Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

1. אני לא מצביע לביבי. זה כמו שאני אגיד לך "אתה מצביע לוואליד טאהה" כי הצבעת ליאיר לפיד והוא מסתמך עליו.
2.זירת חוץ - המצב זהה כמו לפני כמה שנים.
3. מבצע בעזה - זה מול ג'יאהד, לא מול חמאס. לא כזה מרשים.
4. סוריה - תקפת גם לפני.
5. חשבתי אבל שהם דיקטטורים וציר רשע לא? פתאום צריך להתקרב אליהם? 
6. משבר מול בוקינג - מבחינתך זה בולשיט, מבחינת תושבים באיזור יהודה ושומרון זאת פגיעה בפרנסה וסימון כטרוריסטים. אבל הם "מתנחבלים" שהעיזו לגור מעבר לקו הירוק ולא בתל אביב, אז לא נורא. 
7. מגעים לביטול אשרה לארה"ב - זה כבר 30 שנה בדיבורים.

וכן, השמאל בשלטון עם מפלגות אנטי ציוניות. בגלל זה התחננו לליכוד שיצביעו בעד חוק האיחוד משפחות ומענקים לחיילי צה"ל. 

אני יודע שזה קשה לכם עם הדמוקרטיה, אבל בואו תקלטו משהו - יכול להיות שאנשים יהיו עם דעות שונות משלכם והם לא "פאשיסטים שונאי ערבים צמאי דם ושונאי חילונים". אתם לא צריכים לנסות לקעקע מצביעי ימין כאנשים טיפשים רק בגלל שהם לא בדעות שלכם.
וואלה, יכול להיות שאנשים מבסוטים על ביבי (למרות שאני לא), וזאת זכותם. כמו שאני לא רוצה לגרש מפה את מי שמצביע/מצביעה/מצביעהן/מצביעהם למירב מיכאלי.

הטעות הכי גדולה שלך ושל כמותך זה שקנית את הפרופגנדה של ביבי שליכוד = ימין ומי שלא = שמאל.

אני לא מצביע שמאל, אני פשוט לא יכול להביא את עצמי, בתקווה שאני בן אדם עם ולו מעט שכל בקודקוד, להצביע לבן אדם (וכן, זה בן אדם. המפלגה שלו מזמן לא מפלגה ואל תתן לי את הפריימריז, כשרוב הרשימה בשריונים והתוצאה ברורה, זה כמו בחירות ומשאלי עם ברוסיה) שכל מה שיש לו להגיד זה "נעשה" אחרי שכמעט 15 שנה הוא דיבר על זה שכולם מפריעים לו לעשות. אם כולם מפריעים לו לעשות, כנראה שהוא לא כזה חזק, חכם וכל יכול. 

הממשלה היוצאת עשתה עבודה יוצאת מן הכלל בכל אספקט כמעט (בטחוני, יציאה מקורונה), למעט מחירי הדיור, בזמן הקצרצר שהיא הייתה קיימת. נקווה שגם זה יטופל בעתיד.

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

פיספסתי איפה מישהו פה אמר שמצביעי ימין הם פשיסטים צמאי דם שונאי ערבים וחילונים.

זה אפריורי. לא אמרת "ביבי מלך ישראל", נרשם שאמרת "מצביעי ימין הם פשיסטים צמאי דם שונאי ערבים וחילונים".

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

1. אני לא מצביע לביבי. זה כמו שאני אגיד לך "אתה מצביע לוואליד טאהה" כי הצבעת ליאיר לפיד והוא מסתמך עליו.

ליטרלי 99% מהקמפיין של המחנה של ביבי בבחירות האלו מתבסס על מה שאתה כביכול לא אומר אבל נאמר כל הזמן. אם אתה מצביע לרלב אתה בעצם בוחר ברעם

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

5. חשבתי אבל שהם דיקטטורים וציר רשע לא? פתאום צריך להתקרב אליהם? 

נראה לי שאתה ממציא

לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

6. משבר מול בוקינג - מבחינתך זה בולשיט, מבחינת תושבים באיזור יהודה ושומרון זאת פגיעה בפרנסה וסימון כטרוריסטים. אבל הם "מתנחבלים" שהעיזו לגור מעבר לקו הירוק ולא בתל אביב, אז לא נורא. 

