Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פליסטישן 2 או שלא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מעוניין להשקיע במכשירים יקרים ומתקדמים ובכללי לא להשקיע הרבה, מחבר לטלוויזיה רגילה ולא hd או כל שיכלול אחר, בגדול תנו לי טקן וניד פור ספיר ואני מבסוט.

האם 2 זה הפיתרון? מה לבדוק כשקונים אחד? ברור שחייב להיות פרוץ אבל איך יודעים?

דק או עבה? מה ההבדל חוץ מהגודל? האם עבר זמנו והוא לא מכשיר אמין? האם עוד אפשר למצוא בכלל משחקים שלטים כרטיסי זיכרון ושאר נלווים לפעולת המכשיר? וכמה זה קשה?

ראוי לציין שהם נמכרים בפחות מ500 שקל וזה מתאים לי, ואם מישהו מוכר כזה אני ישמח למידע.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חדשים עולים גרושים (כ700שח), קח בחשבון שמשחקים חדשים לא יוצאים אליו. אז בגדול זה כותרים מלפני כמה דורות.

(הגם שפיראטית אין שום בעיה להשיג כל משחק, צריבה נעשית בקלות. ממש לא כמו X360 לצורך העניין)

הגרפיקה גם... יחסית.. על הפנים.

מעבר לזה ה'דק' זה הגרסה האחרונה (את הדיסק מכניסים מלמעלה וסוגרים עם מכסה, לא TRAY שיוצא כמו בקודמות), אמין? כנראה שכן. הוא מיוצר מאז שנולדתי בערך. (טוב הגזמתי..)

אביזרים די בטוח שאפשר לקנות חדשים, אפשר גם לקנות באנדלים שלמים של 'הכל' שמוכרים אנשים באיביי.. עשרות משחקים+שלטים+כרטיסים בגרושים. (כאלה שעוברים נגיד לPS3 או X360, לא חסר)

בגדול לא יודע אם היום הייתי קונה PS2 - בהתחשב בזה שX360 עולה חדש פחות מאלפייה וטוב ממנו פי אינסוף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כבר אמרתי, הגרפיקה שלו מספיקה לי, אין לי דרישות מיוחדות, גם ככה הטלויזיה עצמה די עתיקה מ2005 ואין לה שום שיכלול.

יש בכלל חדשים כאלו? איפה?

אני יבדוק על הx360, אבל אני רוצה מכשיר פרוץ ולא בא לי לשלם על כל משחק פי 2 ממחיר המכשיר עצמו.

פורסם

PS2 חדשים יש ברוב החנויות שמתעסקות בזה (סתם בשביל הקטע בדקתי באנג'ויסטיק, ושם יש).

את הטלויזיה מתישהו תחליף בכזו שתומכת HD מן הסתם, ושם - שוב - הX360 עדיף.

גם מבחינת משחקיות.. אינטרנט וזה. מדיה, הכל. ה360 בכלל לא בר השוואה לPS2 העתיק.

פריצות יש כמה ל360 - גולת הכותרת היא כזו שנותנת לך להפעיל כל משחק דרך קובץ הISO שלו מדיסק חיצוני בUSB.

לא מכיר את הפרטים הטכניים אבל הבנתי שזה עובד על כל משחק, לא צריך שום צורב מיוחד, לא צריך להתעסק עם דיסקים מיוחדים (כמו פעם..) פשוט לוקחים דיסק קשיח חיצוני, זורקים עליו מיליון תיקיות עם ISOים של כל משחק שתצליח למצוא - וזה פשוט עובד.

אם ה"איך כמה למה" מעניין אותך אני בטוח שתמצא בגוגל מדריך על זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

העיקר אתה רוצה בערך 2 משחקים שיעלו לך איזה 50 ש"ח (מאיביי) או גג 100 ש"ח מחנות בארץ - אבל חשוב לך פרוץ (ואז לך תדע כמה זמן העינית מחזיקה) שתשלם עליו יותר כנראה מסך המשחקים שתקנה.

אני כנראה לא אבין אנשים...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
העיקר אתה רוצה בערך 2 משחקים שיעלו לך איזה 50 ש"ח (מאיביי) או גג 100 ש"ח מחנות בארץ - אבל חשוב לך פרוץ (ואז לך תדע כמה זמן העינית מחזיקה) שתשלם עליו יותר כנראה מסך המשחקים שתקנה.

אני כנראה לא אבין אנשים...

ליביו

אני שואל כדי להבין אם כדאי או לא, אני לא ידעתי שיש בעיות אמינות למכשירים פרוצים, יכולת לציין את זה בצורה יותר נורמלית.

פורסם

אצלנו בחבר'ה עדיין נאמנים ל-PS2 (פרוץ. העינית מחזיקה לפחות שנה~). רק אתמול עשינו טורניר 2X2 עם פרו 9... :roll:

אני ממליץ בחום לחסוך קצת ולרכוש PS3/XBOX, ולעבור לFIFA או למשחקים עם גרפיקה עדכנית יותר.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

וכמה עולה עינית? רמז - יותר מ4 משחקים מקוריים באיביי או בחנויות אונליין.

וסבבה - עינית עם דיסקים פרוצים ידועה כמתקלקלת סדרתית.

Then dying is forgetting

פורסם

מישהו מוכן לעשות לי סדר?

אני לא רוצה לקנות מכשיר שכל משחק יעלה לו 100 שקל, ואני גם לא רוצה פריצה שתהרוס את המכשיר, אני גם מעדיף משומש ולא חדש כי זה משתלם במעמד הקנייה, על מה ללכת?

xbox? משהו אחר? ps3?

פורסם

בPS3 אין פריצה , ומכיוון ששמת את זה מס' אחד בחשיבות של לא לקנות משחקים - וותר עליו.

בXBOX חפש מכשיר SLIM יד שניה. הישנים יותר נוטים לא להיות כ"כ אמינים לאורך השנים (שלא לדבר על השנתיים הראשונות שאלו מכשירים עם אמינות של BX לא מטופלת בת 10 שנים...)

קח בחשבון שXBOX פרוץ = XBOX חסום (עכשיו או עוד כמה חודשים , אם הוא נמכר יד שניה - בטוח שעכשיו).

כלומר - אין רשת , אין עדכונים , אין DLC.

(מצד שני אם אתה מחפש לשחק בפרוצים - לא נראה לי זה ישנה לך)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כבר הבהרתי שאין לי ידע בנושא, מצידי שלא יהיה פרוץ ויהיה אמין, אבל שיהיה אפשר להזמין משחקים מקוריים בזול מהאיביי.

פורסם

בתקציב של 500 ש"ח - לא נראה לי שיכנס דגם אמין של XBOX.

לכן חפש PS2 יד שניה עם 2 שלטים ועם המשחקים שביקשת.

עדיף כמה שיותר חדש ולא פרוץ בשביל אמינות.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...