Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחית ריח קליפורניה מזויפת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שומר קבלות קניתי ב50 שקל 4 כאלו וזרקתי באוטו לא חשבתי בכלל שמזדייפים דבר כזה זה בערך כמו לזייף פקק של קולה מה כבר יש לזייף בו

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי דובדבן במבצע של אוטודיפו לפני מספר חודשים ויש עדיין ריח (לא היה לי זמן להחליף)

הרכב עמד בשמש גם

יש לי בעבודה פחיות כאלה למכירה שעומדות לפחות שנה וחצי בווטרינה בשמש , מיותר לציין שאין להם ריח.

אז לא בטוח מזוייפות, אולי עמדו יותר מדי זמן במדפים או במחסנים פשוט.

Miata ND2

פורסם

אז ככה היום בבוקר פתחתי אחת של "ריח רכב חדש" - הריח מעט חמצמץ ונעים, חלש מאודדדד, כ"כ חלש שפתחתי את השניה, שמתי אותה ברכב והלכתי לעבודה, מקודם עשיתי סיבוב לרכב והריח עדין ביותר.

בנוסף - המדבקה שיושבת על הפתיחה כיסתה אותה לגמרי באיזור של הלשונית, וברגע שפתחתי את הפחית היא פשוט נשברה, ב 2 הפחיות, פתחתי את השאר עם היד.

לא ידוע לי אם המוצר הזה ספציפית מהחנות שקניתי הוא מקורי או לא, אבל אם לא הלכו להן 45 ש"ח

Opel Adam S 2017

פורסם

קניתי 2 או 3 פחיות מהן, רק אחת הייתה עם ריח חזק מאוד שנשמר (נראה לי ) אפילו יותר מחודשיים (שכתוב שזה מחזיק עד חודשיים). קניתי מאוטו דיפו מלפני כמה חודשים עוד איזה אחת שתיים ולא היה ב-כ-ל--ל ריח.

פורסם

המוצר לא חייב להיות מזוייף.

יכל להיות שהפחיות עמדו תקופה ארוכה בשמש או במחסן.

ועכשיו הן מוצעות למכירה אחרי שהן נפגמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קניתי דרך אוטוסטור בנוסף למוצרי הבסיס שהייתי צריך 3 פחיות ב-39 ש"ח והראשונה מחזיקה כחודש+ עד עכשיו (ואני קצת תתרן).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בעל מסעדה יושב אצל הפסיכולוג ואומר לו

אני חייב לדחוף את הז.. לתוך המדיח כלים

הפסיכולוג אומר לו

תעשה מה שטוב לך

אחרי שבוע נפגשים והפסיכולוג שואל אותו אם הוא עשה את זה

הוא עונה לו שכן

הפסיכולוג שואל ומה קרה?

הוא עונה

אותי עצרו ואותו גרשו בחזרה לעזה:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

וזה קשור לנושא כי?..

אני גם ראיתי באוטודיפו ב26 ש"ח. יש מבצעים רלוונטים?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני קניתי לפניי 3 שבועות מאוטו דיפו, הריח נחלש אבל הוא עדיין מורגש.

(ריח דובדבן)

ראיתי בפז שמוכרים 2 פחיות ב30₪. יש מצב שזה זיוף? :|

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...