Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בהמשך לשרשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459499

הלנסר מושבתת ומחכה לגרר שיגרור אותה לגריטה (כרגע אין זמן לזה ).

מאז שהלנסר לא בשימוש (כחודש) אני מחפש רכבים בלוחות רכב כדי לקנות מאדם פרטי ,שיהיה שמור ומטופל.

לצערי אני לא מצליח ויש צורך ברכב.

הבעיה שהתקציב ירד לסביבות ה30 אלף

מובן לי שהרכב בתקציב זה יהיה משנת 2006+- שנה אבל המצב הכלכלי לא מאפשר להגדיל את התקציב .

אני רוצה להימנע מרכישה אצל סוחר ומוכן לבדוק רכבים ממגרשים ידועים וגדולים (ששמם הטוב הולך לפניהם)

על איזה מגרש תוכלו להמליץ ?

תודה

פורסם

כל טרייד אין של יבואן- קרסו/טרייד מוביל/כלמוביל/אוטו דיל- יהיו בו מכוניות טובות.

תבדוק גם בהרץ (אוטו סנטר)-לפעמים לקוחות שעושים \טרייד אין משאירים שם רכבים מעניינים בתקציב לא בשמיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתקציב שלך אפשר למצוא גם גרנדה 2008, לא חייב פנדה. גיר רובוטי חד מצמדי, לא מורגשות כ"כ העברות ההילוכים אבל זה בטח לא גיר אוטומטי רגיל.

פורסם

ניסיון עם גיר רובוטי ישנו עם אוקטביה .

לאחרונה הרכב החל "לקפוץ" כל פעם שהלחיצה לא עדינה

הוזמנו מצמדים שיוחלפו

עם הגיר הפנדה רגיש יותר ,נוותר על הפנדה או הגרנדה במידה והגיר בשתיהן זהה

פורסם

ישנה נטייה לבחור בסיריון אבל בינתיים אני מוצא רכב זה מהשכרה בעיקר

מה הסיכוי למצוא סיריון מפרטי ?

מה שמאפיין את הסיריון מהסתכלות בעין לא מקצועית היא רמת בטיחות נמוכה ,הרכב נראה ממש קטן

לך תדע מה יקרה בזמן תאונה לא עלינו

אם ממש חייבים,נמתח את התקציב שיעמוד על כ-40 אלף ש"ח

פורסם

מנסיון שלי בחיפוש רכב שאני מבצע בחודש האחרון- בליסינג יש סיכוי יותר קטן שתמצא רכב בתקציב הזה מאחר ומדובר ברכבים חדשים יחסית (שנתון 2009+). אם כי שווה לנסות אולי אם תתפשר על קילומטרז'.

לדעתי תתחיל בחברות טריידאין שקונות רכבים במצב טוב (כמובן תעשה בדיקה) ומוכרות גם רכבים פחות חדשים מליסינג.

אני אישית לא הייתי קונה רכב מהשכרה שעבר יותר מדי ידיים.

אם תרצה משפחתי אני הייתי יכול להמליץ על לנסר בשנתון 2006.

זה לא רכב עם השם הכי טוב אבל הוא נחשב רכב שנותן תמורה הולמת למחיר שלו-סה"כ אמין ובמחיר נמוך בגלל שוק חלש-אני אישית מחפש רכב מהסוג הזה (אולי קצת חדש יותר).

תוכל ללכת על קורולה אבל בשנתונים די נמוכים משהו כמו 2002-2003

פורסם

אין צורך ברכב משפחתי

הרכב מיועד לאדם אחד לנסיעה יומיומית לנסיעה יומיומית מהבית לעבודה (כ- 40 ק"מ סה"כ ) .

מחפש דם בטרייד אין אבל הסיכוי לפגוש סוחר ממולך שהדבר שהכי מעניין אותו הוא הכסף ולוא דווקא תקינות המכונית שהוא מוכר הוא גבוה יותר .

כמובן שהרכב ייבדק לפני רכישה .

פורסם

כדאי לבדוק בסוכנות כמו טרייד מוביל או אוטו דיל.

סתם הסתכלתי לראות מה יש שם בגזרת הפיאטים לפני כמה זמן, וראיתי רכב של חבר פורום, שמכר לאחרונה פיאט מריאה דרך היבואן והיא הגיעה לשם.

• תוכן חדש...