Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PIONEER DEH-P9300r

gershevich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שלי היא - האים כידי לי ליקנות את המערכת PIONEER DEH-P9300r ב 2150 שייח

המערכת היא לא חדשה היא בת שנה וחצי בארך .

אז תאגידו לי אים זה מחיר טוב , ושווה לי לקנות ?

תודה מי רוש.

9300r.jpg

@@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@

פורסם

הרדיו דיסק אולי בשימוש שנה וחצי אבל הדגם הוא מלפני 3 שנים,במחיר הזה (אולי קצת יותר) אתה מביא את הדגם העדכני.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אולי קצת יותר?? תגיד לי אתה שפוי העדכני עולה משהו כמו 3000 והחדש עולה משהו כמו 3600

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא כדאי לך לקנות אותו ואסביר לך בקצרה למה.

בתור אחד שיש לו פיוניר 7600 עם כל התצוגות היפות והדולפינים למיניהם, אני יכול לומר לך שההתלהבות מהתצוגות השונות (ובמקרה שלך - הצבעוניות, שהן יפהפיות) תרד לאט לאט ובסופו של דבר אתה תשים את התצוגות רק כשתיסע עם אנשים אחרים באוטו כדי להשוויץ (זה חלק מהעניין וזה בסדר!)

לגבי הפונקציות השונות שנמצאות בסדרות היוקרתיות של פיוניר (סידרה 7 ומעלה) שאי-אפשר למצוא בכל רדיו דיסק - הייתי ממליץ ועוד איך כי זה משדרג לך את כל המערכת באוטו. אבל אני חושב שעדיף לקנות רדיו דיסק מעודכן עם פונקציות מטורפות שאין ב-9300, עם תצוגה קצת פחות יפה שגם היא תימאס עליך בשלב מסויים, ולשלם הרבה פחות.

ה-7600 נמכר היום ב-1500 ש"ח ואפילו פחות (כולל אחריות שזה דבר חשוב מ-א-ו-ד).

אם אתה בכל זאת בקטע של תצוגה - תשקיע ב-DVD... כי אם כל הכבוד לסרטים המצויירים ולדולפינים שקופצים למים בשורה אין כמו הדבר האמיתי - קליפים מה-MTV אצלך באוטו...

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

הHU שהמליצו לך עליו פה 9600 זה ה-HU, בין הטובים שיש, ממש הHU ברמה גבוהה כולל כיוונים, כולל פונקציות ותצוגות וכו'...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...