Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6X9 יש לי, סאב אולי אוסיף בשלב יותר מתקדם,

ברכב הנ"ל נכנסים

5.25 בדשבורד 2X

6.5 בדלתות 2X

5.25 בחלק התחתי של הדלת, 2X

ו6X9 מאחרי הספסל בתיבות, 2X

אני גם יכול להשתולל עם מגבר, יש לי אלטרנטור של 110A - איזה מגבר מומלץ למטאל? (לא יותר מ700 ש"ח)

רז, אני שומר שבת, והשבת נכנסת מוקדם מכדי שאגיע בשישי, ועל שבת אין בכלל מה לדבר,

אך תודה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להשתולל עם מגבר ב700 ש"ח, כמו שכבר אמר אחד מקודמיי לא בדיוק תצליח.

מה שכן, אולי עם קצת השקע של יותר כסף, זמן ורצון, תוכל לעשות משהו מעניין עם דלת כמו שלך.

6.5 + 5.25 בכל צד? יכול להיות פה משהו מעניין.

איפה בדיוק בדלת ממוקמים החמש ורבע?

פורסם
מחפש המלצה לקומפוננט שיכול לסבול צרחות מפגרות, גיטרות חשמליות שיצאו משליטה, ותופים, הרבה תופים,

סט שיתן באס טוב מהדלתות, ולא יתחיל להקיא את עצמו אחרי שבוע של heavy metal,

התקציב: עד 700 ש"ח (חריגה של 100 ש"ח גג)

היעוד: hard rock & heavy metal

המיקום: דלתות של רכב מסחרי/שטח כבד,

בנוסף, רציתי לקבל חו"ד על המגבר הזה:

http://tomcarsale.com/index.php?route=product/product&product_id=106

תודה..

אם תתאמץ ממש עוד קצת - 900 שקלים, נכנס לך לתקציב HAT IMAGINE חדש.

ממליץ בחום - מנסיון!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך אתם ממליצים לו סט עם טוויטר חד למוזיקה כזו???????????

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

כי במוזיקה כזו אתה צריך פירוט מירבי ואת זה משיגים בעיקר בעזרת טוויטרים שנותים להיות חדים.

אבל ההמלצה הכי טובה היתה להרכיב סט משני חלקים שהטוויטר בו הוא רינג רדיאטור כמו למשל ויפה XT25 ביחד עם כל מידבאס שיכול לטפס לאזור ה5K הרץ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפותח השרשור מומלץ מאד להקשיב לסטים לפני שתקנה.

סוג המוסיקה לה אתה מאזין דורש טעם מאד מסויים.ולגבי הוופרים אני לא דואג.כל מה שהמליצו פה-יתאים.מה שחשוב הוא הטויטר שימלא כאן עבודת קודש ויצטרך לעבוד קשות.

בהצלחה

פורסם
להשתולל עם מגבר ב700 ש"ח, כמו שכבר אמר אחד מקודמיי לא בדיוק תצליח.

מה שכן, אולי עם קצת השקע של יותר כסף, זמן ורצון, תוכל לעשות משהו מעניין עם דלת כמו שלך.

6.5 + 5.25 בכל צד? יכול להיות פה משהו מעניין.

איפה בדיוק בדלת ממוקמים החמש ורבע?

אחד מעל השני, ה6.5 מורכב למעלה.

10 סנטים מתחת יושב רמקול 5.25 ... (רמקול שכבר עשה את שלו)

אתה אומר שכדאי לחכות עם המגבר ולהוסיף לתקציב?

כי במוזיקה כזו אתה צריך פירוט מירבי ואת זה משיגים בעיקר בעזרת טוויטרים שנותים להיות חדים.

אבל ההמלצה הכי טובה היתה להרכיב סט משני חלקים שהטוויטר בו הוא רינג רדיאטור כמו למשל ויפה XT25 ביחד עם כל מידבאס שיכול לטפס לאזור ה5K הרץ

רינג ורדיאטור הם לא מושגים מתחום המנוע?

מה זה "רינג רדיאטור"? ומה זה XT25?

פורסם

אדי אתה צודק בקשר לסט חד אבל הוא נוטע להציק בווליום מאוד חזק,אני למשל סירסתי את הטוויט איפה שרק אפשר,וזה נשמע פחות או יותר סבבה,עד שלא מרימים ווליום עד הסוף

פורסם
xt25tg30.gif זה מה שהתכוונו שאמרו רינג רדיאטור,זה הדגם שאדי ציין

פורסם

שוב, זה תלוי ברצון, במאמץ ובתקציב שאתה יכול להגיע אליו.

הכל זה יחסי בתחום.

זה גם תלוי כמה באמת אתה פדנט בקשר למוזיקה הזו ואם באמת אתה תצתרך יותר ממשהו יחסית "רגיל" ולא ברמה גבוהה.

הדבר הכי טוב שתוכל לעשות כרגע, זה פשוט לשבת ברכבים ולשמוע סט-אפים שונים, במיוחד עם המוזיקה שאתה אוהב. לדעתי, רק ככה תוכל לגבש דיעה ולהמשיך הלאה. זה ייענה לך על כל השאלות.

