Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לפני בדיקת כל החוטים עם פלוק,

אולי ניתן לפתור את הבעיה עם לוגיקה פשוטה במקום חשמל ואלקטרוניקה.

בגלל שהמרים חלונות נמצא ליד הנהג, אני מניח שהחוטים מחוברים לפיקוד של הנהג ולא לזה של הנוסע.

אולי כדאי לחבר את החיווט ממרים החלונות ששולט על צד הנוסע, ישירות אל דלת הנוסע, ובכך לעקוף את מה שמעכב את המטענים החשמליים שמנסים לסגור את חלון הנוסע.

אופציה נוספת היא ריסוס פראון במקומות שיש בהם חיבורים של חלונות החשמל ועדיין לא ריססתי בהם.

בגלל שממתג הנוסע החלון עולה בצורה סבירה, אז עניין החיכוך פחות מעניין.

בעצם נשאר רק החיווט שעובר מדלת הנהג לדלת הנוסע כחשוד.

אולי בסוף גם אני אוותר על המרים, אבל אני רוצה לדעת שניסיתי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כרגע סיימתי להתקין את הסט. לקח לי כחצי שעה בלי הלחמות (אלחים ביום אחר, אני רוצה לראות כמה ימים שזה פועל בסדר)

אני רוצה להודות לרפי לין ולNATCO, שעזרו בהבנת המערכת ולרפי על השרטוטים!

לסיכום, מי שמתעניין בעלויות:

שכפול מפתח וצ'יפ: 100 שקל

סט שלטי נוחות עם מפתח מתקפל כ-80 שקל ברשת.

התקנה לבד.

סה"כ: כ-180 ש"ח עבור שלט אולר שגם פותח ונועל את הרכב.

נשאר לי רק לחבר את האיתותים, לא מצאתי אותם בצורה מידית.

בנוגע למרים החלונות, חיברתי אותו למודול והוא מצליח להרים רק חלון אחד בכל פעם עד הסוף אחרי ריסוס ספריי סיליקון.

אם שני החלונות פתוחים אז הוא מצליח להרים אותם לחצי. ואח"כ משמיע רעשים מוזרים כאלה (אלי המוח של הנעילה ממשיך לתת לו מינוס)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...