Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחית ריח קליפורניה מזויפת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מהמבצע של ה2 ב25 ש"ח

הגעתי לבית פתחתי ו... כלום

רק שאני מכניס את האף לפחית אני מריח.. אמרתי אולי זה החדשים ככה השארתי אותה באוטו מכניסת שבת ועד עכשיו חשבתי בראש "אחח אני הולך להיכנס לאוטו הכול ריח נעים"

נכנס לאוטו.. ריח של הזיעה של הערבי ששטף לי את האוטו לפני כניסת שבת..

מה קורה פה?!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה?

אפשר להגיד רוסי אבל אסור להגיד ערבי?

בשני המקרים זה מיותר. אפשר פשוט לאמר ריח הזיעה של הבחור ששטף את הרכב.. מישהו חייב להזיע בשביל לנקות את הרכב של האדון!! אחרת הוא יריח את עצמו.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

קניתי עכשיו כמה בריח של "אוטו חדש", בוא נראה כמה זה יחזיק....

דווקא הדובדבן אמור "להסריח" לך את הרכב ממש הריח שלו כל כך חזק שעשה לי כאב ראש...

Opel Adam S 2017

פורסם
קניתי עכשיו כמה בריח של "אוטו חדש", בוא נראה כמה זה יחזיק....

דווקא הדובדבן אמור "להסריח" לך את הרכב ממש הריח שלו כל כך חזק שעשה לי כאב ראש...

גם אני רציתי לקנות אחת עם "ריח של אוטו חדש" והמוכר אמר לי שהן הכי חלשות.

תעדכן איך הריח.

פורסם
אוטו דיפו העלו חזרה את המחיר ל-26 ש"ח :(.

קניתי בזמנו במבצע שלוש פחיות באוטודיפו. בשלושתן בקושי היה ריח. ככל הנראה המבצע היה על פחיות פגות תוקף.

פשוט גנבים! בחיים יותר אני לא אקנה שם.

פורסם
למה?

אפשר להגיד רוסי אבל אסור להגיד ערבי?

ערבי זה בעיה, זה יוצר גזענות. ולא משנה באיזה הקשר, זה פשוט גזענות(מצד הנהלת הפורום:roll:).

בכל מיקרה, אם זה פג תוקף ופתחת את זה ושמרת את החשבונית, תדרוש להחליף. שווה ערך לגבנ"צ או גבנ"ל פג תוקף.

אם אתה חושד שזה זיוף, תיצור קשר עם שירות לקוחות של היבואן ותשאל האם הם מספקים לX? ותעביר להם מידע על איכות המוצר.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...