Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מחפש לקנות רכב אמין וחסכוני בתקציב מאוד דל, לאחר טוטאלוס שהרכב שלי עבר(גלאנט 95). אחת האופציות שיש לי זה פיאט פונטו ספייס 2002 ידנית עם 135000 ק"מ, מטופלת במוסך מרכזי של פיאט כל השנים. לאחרונה עברה טיפול גדול (130K) שכלל טיימינג וקלא'ץ, כאמור במוסך מרכזי של פיאט. המחיר הנדרש הוא 8500 שח (לפני מיקוח).

ממש מעט מעל התקציב שלי.

מה דעתכם על הרכב הנ"ל? מה עוד צריך לבדוק מנסיונכם?

אני יודע שבדר"כ פונטו מהשנתונים האלה די "קרועות"...

האם יש המלצה טובה יותר לתקציב של 7-8K לרכישת רכב? מה שחשוב לי זה חסכון בדלק ואמינות...

תודה רבה

חן

פורסם

הטעות הכללית היא לקנות רכב בדיוק בתקציב או מעט מעל לתקציב בלי להשאיר בצד מקום לכמה בלת"מים (דברים בלתי צפויים) שעלולים לצוץ ברכב כזה.אם חלילה מחר,צריך למשל להשקיע בממיר קטליטי/אלטרנטור מאיפה יבוא הכסף ?

השארת כסף בצד לביטוחים? לטסט ? .

יתכן,שהרכב הזה הוא מוצלח וטוב ולא תדרש השקעה יתרה אבל תמיד עדיף להשאיר כסף בצד במיוחד לרכב כזה לפחות 1,000-2,000 ישר ליישור קו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב שיש לך ביד מציאה. בד"כ הרכבים האלה הם בוגרי השכרה ועשו המון ק"מ "על הסיפתח" של חייהם על הכביש ועוד ק"מ ממוצע אח"כ - ככה שאם יש לך רכב בן 11 עם ק"מ נמוך יחסית, תגיד תודה ותרכוש אותו.

אני בכ"ז ממליץ לך לבצע "יישור קו" כדי שהרכב יוכל לשרת אותך באופן יומיומי בצורה מיטבית.

כמו כן - הוא יצרוך חצי מהדלק של הגלאנט העתיקה שלך, אז זו נקודה טובה לזכות הספייס.

פורסם

על פניו ובתקציב שלך זו נראית לי עסקה מצויינת. ללא קשר, נסה להוריד במחיר עוד אלפיה או יותר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...