Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

עורך דין שהורשע בקשירת קשר לרצח עד מדינה אחר

עד מדינה הוא בהגדרה עבריין. אחרת הוא היה פשוט עד.

אתה רוצה לבטל את השימוש בעדי מדינה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, פינדר כתב:

קודם כל - יופי של ניסיון להסיט מזה שהפרקליטות עשתה מהלכים מלוכלכים כדי להפיל את הירש.
ועכשיו לשאלתך:
כן. גם העדי מדינה וגם הפושעים לכלא.
שימצאו איך להפיל פושעים בלי לשחרר רוצחים או גובים מהמאפייה כי פתאום לא בא להם להמשיך עם זה.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני מת על זה שליאור נעלם לחודש, ואז יש לי אלרט פה שהוא ציטט אותי ואני מנסה לנחש את אורך הספר הפעם בזמן שהעמוד נטען.

שכחנו כבר על מה דיברנו, עזוב אותך..

צריך להיות מאד אופטימי בכדי להאמין שמישהו קורא את כל זה. מת על אנשים חיוביים, ממלא את העולם בתקווה.

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

איך היה בחופשה ליאור? נהנת?

הייתי כולה יומיים בחופש, חוץ מזה היה לי גירסה לנהל אז לא היו פגישות, ולכן לא היה זמן לפורום 😕

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני מת על זה שליאור נעלם לחודש, ואז יש לי אלרט פה שהוא ציטט אותי ואני מנסה לנחש את אורך הספר הפעם בזמן שהעמוד נטען.

שבועיים, לא חודש...

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

שכחנו כבר על מה דיברנו, עזוב אותך..

בשביל זה הציטוט מראה לך בדיוק על מה דיברת 🤣

לפני שעה, פינדר כתב:

אני בטוח שאפשר למצוא נושאים עדכניים להתווכח עליהם. זה לא שהפוליטיקה הישראלית היתה גם בחופשה.

בוודאי, כמו למשל שארה"ב רוצה לשנות את הוראות הפתיחה באש של צה"ל...

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

4. אולי הכי חמור:
ארה"ב מתערבת בנהלים של צה"ל ודורשת לחקור את נצח יהודה:
על רקע התנהלות לוחמיו, ארה"ב בודקת את פעילות גדוד נצח יהודה - מדיני ביטחוני - הארץ (haaretz.co.il)
כל העולם שכח מהעיתונאית, אבל כמובן שצה"ל ידאג להציף שוב את התחקיר כדי להראות כמה אנחנו הומניים ואנושיים.

הכי חמור בזה הוא הרצון של ארה"ב לשנות את הוראות הפתיחה באש

לפני 22 דקות, RK כתב:

צריך להיות מאד אופטימי בכדי להאמין שמישהו קורא את כל זה. מת על אנשים חיוביים, ממלא את העולם בתקווה.

לא כתבתי לך כל כך הרבה...

אני בטוח שאתה קורא בקשות לשינוי תאריכי דיונים ארוכים יותר מהטקסט שמיועד אליך שם בתוך כל ההודעה הזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כמו למשל שארה"ב רוצה לשנות את הוראות הפתיחה באש של צה"ל

טוב נו, מותר להם השפעה אם הם מביאים לנו חבילת סיוע לא?

יומיים חופש.. אמין.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

1. בג"ץ הוא שומר הסף רק כשמדובר בהחלטות נגד הליכוד.
אם הוא נגד השמאל - חובה להתנגד.

איך זה יכול להיות? בג"ץ הוא הרי הסיירת מטכ"ל של השמאל, איך הוא יכול להיות נגד השמאל?

לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

4. אולי הכי חמור:
ארה"ב מתערבת בנהלים של צה"ל ודורשת לחקור את נצח יהודה:
על רקע התנהלות לוחמיו, ארה"ב בודקת את פעילות גדוד נצח יהודה - מדיני ביטחוני - הארץ (haaretz.co.il)
כל העולם שכח מהעיתונאית, אבל כמובן שצה"ל ידאג להציף שוב את התחקיר כדי להראות כמה אנחנו הומניים ואנושיים.

