישים וסירבו להתפנות, מנעו יציאת אוטובוסים של אנשים שרצו להגיע לסכל בכוח את הפינוי ומנעו ממפגינים להגיע לשטח צבאי סגור.

זה לא שייך לצד אלא לחוק. אם מחר מפגיני שמאל ירצו לפרוץ לבלפור לא צריך למנוע מהם אלא צריך לירות בהם.

בוא נגיד שאתה לא מדייק וזו בלשון עדינה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

לחרדים אין שום ערך בלהיות ישראלי

אז שלא יהיו, שיקימו מדינה נפרדת ויעשו שם צה שהם רוצים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...