Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב בסביבות ה-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב יד שנייה(ראשון שלי :)) בתקציב של כ-15 אלף

אין לי מושג מה לחפש ועל מה להסתכל מעבר לפרמטרים הבסיסיים של שנה, צריכת דלק, בטיחות ולכן באתי לפה להכוונה

אני חייל וסטודנט שמחפש רכב בעיקר לסופי-שבוע שאני יוכל לצאת מהבית

מחפש בעצם המלצה על איזה דגמים ספציפיים כדאי לי להסתכל בהתאם לתקציב שלי

מעדיף אוטומט אבל לא שולל ידני ושיהיה חסכוני בדלק/טיפולים

תודה!

פורסם

ראשית עדיף ידנית,גם חסכוני יותר ואמין יותר.

ממליץ על פונטו ספייס,חסכונית מאוד,ולא יקרה לאחזקה.

יונדאי גטס,פחות חסכונית אך אמינה,הבעיה שבגירסת glf אין abs ורק כרית אוויר אחת לכן עדיף למצוא gli/gls.

דייהטסו שרייד,אמינה,בתקציב שלך ניתן למצוא את הקלאסיק עם המנוע 1.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חחח ורק לחשוב שלפניי כמה חודשים הייתי באותה בעיה כמו שלך.

בסופו של דבר הבעיה נפתרה עם המיצובישי קולט הנסיכה שלי, שנת 98, אני יד שלישית, 154 אלף ק"מ, במחיר של 15.5 אלף, אבל עם הרכב קבלתי גם מערכת בשווי מעל 3 אלף שקל.

בכל מקרה, אני אומר לך מה הן האפשרויות שעמדו בפניי לפניי שמצאתי את הקולט שלי:

1. דייהטסו שרייד - אחלה אוטו שבעולם, נסיעה לא רעה בכלל, אוטו אמין, חסכוני וקטן. הבעיה שנורא קשה למצוא מכוניות כאלה עם קילומטראז' סביר ובמצב סביר.

2. הונדה סיוויק האצ'בק - אחלה של אוטו, האוטומט קצת עגלה, הידנית נוסעת טיפה יותר טוב, אבל שום נורא קשה למצוא מכוניות כאלה עם קילומטראז' סביר ובמצב סביר

3. מיצובישי קולט - אין מילים, אוטו שנוסע בצורה טובה, אחיזה טובה עם הכביש, ממליץ בחום ! אבל גם נורא קשה למצוא מכוניות כאלה עם קילומטראז' סביר ובמצב סביר.

אני באמצע התייאשתי והתחלתי לחפש פיאט פונטו ספייס - כאפת שטות לעצמי. אחריי 150 אלף ק"מ לא תמצא פיאט פונטו שלא החליפו לה מנוע או שלא עשו לה ראש מנוע.

הכי חשוב זה להיות סבלני, בסופו של דבר אתה תמצא את האוטו שלך.

תבחן את האפשרויות שהצעתי ואל תפזול לצדדים (פיאטים למינהן) בגלל שאתה לא מוצא.

פורסם

תודה

הדייהטסו מאוד נראית לי כאופציה טובה. ציינתם את הדגם עם המנוע 1500, להסתכל גם על ה-1300 או שפחות מומלץ ?

אני יתחיל בחיפושים על הדגמים שהמלצתם

אם למישהו יש עוד המלצות אני ישמח לשמוע

פורסם

ה 1.3 מאוד נפוץ ואין איתו בעיה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ה 1.3 מאוד נפוץ ואין איתו בעיה

מחזק, אני חפשתי את ה-1.3, יותר קטן, נסיעה לא רעה בכלל, יחסית זול.

אחלה אוטו, מה שכן, אל תתייאש מהמיצובישי קולט / הונדה סיוויק האצ'בק, אם הן במצב טוב הן עדיפות על הדייטסו (כמובן תלוי גם במצב של הדייטסו).

• תוכן חדש...