Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בשבועות האחרונים אני מחפש אחר איביזה (2010) 1.6 "ספורט".

לאחרונה ביצעתי בדיקת רכב לפני רכישה לאחד מהרכבים ואלו התוצאות, רציתי לקבל יעוץ מה לדעתכם עלויות התיקונים המשוערות ומה רמת המשמעות של הנזקים, האם עלי לדרוש הורדה משמעותית במחיר הרכב או שמה אלו נזקים שוליים+ לרכב בן שנתיים וחצי??

להלן התוצאות.

קארס פורום.jpg

פורסם

הרכב ידני או DSG ?

רטיבות בבלוק המנוע יכולה להיות כסת"ח אבל גם יכולה להעיד על זה שקרעו לרכב הזה את הצורה.

גיר DSG- לא יודע עד כמה מכוני הבדיקה יודעים לאכול את הגיר הזה ולבדוק אותו- הייתי בודק ב- 7 עיניים ומבקש לראות בהיסטוראיית הרכב ככל שקיימת האם הוחלפו מצמדים ?

משהו חריג נוסף- מדוע לא נבדקה השילדה ? (אין סימן של וי או X-השילדה תקינה או לא תקינה,ואין הערות לגביה- חשוד מאוד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב עבר תאונה קלה בדלת והכנף, שאל את המוכר האם יש ירידת ערך, דוח שמאי או משהו בסגנון.

בנוסף יש להחליף צמיגים ולבצע כיוון פרונט.

פורסם

אז כמה תשובות,

הרכב ידני.

יש הערות לגבי שלדת הרכב והיא סומנה באיקס פשוט בשורה אחת מתחת + פירוט לגבי החלפת הכנף וכו'. אין ירידת ערך בדקתי את זה.

הרכב מטופל במוסך מורשה וניתן להוציא את כל העבר הטיפולי שלו.

מודע לבעיות של כיוון פורנט והחלפת צמיגים (ולעלותם הלא נמוכה בשל המידות של האיביזה).

לדעתכם אם ניתן לסגור על מחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון ואפילו ממחיר השוק. האם העסקה משתלמת?

פורסם

רציתי לקחת את הרכב לבדיקה אצל ון (שם טיפלתי בפולו שלי) אבל המוכר נמצא בצפון הרחוק והאופציות שלי הן שם. יש מישהו מומלץ במיוחד באיזור הצפון או שכל מוסך מורשה יעשה את העבודה?

פורסם

חבר'ה יש לכם הערכות מחיר +-לטפול התקלות ברכב הנ"ל ואני לא מדבר על כיוון פרונט של 150 שקל, וידוע לי שצמיגים ינועו באיזור ה2200... לגבי השאר ידוע לכם משהו?

פורסם

בגדול הבדיקה נשמעת בסדר, אבל בגלל שהייתה פגיעה ברכב בעבר ומדובר ברכב לא ממש נדיר ויש צורך בהחלפת צמיגים וכו' לא הייתי רוכש אותו במחיר מחירון אלא בכמה אלפים תחתיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בסך הכל מדובר בתיקון כנף! קצת מוגזם להגיד שיש להוריד למוכר כמה אלפי שקלים :shock:

אפשר להתפשר קצת אבל אם שאר הנתונים בסדר אני לא רואה סיבה לשלול את הרכב

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

סך הכל בדיקה טובה. אין שום דבר חריג שאמור למנוע רכישה.

כמה ק"מ עבר הרכב? אם כבר צריך להחליף צמיגים אז כנראה שהשימוש ברכב היה מעט אגרסיבי.

פורסם
בסך הכל מדובר בתיקון כנף! קצת מוגזם להגיד שיש להוריד למוכר כמה אלפי שקלים :shock:

אל תשכח שאנחנו מדברים על רכב שהוא בן שנתיים ובמבה, אחרי החלפת כנף, תיקון דלת וצמיגים הדורשים החלפה.

רכב בן שנתיים צריך להיות במצב חדש, או אז יש מה לדבר על מחירון. החלפת צמיגים + פרונט לאיביזה הזו זה סיפור של כמה אלפי שקלים וזה לפני שהזכרנו את הפגיעה והעובדה שיש מאות ואולי אלפי רכבים כאלה בשוק, אז באיזו טוענה הרכב הזה שווה מחירון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...