Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה ביקש ממני סיוע בהדבקת מדבקות להשחרת חלונות.

מכיוון שהסליל שיש לי בבית לא יספיק ואינני רוצה שיהיה שינוי בין הצבעים ניגשתי להום סנטר הקרוב לביתי על מנת לרכוש גליל.

להפתעתי לאחר שנים שהמוצר הזה היה על המדפים הוא הוסר.

אני מחפשת מדבקות להשחרת חלונות באיזור המרכז שמוכר לצרכן פרטי ולא סיטונאי.

כמובן שהמדבקות צריכות להיות איכותיות.

אשמח לקבל הכוונה.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי בקרבת הבית אוטודיפו.

ואני לא אוהבת את המוצרים שנמכרים שם,

לרוב המחירים מאוד מופקעים ביחס לחנוייות קטנות אחרות המוכרות את אותו המוצר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין לי בקרבת הבית אוטודיפו.

ואני לא אוהבת את המוצרים שנמכרים שם,

לרוב המחירים מאוד מופקעים ביחס לחנוייות קטנות אחרות המוכרות את אותו המוצר.

ל'

באוטודיפו המחיר הוא 46 ש"ח.

ישנם גלילי 3% + 40%.

בנוסף גלילי מראה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

תודה.

עד כמה שזכור לי המראה לא עובר טסט במכון הרישוי.

ל'

פורסם

תודה.

שלחתי לו מייל אני ממתינה לתשובה.

ל'

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר,

הוא דורש 250 ש"ח עבור מטר מרובע.

ל'

פורסם

אם זה סובל דיחוי תמיד אפשר להזמין מאייבי, אני הזמנתי מדבקה לא הכי איכותית כי האוטו עומד להימכר בקצת פחות מ80 שקל כולל משלוח ל5 מטר והגיע תוך שבוע וחצי בערך :)

פורסם

כן זה סובל דיחוי.

יש לי בבית גליל אך הוא לא יספיק לחלונות של רכב גדול,

לכן חיפשתי המלצה למקום שמוכר חומר איכותי, אבל לא במחיר שערורייתי.

: )

ל'

פורסם

ליטל, קניתי לא מזמן גליל ב-50 ש"ח דרך מקום שמוכר אביזרים לרכב וגם מוסך ברמת גן.

קניתי את הגליל לא בשביל הרכב אלא בשביל להכהות חלון קטן שיש לי בביתי ע"מ למנוע מחדירה של שמש.

אם תרצי, שלחי לי ה"פ, אוכל לתת לך את הגליל בחינם אין כסף. השתמשתי בחתיכה ממש קטנה כדי לכסות חלון קטנטן

במטבח. אין לי צורך בשאר הגליל, אז את מוזמנת.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין בארץ ובטח שלא באוטודיפו או הוםדיפו חומר איכותי להשחרה, רק אל סורג מוכרים חומר איכותי כל השאר סיני.(הם הסוכנים הבילעדיים של המפעל שבו אני עובד, ורק אנחנו מייצרים את זה בארץ)קוטלב, למי שמכיר.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אם תרצי, שלחי לי ה"פ, אוכל לתת לך את הגליל בחינם אין כסף. השתמשתי בחתיכה ממש קטנה כדי לכסות חלון קטנטן

במטבח. אין לי צורך בשאר הגליל, אז את מוזמנת.

ליאור

תודה.

: )

ל'

פורסם

רק שתידעי,המדבקות בהום סנטר ובACE הם לא איכותיות(תוצרת סין)כלומר אחרי שנה הם יתחילו לדהות מהשמש.

הגליל מגיע 300X50 המחיר בהום סנטר ובACE הוא- 40 ש"ח.בנצרת מוכרים גליל כזה ב20 לידע כללי.

הבחור שדורש 250 על מטר מרובע -- מכיוון שזה חומר איכותי עם אני לא טועה 3M.

• תוכן חדש...