אז תחרים את בוקינג. אל תהייה פראייר. 

חוץ מזה, אתה יודע שיש עוד ישובים בשטח מדינת ישראל שהם לא תל אביב, נכון? 

עזוב, שאלה לפני: היית פעם בתל אביב? כאילו.. באמת מנסה להבין את השנאה התהומית שהמקום מעורר בך. מה נראה לך שיש פה?

לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

וכן, השמאל בשלטון עם מפלגות אנטי ציוניות

גם הימין. 

לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם לא צריכים לנסות לקעקע מצביעי ימין כאנשים טיפשים רק בגלל שהם לא בדעות שלכם.

רומן מצביע ימין.

לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

וואלה, יכול להיות שאנשים מבסוטים על ביבי (למרות שאני לא), וזאת זכותם. כמו שאני לא רוצה לגרש מפה את מי שמצביע/מצביעה/מצביעהן/מצביעהם למירב מיכאלי.

מישהו אמר שזו לא זכותם?

ואתה לא רוצה לגרש, אתה רק תצא לחגוג (אבל לא בתל אביב) את זה שכולנו נעזוב מרצוננו החופשי

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

וכן, השמאל בשלטון עם מפלגות אנטי ציוניות...אתם לא צריכים לנסות לקעקע מצביעי ימין כאנשים טיפשים רק בגלל שהם לא בדעות שלכם.

ביבי והליכוד, בימינו, הם לא ימין. בכלל לא קרוב. שנית, המפלגות החרדיות הם אנטי ציוניות פר אקסלנס לא פחות (וחלק יגידו שאפילו יותר) מאשר המפלגות הערביות.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 22 דקות, RK כתב:

הטעות הכי גדולה שלך ושל כמותך זה שקנית את הפרופגנדה של ביבי שליכוד = ימין ומי שלא = שמאל.

הליכוד לא ימין, בגלל זה לא מצביע לו 🤷‍♂️

לפני 23 דקות, RK כתב:

הממשלה היוצאת עשתה עבודה יוצאת מן הכלל בכל אספקט כמעט (בטחוני, יציאה מקורונה), למעט מחירי הדיור, בזמן הקצרצר שהיא הייתה קיימת. נקווה שגם זה יטופל בעתיד.

לדעתך.

לפני 27 דקות, RK כתב:

אני לא מצביע שמאל, אני פשוט לא יכול להביא את עצמי, בתקווה שאני בן אדם עם ולו מעט שכל בקודקוד, להצביע לבן אדם (וכן, זה בן אדם. המפלגה שלו מזמן לא מפלגה ואל תתן לי את הפריימריז, כשרוב הרשימה בשריונים והתוצאה ברורה, זה כמו בחירות ומשאלי עם ברוסיה)

עדיף את הפריימריז של יאיר לפיד.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

חוץ מזה, אתה יודע שיש עוד ישובים בשטח מדינת ישראל שהם לא תל אביב, נכון? 

עזוב, שאלה לפני: היית פעם בתל אביב? כאילו.. באמת מנסה להבין את השנאה התהומית שהמקום מעורר בך. מה נראה לך שיש פה?

תל אביב עולה באש.
ברצינות, תל אביב היא הסממן המובהק של השמאל הישראלי, שום שנאה, פשוט יותר נוח להעביר נקודה ככה. אל תתרגש מזה יותר מדי, גם אם אתה גר שם וכואב לך.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

מישהו אמר שזו לא זכותם?

ואתה לא רוצה לגרש, אתה רק תצא לחגוג (אבל לא בתל אביב) את זה שכולנו נעזוב מרצוננו החופשי

לא אצא לחגוג, זכותך להישאר פה כמה שבא לך.
ואני אחסוך את התגובה הבאה שלך: "תודה שאתה מרשה לייי!!@!@$!11".  לא אכפת לי אם תהיה פה או לא, בחירה שלך.

לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

ביבי והליכוד, בימינו, הם לא ימין. בכלל לא קרוב. שנית, המפלגות החרדיות הם אנטי ציוניות פר אקסלנס לא פחות (וחלק יגידו שאפילו יותר) מאשר המפלגות הערביות.

