Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, SurfHigh כתב:

נכון.

ולכן כדאי לטפל בזה כמה שיותר מוקדם כדי שבאמת נוכל להיות חופשיים כאן. 

עד אז זה סתם משחק בקקי - אנחנו צעדנו עם דגלים, הם ירו עלינו טילים, אנחנו החזרנו להם, אבל לא חזק מדי וחוזר חלילה.  

המצעד הזה לא מחזק שום ריבונות או אחיזה בשטח.

זה ברמה ההצהרתית/קנטרנית. 

מה שווה כל המצעד הזה אם יום אח"כ אתה מפחד להסתובב בלילה לוד? 

וזה נכון גם לכל בעיה אחרת, טרור חקלאי, הנגב הפרוע, חינוך שהולך ומדרדר, צפיפות בכבישים ועוד ועוד...

אבל מה לעשות, ממשלות ישראל לדורותיהן, אבל במיוחד האחרונה, פשוט אלופות בלמשוך זמן ולהתחמק מכל מה שדורש טיפול עד שזה מתפוצץ בפנים. 

מקבל ב-99% את מה שאתה אומר.

ה-1% זה שאני לא חושב שצריך לאפסן את הדגל עד אז.

רק שאלה - האם בחרת במישהו שרוצה לחזק ריבונות או אחיזה בשטח? או שגם שם זה נשאר ברמה ההצהרתית?

כי אצלי הכסף הוא איפה שהפה, אני בחרתי במי שבמוצהר ובמעשים פועל לחיזוק הריבונות והאחיזה בשטח, כולל ובמיוחד בעיר העתיקה.

וכן, ביבי מומחה בלמשוך זמן. לכן אני לא מבין מה ימני בו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א? הוא אמר!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני עדיין זוכר לו שתוך שבועות ספורים יפונה חאן אל אחמר...

אגב אפשר לקפל את הדגלים, המשטרה לא אישרה את המצעד דגלים.

חמאס כמובן כבר לקח אחריות.

ועכשיו הערבים מתכננים מצעד משלהם משער שכם להר הבית :brickwall:

וכל הכבוד למפכ"ל שלנו.

אגב2 לפיד שפעם טען שלא צריך יותר מ-18 שרים כדי לנהל את המדינה, פתאום נמצא בפוזיציה אחרת, והוא כן צריך יותר מ-18 שרים.

אז מה הוא אומר? אין לי איך להגן על זה, זה מה שאפשר לנו להקים ממשלה 🤣

קלאסיקה של "מה שרואים מכאן לא רואים משם"

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא שיקר, בסך הכל עברו מאז כמה שבועות. לא התחייב על מספר.

פורסם (נערך)

ליתר דיוק הציטוט שלו הוא:

ציטוט

לאחר הסערה שעוררה דחיית הפינוי, הבהיר רה"מ: "זה לא ייקח הרבה שבועות, זה יהיה הרבה יותר קצר" • "אני לא מדבר על פינוי קוסמטי, אלא על פינוי של ממש"

נקרא לזה סילוף המציאות 🤣

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שנתיים וחצי זה לא כזה הרבה זמן. מה, אתה סמולן? 

😁

פורסם

קורולה,

לפני שעה, korola כתב:

2) הוא לא מתנצל שבחר בשם "הסעודה האחרונה"

3) הוא אומר בבירור שהעם צריך להתעורר ולבחור האם זאת הסעודה האחרונה של ביבי או של הדמוקרטיה 

לגבי 2, הוא אפילו לא הבין מה הוא יצר, או מה המשמעות של הסעודה האחרונה. רפרף בויקיפדיה שניה אם אתה צריך להשלים.

לגבי 3, that doesn't make sense at all

ממש לא. בגלל זה הוא כאומן יצא טמבל.

אתה מוזמן לחזור לעמוד 840 שם דיברנו על זה. לינק לנוחות

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 55 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מקבל ב-99% את מה שאתה אומר.

ה-1% זה שאני לא חושב שצריך לאפסן את הדגל עד אז.

רק שאלה - האם בחרת במישהו שרוצה לחזק ריבונות או אחיזה בשטח? או שגם שם זה נשאר ברמה ההצהרתית?