פורסם

רינג רדיאטור זה סוג הטוויטר

בדיוק כמו שריבון זה סוג מסויים של רמקול שלרוב יהיה או מידריינג' או טוויטר (או שניהם בעצם)

בדיוק כמו שקרן אוויר (הורן) זה סוג של רמקול

יש הרבה סוגים של טוויטרים - למשל פיאזו שהם לרוב משמשים כסופר טוויטרים

היתרון של הרינג רדיאטור הוא שיש לו פייז פלאג והוא מונע מגל קול שמיוצר בצד אחד של הטוויטר להתנגש עם גל קול שמיוצר בצד השני שלו.

סה"כ קוטר האלמנטים הוא מאוד קטן וכבר במידריינג'ים שמנגנים גבוה אתה תמצא תחומי תדרים שאורך הגל שלהם עלול להיות קטן יותר מזה של קוטר הממברנה של הרמקול עצמו - הפייז-פלאג נכנס כאן לפעולה ומונע חלק מהתופעה הזו כמו גם שהוא מונע תופעה של התאבכות גל קול שיוצא מבין שני צידי הממברנה ללא שום קשר לאורך הגל אלא לאופן הפיזור, זווית הפריסה של הממברנה.

רמקול בסופו של דבר זה מכשיר כיווני ויש לו עלומת פיזור מסויימת.

יש גם רמקולים שהם כלל כיווניים אבל השימוש שלהם הוא לרוב לאפליקציות קטנות כמו לנגן לתוך משטח - קסדה, שולחן, חלון וכו' וכו'

בחירת סוג הטוויטר ולא רק מותג ודגם היא גם חשובה כאן.

אולי גם ללכת על ריבון + מידבאס יכול להיות רעיון נפלא.

Pioneer TS-X150

פורסם

רינג רדיאטור זה סוג הטוויטר

בדיוק כמו שריבון זה סוג מסויים של רמקול שלרוב יהיה או מידריינג' או טוויטר (או שניהם בעצם)

בדיוק כמו שקרן אוויר (הורן) זה סוג של רמקול

יש הרבה סוגים של טוויטרים - למשל פיאזו שהם לרוב משמשים כסופר טוויטרים

היתרון של הרינג רדיאטור הוא שיש לו פייז פלאג והוא מונע מגל קול שמיוצר בצד אחד של הטוויטר להתנגש עם גל קול שמיוצר בצד השני שלו.

סה"כ קוטר האלמנטים הוא מאוד קטן וכבר במידריינג'ים שמנגנים גבוה אתה תמצא תחומי תדרים שאורך הגל שלהם עלול להיות קטן יותר מזה של קוטר הממברנה של הרמקול עצמו - הפייז-פלאג נכנס כאן לפעולה ומונע חלק מהתופעה הזו כמו גם שהוא מונע תופעה של התאבכות גל קול שיוצא מבין שני צידי הממברנה ללא שום קשר לאורך הגל אלא לאופן הפיזור, זווית הפריסה של הממברנה.

רמקול בסופו של דבר זה מכשיר כיווני ויש לו עלומת פיזור מסויימת.

יש גם רמקולים שהם כלל כיווניים אבל השימוש שלהם הוא לרוב לאפליקציות קטנות כמו לנגן לתוך משטח - קסדה, שולחן, חלון וכו' וכו'

בחירת סוג הטוויטר ולא רק מותג ודגם היא גם חשובה כאן.

אולי גם ללכת על ריבון + מידבאס יכול להיות רעיון נפלא.

אני אלך על זה ברגע שאדע מה זה, הלוואי והיה לי ידע במערכות כמו הידע שיש לכם,

אשמח לקבל תרגום למושגים האלו שהדגשתי:

"פייז פלאג" "ממברנה" "ריבון" לא יודע על מה מדובר,

האם זה "רינג רדיאטור"?

BLACK%20L1%20SE%20SIDE.jpg

פורסם

כן

זה גם במקרה הטוויטרים שמותקנים אצלי ברכב :-D

אם אתה רוצה לדעת מה זה ריבון תריץ חיפוש על air motion tweeter

Pioneer TS-X150

פורסם

השרשור הזה ניסחף ,אלמנטים שבנויים רינג רדיאייטור או ריבון

הם הרבה מעבר לתקציב שלך ,שהוא גם כך לא קולע למטרה מה שאתה רוצה זה סט עוצמתי שיכול להחזיק

ווליום גבוהה ובאיכות יחסית ולצוות לו מגבר חזק מתאים לעבודה.

בתקציב של 1400 שח לשניהם לא תגיע לשם ,מה שאני הייתי ממליץ זה על :

מגבר JBL GTO1004

סט קומפוננט P6560C JBL

זה שילוב חזק שיענה על הציפיות שלך ,באזור 2000 שח.

פורסם

יש מישהו אשר מגיע למפגשי דרום מדי פעם עם הסט הזה, לא הייתי מסוגל לשמוע את הטוויטרים ליותר משתי שניות, צרמו בטירוף, אולי לכיוונים יש משקל מסוים, אך אופיים וצבעם של הטוויטרים בהחלט ניכר שם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...