Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אם לוח שעונים של גטס מפואר יותר מתאים לי ואם לא מה צריך לעשות ? מה קורה עם הק"מ שהיה בלוח הישן איפה זה נישמר ?

כבר חשבתי על זה בעבר, טכנית - זה אפשרי רק אם סוגי הקונקטור מאחור זהים לגרסה עם הטורים.

מבדיקה מול חשמלאי של אחד מהמוסכים של יונדאי , זה אפשרי באמצעות תוספת של חיישן בגיר הרכב. העדפתי שלא להתעסק בזה.

הקילומטרז נשמר בלוח השעונים, כך שאם אתה מחליף לאחר - הרכב מקבל את הקילומטרז של הרכב ממנו פירקת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מצאתי היום יונדאי 2006 עם לוח שעונים עם מד טורים רוצים עליו 150 שח כדי לקחת סיכון ולנסות להחליף?

אתן לך קצת כיוונים,

בגדול - לכלל דגמי הGETZ, יש 3 סוגי לוחות שעונים.

1. לוח שעונים ללא מד טורים

2. לוח שעונים כולל מד טורים וללא מחשב נסיעה

3. לוח שעונים כולל מד טורים וכולל מחשב נסיעה

לכל אחד מהם, יש חיבורים שונים מאחורה,

הדגם הראשון והשני יצאו על דגמי GLF ו GLI של הGETZ בין השנים 2002 ועד 2006, (לפני המתיחת פנים) , אם יש סיכוי שזה יתאים מבחינת קונקטורים? תלוי בטוב ליבם של הקוראנים ומה שהתקינו לך ברכב.

היות שכבר כתבתי לך שבדקתי את האפשרות הזאת תאורטית ולא הומלץ לי לבצע כך, לא אחזור על כך שוב.

אך אם אתה בכל זאת מעוניין לנסות ולקחת סיכון , לפני שאתה מחבר את הלוח החדש במקום הישן, בדוק שהקונקטורים תואמים בין הלוחות.

מצרף לך סכמה לדוגמא בין החיבורים השונים

attachment.php?attachmentid=326348&stc=1&d=1361046078

ללא שם.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

עכשיו אני בטוח שלא ארכיב לוח אחר .היום היתי אצל חשמלאי והוא אמר שלא צריכה להיות בעיה אם אני מביא לו גם את הצמה .אבל יש בעיה אחרת אם הלוח החדש יהיה עם ק"מ נמוך יותר ממה שמופיע אצלי ברשיון זה לא יעבור טסט או לחילופין יהיה מצב של בעיה שאמכור את האוטו

הזמנתי מד טורים חיצוני ארכיב אותו וזהו

• תוכן חדש...