יאיר גולן וזהבה גלאון יגידו את זה אולי.
אתה באמת חושב שאריה דרעי, עם כל השחיתויות שלו וכמה שחרא עליו, הוא פחות ציוני מאחמד טיבי, שמבחינתו דגל ישראל זה סמרטוט? באמת? 
מסכים לגבי האמירה שביבי והליכוד לא ימין.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

. אני לא מצביע לביבי. זה כמו שאני אגיד לך "אתה מצביע לוואליד טאהה" כי הצבעת ליאיר לפיד והוא מסתמך עליו.

אבל כל גוש הימין מצהיר שהוא ישב רק בממשלה תחת ביבי בעוד בגוש השני אף מפלגה לא מצהירה שתשב רק תחת מפלגה מסויימת או שישב רק עם המשותפת. להיפך, חלק לא קטן גם מצהיר שהבעיה שלו היא לא הליכוד אלא ביבי.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

הליכוד לא ימין, בגלל זה לא מצביע לו 🤷‍♂️

אז אתה מצביע למפלגה שתשב בממשלה בראשות לא ימני?

עדיף את הפריימריז של יאיר לפיד.

גם יש עתיד היא מפלגה של איש אחד ואף אחד לא טען אחרת. אנחנו טוענים שהליכוד לא שונה.

אתה באמת חושב שאריה דרעי, עם כל השחיתויות שלו וכמה שחרא עליו, הוא פחות ציוני מאחמד טיבי, שמבחינתו דגל ישראל זה סמרטוט? באמת? 

ליצמן הרבה פחות ציוני מעבאס.

גם טיבי יסכים שאשאר כאן כיהודי חילוני. דרעי וליצמן לא.

• לא הבנתי... 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

וכואב לך

לא "כואב" לי. אני פשוט מסנה לפענח את עולם הסטראוטיפים שאתה חי בו וגם להבין למה אתה מעדיף לחיות בעולם של סטראוטיפים

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

לא אצא לחגוג, זכותך להישאר פה כמה שבא לך.

אם הייתי ליאור הייתי מחפש את הציטוט שלך בהקשר הזה, אבל אין לי כח. סבבה. 

כן. ובטח ליצמן וגפני ושות'. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אבל כל גוש הימין מצהיר שהוא ישב רק בממשלה תחת ביבי בעוד בגוש השני אף מפלגה לא מצהירה שתשב רק תחת מפלגה מסויימת או שישב רק עם המשותפת. להיפך, חלק לא קטן גם מצהיר שהבעיה שלו היא לא הליכוד אלא ביבי.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

ליצמן הרבה פחות ציוני מעבאס.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כן. ובטח ליצמן וגפני ושות'. 

נעשה לכם תרגיל מחשבתי.
ביבי הולך, כל מיני צעקנים הולכים הביתה.
הליכוד בראשות דיכטר/ברקת עם 30 מנדטים, הציונות הדתית עם 12. יאיר לפיד עם 20, גנץ עם 15.
מסכימים לממשלה הזאת? או שמבחינתכם עדיין עדיף את רע"מ והמשותפת?

לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

גם טיבי יסכים שאשאר כאן כיהודי חילוני. דרעי וליצמן לא.

טיבי והמפלגות הערביות לא יסכימו לך להישאר כאן כיהודי.
תנסה להכנס לעזה או לשכם ותגיד לי אם מקבלים אותך.

פורסם

נעשה לכם תרגיל מחשבתי.
ביבי הולך, כל מיני צעקנים הולכים הביתה.
הליכוד בראשות דיכטר/ברקת עם 30 מנדטים, הציונות הדתית עם 12. יאיר לפיד עם 20, גנץ עם 15.

תוציא את הציונות הדתית, תכניס את העבודה וליברמן וקיבלת אחלה ממשלה.

טיבי והמפלגות הערביות לא יסכימו לך להישאר כאן כיהודי.
תנסה להכנס לעזה או לשכם ותגיד לי אם מקבלים אותך.

אתה מדבר מסטראוטיפים. יהודים חיים בעירק, אירן, מצרים, סוריה ובכל רחבי העולם הערבי בלי להיות נרדפים ובלי שגירשו אותם ולו פעם אחת (בניגוד לאירופאים הנאורים שגירשו ושחטו אותם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא עניין של שמאל וימין.

לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אני חושב שאם בוחנים את הפעולות של דרעי ולא רק את מה שהוא אומר, אז כן, הוא גרוע לא פחות מטיבי ואפילו יותר כי מדרעי אני מצפה ליותר, שהרי הוא "משלנו" (יהודי, ישראלי וכו').

דרעי הורשע בלקיחת שוחד, מרמה והפרת אמונים ישב בכלא שנתיים והוטל עליו קלון. אחרי זה חזר לפוליטיקה, שזה אות קלון לכולנו, ואז שוב הורשע בהסדר טיעון בעבירות מס (המשטרה טענה למרמה והפרת אמונים, עבירות מס והלבנת הון).

בנוסף לעובדה שהמפלגה שלו משמרת מציאות בה אנשים גדלים להיות לא יצרנים ותלויים לחלוטין במדינה, בנוסף לדרישת קצבאות ותקציבים כדי לתמוך במציאות הזו מה שבעתיד עלול לערער על יציבותה של ישראל (על הנושא הזה אנחנו חופרים פה לא מעט).

אז כן, בשילוב שני אלה, אפשר להגיד שדרעי לא פחות גרוע מטיבי בהיבט הציוני.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

תוציא את הציונות הדתית, תכניס את העבודה וליברמן וקיבלת אחלה ממשלה.

אתה מדבר מסטראוטיפים. יהודים חיים בעירק, אירן, מצרים, סוריה ובכל רחבי העולם הערבי בלי להיות נרדפים ובלי שגירשו אותם ולו פעם אחת (בניגוד לאירופאים הנאורים שגירשו ושחטו אותם).

https://www.facebook.com/568855026497356/posts/pfbid03VqBRof8HchH3w5YjNm2KVTrVifXSPDEK1pUEcB774Z3wmDfVxU1Z5nCUwgp4d1Gl/

אחלה קייטנה של הפרטנר.

אז אתה בעצם מוציא את הימין אבל מכניס את השמאל.

הבעיה שלך היא לא ביבי, זה הימין באופן כללי, כי כבר הסכמנו שהליכוד זה לא ימין.

תבוא תגיד אני רוצה ממשלת שמאל ותפסיק לבלבל את השכל על ביבי. הכל טוב, זה לא יעשה אותך 0מאלן.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

מסכימים לממשלה הזאת?

כן.

לצרף את העבודה ואת ליברמן, קיבלת קואליציה רחבה שלא תיפול לא משנה כמה יחתרו תחתיה.

אחד או כמה ירצו לעזוב בגלל בולשיט כלשהו - דרך צלחה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

אני חושב שאם בוחנים את הפעולות של דרעי ולא רק את מה שהוא אומר, אז כן, הוא גרוע לא פחות מטיבי ואפילו יותר כי מדרעי אני מצפה ליותר, שהרי הוא "משלנו" (יהודי, ישראלי וכו').

גזענות של ציפיות נמוכות.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

הליכוד בראשות דיכטר/ברקת עם 30 מנדטים, יאיר לפיד עם 20, גנץ עם 15.

נראה לי סבבה. זה בערך 65 מנדטים. בגדול יש בקבוצה הזו בערך 70+- מנדטים אם אנשים יצאו להצביע.

תוסיף גם את ליברמן.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

גזענות של ציפיות נמוכות.

איך ציפיות נמוכות זה גזענות? מה?

ותנסה להגיב לכל מה שכתבתי לא רק לשורה הראשונה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

איך ציפיות נמוכות זה גזענות? מה?

ותנסה להגיב לכל מה שכתבתי לא רק לשורה הראשונה.

אתה מצפה מדרעי ליותר כי הוא יהודי.

אין לי מה להגיב לזה, רשמתי בעצמי, הוא מושחת וחרא, קרי גם גנב וגם משאיר את הקהל מצביעים שלו עני. מסכים איתך.
עדיין לא הבנתי אבל איך הוא פחות ציוני מאחמד טיבי, ששמח כשמתרחשים פיגועים נגד אזרחים ישראלים וקורא לזה "לחימה לגיטימית נגד הכיבוש", או מתחבק עם משפחות מחבלים.

• תוכן חדש...