Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תוצאות הבדיקה לרכב שעשתה חברת הליסינג, פגי'ו 3008 שנת 2011, 34,000 ק"מ

מנוע - בלוק מנוע נזילת שמן, נזילות יתר

שלדת מרכב - תקוני מרכב משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך שריטות בצבע + פגמים. נזק לפגושים

צמיגים - קדמי ימין פגום, קדמי שמאלי פגום.

המחיר שהציעו לי (הקונה) - 106,000 ש"ח.

מה דעתכם על הבדיקה ועל המחיר

תודה

פורסם

האם זו המודעה השנייה ביד 2? :shock:

היא עברה לא מעט יחסית לשנה על הכביש.

נזילות ממנוע-נשמע חשוד אך עם זאת נראה ככסתח של המכון בדיקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נראה גם שהרכב עבר תאונה קלה, כזאת שמסתכמת רק בהחלפה/צביעה של הטמבונים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראה שלתאונה/ות אין משמעות, אבל אם יש דברים שלא תוקנו זה צריך להתבטא בהפחתת מחיר מסויימת בהתאם לנזק שלא תוקן.

נזילות מהמנוע- הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך פיזו שיגידו מה המשמעות של זה או שזה אופייני לרכב.

לגבי המחיר אינני יודע מה המחירון כך שאיני יכול להתייחס. רק כך בחשבון שלרכב שהיה בליסינג יש הפחתה מסויימת, לקילומטרז שעשה הרכב ייתכן שיש הורדה נוספת ואחרי כל זה ניתן להוריד אפילו עוד קצת לאור כך שגם כחדשה הפיזו הזו נמכרה במחירים מופחתים לצרכנים פרטיים במבצעים שעושה היבואן דוד לובינסקי מעת לעת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לגרסת חברת הליסינג הכל תוקן וטופל.

לגבי המחירון, אני בדקתי עכשיו בלוי יצחק, ומחירון משוקלל נותן 103,700 ש"ח. (ליסינג וק"מ)

בחברה אמרו לי שלא על כל רכב מפחיתים 14% ואין להם עוד 3008 במלאי ולכן לא הפחיתו 14% אלא 10%.

פורסם

למרות שהרכב דיי חדש - לא הייתי סומך על הבדיקה הזו, באם היא בדיקה של חברת הליסינג.

עדיף לקחת לבדיקה במכון או מוסך שמתמצא בדגם. כ"כ לבקש הסטוריית טיפולים ותיקונים.

alfa 156 2.5.

פורסם
למרות שהרכב דיי חדש - לא הייתי סומך על הבדיקה הזו, באם היא בדיקה של חברת הליסינג.

עדיף לקחת לבדיקה במכון או מוסך שמתמצא בדגם. כ"כ לבקש הסטוריית טיפולים ותיקונים.

הראו לי היסטוריה טיפולים

הוחלפו צמיגים, טיפול שגרתי, הוחלפו פעמיים רפידות או משהו שקשור לבלמים

לא ראיתי משהו חריג (שכחתי שם הטופס)

פורסם

רכב עם שוק חלש.

מצב השוק גם ככה גרוע.

המחיר המבוקש גבוה.

ניתן לרכוש רכב פרטי במחיר הזה.

דרוש הפחתה משמעותית יותר או שתתקדם לרכב הבא!

בכל מקרה,אסור לותר על בדיקה מטעמך במכון שאתה בוחר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קח את הרכב לבדיקה מטעמך במוסך פג'ו-סיטרואן (הרכב עדיין באחריות).

אם הכל תקין, רכוש במחיר שנראה לך הגיוני. ה 3008 סה"כ נהנת מביקוש טוב ואין הרבה להשיג. השוק חלש - וזה משחק עכשיו לטובתך. השימושיות של הרכב מעולה והוא בהחלט דגם מוצלח (גיר 6 הילוכים, יפאני, לא רובוטי ולא כפול מצמדים אלא כמו הגירים הטובים של פעם) עם מנוע 1.6 טורבו 156 כ"ס. הלקוחות מאוד מרוצים מהדגם הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נראה גם שהרכב עבר תאונה קלה, כזאת שמסתכמת רק בהחלפה/צביעה של הטמבונים.

לפי תוצאות הבדיקה,הרכב לא עבר שום תאונה.

צריך רק לבדוק מה משמעות נזילת השמן כי זה לא אמור להיות ברכב עם ק"מ כזה, אולי זה מעיד על פגיעה באגן השמן מלמטה שמעידה על נהג ליסינג לא אכפתי כל כך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רכב עם שוק חלש.

מצב השוק גם ככה גרוע.

המחיר המבוקש גבוה.

ניתן לרכוש רכב פרטי במחיר הזה.

דרוש הפחתה משמעותית יותר או שתתקדם לרכב הבא!

בכל מקרה,אסור לותר על בדיקה מטעמך במכון שאתה בוחר.

אני עם מארק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יש המלצה למוסך פיג'ו מומלץ באיזור תל אביב?

מוסך שאני באופן אישי טיפלתי בו 7 שנים, היה מורשה יבואן עד לפני 10 שנים ועכשיו הוא פרטי לגמרי בלי זיקה ליבואן מסוים, אבל הצוות נשאר.

מוסכים מאוחדים בקיבוץ גלויות בתל אביב, אם רן עדיין שם תפנה אליו. הוא תותח.

יש את מוסך גבע שהוא מוסך הבית של הפריקים הצרפתים מפורום psi.

יש את אם הדרך לא רחוק מגבע, גם הוא לא רע.

תבדוק בלובינסקיטרייד, לפעמים יש שם מציאות לא רעות , לא נכנסים לשם רכבים עם תאונות .

כל הצרפתיות שהם מוכרים אלו רכבים שטופלו במוסכי היבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...