ארה"ב לא מתערבת בנהלים של צה"ל. בקשה לחקור זה לגיטימי (על אחת כמה וכמה במקרה של הגדוד המדובר, לאחר אינספור אירועים שהם תועדו בהם מתעללים בעצירים אזוקים).

תחקירים צריך לקיים ולפרסם, לא לטייח, גם כשזה לא מחמיא.

פורסם
לפני 26 דקות, MiniMiz3r כתב:

איך זה יכול להיות? בג"ץ הוא הרי הסיירת מטכ"ל של השמאל, איך הוא יכול להיות נגד השמאל?

אז תסביר לי איך זה שהיועמ"ש פתאום יוצאת למלחמה נגדו?

לפני 26 דקות, MiniMiz3r כתב:

ארה"ב לא מתערבת בנהלים של צה"ל. בקשה לחקור זה לגיטימי (על אחת כמה וכמה במקרה של הגדוד המדובר, לאחר אינספור אירועים שהם תועדו בהם מתעללים בעצירים אזוקים).

פירסמו (אין לי כוח לחפש את הלינק שוב עכשיו) שהיא רוצה לשנות את נהלי פתיחה באש.
תיכף גנץ יתקפל גם על זה בטח.

לפני 27 דקות, MiniMiz3r כתב:

תחקירים צריך לקיים ולפרסם, לא לטייח, גם כשזה לא מחמיא.

לא במזרח התיכון.
תקיים תחקיר, תראה מה אפשר להפיק ממנו, ותלמד את הלקחים שלו ביחידות הצבא.
פרסום התחקיר הזה רק מייצר חוסר אמינות כלפי צה"ל בעולם והצדקת הפלסטינים בעולם שצה"ל הוא "רוצח עיתונאים".
אם היינו מקבלים נקודות זכות על דברים כאלה מילא, אבל זה לא נותן לך כלום, רק פוגע בך בעתיד. 
שלא נדבר שמבחינת העולם זה כבר היסטוריה ואנחנו בעצמנו החזרנו את הנושא הזה לכותרות.

פורסם

אבל צהל רצח את העיתונאית. זה היה ברור ממזמן. רק עכשיו אנחנו מודים, אבל כולם הבינו כבר מזמן.

זה כמו לחזור לכלב אשם ובית הפוך - אני לא צריך שהכלב יכתוב לי וידוי כדי להבין מי הפך את הבית...

- By lifting money bags

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

פרסום התחקיר הזה רק מייצר חוסר אמינות

אני תוהה לפעמים אם אתה קורא את הפוסטים של עצמך..

כאילו, פרסום תחקיר שמודה באמת, אמור לייצר פחות אמינות מחזרה על שקר?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 שעות, פינדר כתב:

עד המדינה עבר 2 ערכאות והוגדר על ידי בית המשפט כאדם לא אמין.

אז אחד כזה נלקח על ידי שי ניתן וליאת בן ארי להיות עד מדינה כאשר בית משפט כבר קבע שהוא אינו אמין.

יתרה מזו הוא נלקח לעד מדינה עבור תיק השוחד אשר נסגר ואינו רלוונטי, ומשום מה הוקפץ העד הלא אמין הזה על פי קביעת בית משפט להיות עד מדינה בתיק המתפורר על כביכול העלמת מס...

אין קשר במקרה הזה לעד מדינה, יש פה בבירור ניסיון שצלח למנוע את מינוי הירש כמפכ"ל המשטרה.

לפני 34 דקות, David32 כתב:

אבל צהל רצח את העיתונאית. זה היה ברור ממזמן. רק עכשיו אנחנו מודים, אבל כולם הבינו כבר מזמן.

זה כמו לחזור לכלב אשם ובית הפוך - אני לא צריך שהכלב יכתוב לי וידוי כדי להבין מי הפך את הבית...