כי אצלי הכסף הוא איפה שהפה, אני בחרתי במי שבמוצהר ובמעשים פועל לחיזוק הריבונות והאחיזה בשטח, כולל ובמיוחד בעיר העתיקה.

וכן, ביבי מומחה בלמשוך זמן. לכן אני לא מבין מה ימני בו.

אלה שלפחות על הנייר רוצים לחזק את הריבונות באים עם הרבה חסרונות שאני לא יכול לחיות איתם. 

לא הצבעתי להם. 

מה גם שהקשר בין הטייטלים וההבטחות לבין מה שעושים נבחרי הציבור אח"כ - פחות מרופף. 

הצבעתי למי שלדעתי ישרת אותי בצורה הטובה ביותר. 

ביבי בשנים האחרונות הוא פשוט נזק מתמשך ליחסי הפנים של ישראל, מפר כל אמירה והבטחה שאמר בזמנו על היריבים שלו, רוכב על תחושות הקיפוח והשנאה שהוא מלבה בבייס שלו, מקיף את עצמו באנשים שהם בושה לכנסת, יהיר זחוח ומתנשא, מתחמק מכל מה שמצריך אומץ ולא מביא מנדטים, וזאת רק ההתחלה. 

הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף את האיש הזה, כי התרבות שהוא יצר אוכלת אותנו מבפנים. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

שנתיים וחצי זה לא כזה הרבה זמן. מה, אתה סמולן? 

😁

הוא הבטיח שזה לא ייקח כמה שבועות אלא פחות. אנחנו בשנתיים וחצי, כבר החלפנו את הסקאלה משבועות לחודשים ולשנים.

לפני 1 דקה, SurfHigh כתב:

אלה שלפחות על הנייר רוצים לחזק את הריבונות באים עם הרבה חסרונות שאני לא יכול לחיות איתם. 

לא הצבעתי להם. 

מה גם שהקשר בין הטייטלים וההבטחות לבין מה שעושים נבחרי הציבור אח"כ - פחות מרופף. 

הצבעתי למי שלדעתי ישרת אותי בצורה הטובה ביותר. 

על הנייר אפילו רע"מ רוצים לחזק את הריבונות (לא בהכרח בעיר העתיקה, אבל בגדול).

השאלה מה בין זה ובין המציאות, ואת זה אמרת בעצמך - פחות מקשר רופף.

בקיצור לדעתך פשוט חיזוק הריבונות לא מספיק חשוב.

לפני 2 דקות, SurfHigh כתב:

ביבי בשנים האחרונות הוא פשוט נזק מתמשך ליחסי הפנים של ישראל, מפר כל אמירה והבטחה שאמר בזמנו על היריבים שלו, רוכב על תחושות הקיפוח והשנאה שהוא מלבה בבייס שלו, מקיף את עצמו באנשים שהם בושה לכנסת, יהיר זחוח ומתנשא, מתחמק מכל מה שמצריך אומץ ולא מביא מנדטים, וזאת רק ההתחלה. 

הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף את האיש הזה, כי התרבות שהוא יצר אוכלת אותנו מבפנים. 

מסכים עם כל זה, לא בהכרח עם השורה התחתונה, יש לדעתי דברים יותר חשובים מלהעיף אדם ספציפי מהפוליטיקה.

מה גם שבעיניי (בטח בנושא חיזוק ריבונות ומשילות) הוא חלק מהבעיה ולא מהפתרון.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 53 דקות, David32 כתב:

קורולה,

לגבי 2, הוא אפילו לא הבין מה הוא יצר, או מה המשמעות של הסעודה האחרונה. רפרף בויקיפדיה שניה אם אתה צריך להשלים.

לגבי 3, that doesn't make sense at all

ממש לא. בגלל זה הוא כאומן יצא טמבל.

אתה מוזמן לחזור לעמוד 840 שם דיברנו על זה. לינק לנוחות

אכן חזרתי בזמן לעמוד 840, מודה שביולי 2020 החלק הפוליטי ממש לא היה רלוונטי עבורי.

וצודק, האומן באמת יצא מטומטם..  או שלא.   

היה עדיף לו לשתוק ולהסביר שזאת רק אומנות וכל אחד יכול להבין מזה מה שהוא רוצה. 

אני אישית באמת לקחתי את זה שזאת הסעודה האחרונה וצריך לצלוב את ביבי, 

לא המשכתי להעמיק בשלב ב'- שהוא קדוש מעונה, שהוא חוזר לחיים.. 

