Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה עם בלם יד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

היום לראשונה מאז קבלת הרשיון נסעתי עם אימי על הרכב שלה (סויפט 1998 )

לאחר 10 דקות נסיעה רגועה הרחנו ריח שרוף והבנו ששכחנו להוריד את בלם היד. מיד הורדתי אותו והנסיעה הסתיימה בשלום.

מה לעשות? האם יש סיכוי לנזק רציני? יש צורך לקחת את הרכב למוסך?

תודה לעוזרים.

פורסם

יש כאלה שאומרים שכן, יש כאלה שאומרים שלא, 10 דקות לא נשמע היסטרי.

אני אומר, אם יש ספק - אין ספק.

קח את הרכב למוסך לבדיקה, כנראה שלא קרה משהו חמור, אבל עדיף להיות בטוח מאשר לבכות אחר כך.

פורסם

לא קרה כלום. אני נסעתי עם GMC ספארי כ-15 דקות. לא הבנתי למה רכב עם מנוע כזה מפלצתי לא סוחב לי בעליה. כשעצרתי הבנתי לפי הריח.... (מסתבר שהבלם יד ברכב אמריקאי לא נמצא איפה שנמצא בכל רכב אחר) :-D

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אוקי. תודה לכולם על העצות!

בסה"כ הנסיעה עברה מצויין למרות חששות שהיו לי לפני כן.

המוסכים בטח לא עובדים מחר, אז ניקח את הרכב ביום רביעי.

פורסם

אני איך שקיבלתי רשיון לפני 10 שנים נסעתי עם אמא שלי באוטו שלה (יונדאי לנטרה 98 ) ממבואות חיפה לבית אורן ורק בעליות של אוניברסיטת חיפה קלטנו שהאוטו קצת מתאמץ כי הבלם יד היה מורם. לא קרה שום נזק וליונדאי האדירה הזו זה בכלל לא הזיז.

• תוכן חדש...