התבטאות אומללה, צה"ל לא רצח, הגברת הייתה באיזור לחימה וכמו שקורה מפעם לפעם גם בלתי מעורבים נפגעים.

ישראל הייתה צריכה לתחקר את הנושא ולא לפרסם דבר , הרי את תגובת העולם הצבוע כל בר דעת מכיר ויודע לדקלם מראש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

את בחירת המילים לקחתי כתגובה להודעה של יובל...

לא קורה מפעם לפעם. ברור שירו בה. ברור שהכחישו על הרגע הראשון, שיקרו. ובסוף...

בסופו של דבר - "תגובת העולם הצבוע" במקרה הזה היא נכונה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

את בחירת המילים לקחתי כתגובה להודעה של יובל...

לא קורה מפעם לפעם. ברור שירו בה. ברור שהכחישו על הרגע הראשון, שיקרו. ובסוף...

בסופו של דבר - "תגובת העולם הצבוע" במקרה הזה היא נכונה.

קורה מפעם לפעם , מה לעשות אנחנו במלחמה מול אויב שאין לו בדיוק ערכים והוא מושך את האש לאישורי צפופי אוכלוסין ומשתמש באוכלוסיה כמגינים אנושים.

דיברו על סבירות גבוהה , זה אינה עובדה חלוטה שצהל פגע בגברת מה עוד שאיש לא יכול לאשר באופן מוחלט ששרידי הכדור אשר הגיעו שבועות אחרי המקרה הם אילו אשר הוצאו מהגופה , אתה כמובן כמו כל צדקני השמאל מתעלם מהעובדה שבזמן אמת הפלסטינים סירבו לנתיחה משותפת, מה בדיוק היה להם להסתיר , ומדוע סירבו לנוכחות של נציג ארה"ב ??

ולגבי העולם , הוא אכן צבוע ומתחסד , עשרות אם לא מאות דוגמאות לכפל מוסר אינהרנטי , אבל חבל לבזבז את הזמן כי הרי על פי תגובתך יודע מי האשם לפני בדיקה, צהל אשם באוטומט. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

פירסמו (אין לי כוח לחפש את הלינק שוב עכשיו) שהיא רוצה לשנות את נהלי פתיחה באש.
תיכף גנץ יתקפל גם על זה בטח

פרסמו גם את התגובה של גנץ ולפיד. כנראה שהפרסום הזה חמק מעיניך. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לא במזרח התיכון

בכל מקום בעולם. אנחנו מדינה מערבית, עם נשק מערבי ומימון מערבי, שצריכה לעמוד בסטנדרטים מערביים. אני מבין שהיית מעדיף לחיות במדינה מזרח תיכונית אמיתית כמו לבנון או סוריה שבה לא רואים צורך לתחקר או לפרסם תחקירים. אני לא. 

פורסם
לפני 5 דקות, MiniMiz3r כתב:

פרסמו גם את התגובה של גנץ ולפיד. כנראה שהפרסום הזה חמק מעיניך. 

תגובות ריקות.
יתקפלו עוד שבוע מפחד שיבטלו להם את הויזה.

לפני 5 דקות, MiniMiz3r כתב:

בכל מקום בעולם. אנחנו מדינה מערבית, עם נשק מערבי ומימון מערבי, שצריכה לעמוד בסטנדרטים מערביים. אני מבין שהיית מעדיף לחיות במדינה מזרח תיכונית אמיתית כמו לבנון או סוריה שבה לא רואים צורך לתחקר או לפרסם תחקירים. אני לא. 

המערב לא עומד בסטנדרטים של עצמו.
מדינות המערב נלחמו במזרח התיכון וחיסלו בלתי מעורבים בלי לחשוב פעמיים. רק אנחנו צריכים להיות צדיקים.
שיחקרו, יפיקו לקחים ויתקדמו. לא צריך לצעוק בכל העולם "אנחנו אשמים".

• תוכן חדש...