מה שאני לא מבין.. למה הליכוד צריך למשוך עוד 5 ימים , מה זה כבר משנה האם ההשבעה תהיה ביום רביעי או ביום שני?

יש מישהו שאמור למות ב-5 ימים האלה ? ואז ההשבעה תידחה ?

פורסם

לתפיסתם (וגם לתפיסת הקואליציה המתגבשת) הקואליציה הזו כל כך שברירית שהיא חייבת את ההשבעה דחוף כדבק.

בנוסף לזה את הימים הנוספים הם ישקיעו בחיפוש החוליה החלשה והפעלת לחץ עליה (שקד, סילמן, אורבך וכו') בתקווה לשבור את ה-61.

במקרה כזה לא תהיה בכלל השבעה... והמנדט יעבור לכנסת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, korola כתב:

יש מישהו שאמור למות ב-5 ימים האלה ?

או שימות הכלב או שימות הפריץ..

הם מקווים שיקרה משהו (או שיגרמו למשהו לקרות) שיפורר את ההסכם הקואליציוני, או שיצליחו להפעיל מספיק לחץ עם מתנדנדים כמו ניר אורבך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הממשלה רק צריכה לשרוד את זה שביבי יפרוש, יחד עם השפוטים שלו.

שוב, מיום ליום אני משתכנע יותר ויותר שהוא המנהיג הכי גרוע שהיה כאן.

הוא לא מציע שום דבר פוזיטיבי. לא בהווה ולא בעתיד. הפעם היחידה בערך שהוא ניסה היתה כשהוא היה בטוח שהוא עשה שטיקים וטריקים לקורונה ושלח את כולנו לצאת לבלות כדי שנחטוף את הגל השני. בשאר הזמן הוא עסוק  באיומים, התססה, שיסוי אין סופי.חוץ מהליכוד, הוא לא מסוגל לבסס את השלטון שלו על אף אחד ושום דבר שלא מגיע ממפלגות דתיות - מה שעומד בסתירה די ברורה לליברליזם (שלא באמת קיים יותר בשום תחום שם) של הליכוד. הדוברים הכי בולטים שלו זה אנשים כמו גלית דיסקית, שעיקר העיסוק שלה במעט זמן שיצא לה לתפקד כחברת כנסת הוא בפרסום פוסטים כועסים מלאי פסיב אגרסיב על הדיפ סטייט (לפני זה היא היתה סופרת מוצלחת שבין לבין טרחה לספר לעולם למה גברים יהודים אשכנזים זה הדבר הכי חכם שהאנושות מכירה. שזה כמובן לא סותר בכלל את הבכי של דובר אחר של נתניהו. ההוא מישראל השניה). אה וכמובן גם הבן שלו, שעל פי ביבי עצמו "לא תמיד מחובר למציאות".

אני לא חושב שיש לו את היכולות להוביל באמת תהליך מורכב כלשהו שיש לו מחיר. אני לא חושב שאנחנו חייבים לו יותר מדי על הריצה בכלכלה העולמית לפני הקורונה. ובטח לא על חלוקת הכסף בשנה האחרונה. יותר מזה, אני גם לא בטוח שהוא עשה  או עושה משהו כדי להבטיח שבכלל יהיה פה הייטק עוד שני עשורים (חוץ מזה שהבן שלו סיפר שלפני 2009 היו פה רק פרדסים ותפוזים). ואפשר להתווכח עד מחר על ימין נגד שמאל, אפשר להתווכח מה יכול לעבוד, מה לא.אבל אפשר לשאול מה היה עושה נתניהו, כמו שאנחנו מכירים אותוו מהעשור האחרון, בסיטואציות הרבות איתן התמודדו המנהיגים כאן לפניו, כמו חתימת הסכם השלום עם מצרים, כמו היציאה מלבנון, כמו לפחות הניסיון לבנות אסטרטגיה ארוכת טווח מול הפלסטינאים, כמו ההפצצה של הכור בעיראק. אפילו רפורמות כלכליות - שזה כביכול ההתמחות שלו - אין לו אומץ להעביר יותר. כי כשהוא ניסה הוא נכווה.

אז מה נשאר?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אז מה נשאר?

הוא הביא את החיסונים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...