Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אם החבר שלך היה עושה זאת בתום לב, כלומר מבקש את ציון האבזור במפורש,

ומזמין את הרכב, היבואן היה חייב לעשות זאת, למרות הטעות שיש בפרוספקט. שכן, יש ציון

מפורש ופירוט של האבזור. ולדעתי גם אם זה הולך למשפט, הוא יזכה.

הבעיה מתחילה בחוסר תום הלב שלו, ובמקרה כזה, אם בטעות מישהו יעלה על הסיפור,

יאשימו אותו בחוסר תום לב, והגיוני שלא יקבל כלום.

מה הגיוני שיקרה? שהוא יקבל את הרכב ללא התוספות שמצויינות בהזמנה. בסוכנות אפילו

לא יהיו מודעים לזה, וגם לא יציינו בפניו שזה חסר, ואחרי ההתרעמות שלו יציעו לו פיצוי

כלשהו, בדמות התקנה מקומית של מה שאפשר ואבזור מסויים שניתן להוסיף כאן בארץ.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה וליבואן היה איכפת המלקוחות. הוא היה דואג לתקן את הפרוספקט.

ובמידה והנציגים שלו היו ברמה גבוהה. הם היו צריכים לעדכן את המנהלים שיש טעות בפרוספקטים.

וצריך להעביר עדכון של למחוק את 2 ה+ שיש בהם טעות. זה כל הסיפור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הבחור לא ירצה את האוטו במפרט הנתון - אפשרי שהיבואן יחזיר לו את הכסף וישלח אותו לדרכו. הוא סך הכל שילם מקדמה, לא?

אישית, כבעל העסק אשר מולו עומדת סיטואציה כזו - סביר שהייתי מסיר מעליי את הלקוח הזה. לקוח שמחפש לתחמן סביר שיעשה זאת גם בעתיד, שיבואן אחר יטפל בגחמותיו.

פורסם

2 דברים:

1. הקטלוג לא מחייב את היבואן, טופס ההזמנה כן. עליו אין "טל"ח" וכו'. כאשר הרכב מוזמן בטופס ההזמנה מופיע המפרט שאתה אמור לקבל.

2. ZIV - הוא צריך לשלם את מלוא סכום הרכישה ואז שיעבירו את הרכב על השם שלו במשרד הרישוי לפני שהרכב יגיע אליו והוא ייראה "להפתעתו" שחסרות התוספות המדוברות.

פורסם

יש אפשרות נוספת:

שהזמנו את האוקטביה בממפרט של רמת האלגנס הופיע "בקרת שיוט" ברכב תצוגה כלשהו שראינו לא הייתה בקרת שיוט למרות שזה אותו רמת גימור, פנינו לסוכנות והם אמרו: לא ,תשמה תיראה....

בקיצור שהרכב הגיע באמת היה בו בקרת שיוט כפי שהופיע בקטלוג.

יכול להיות שרכב התצוגה שהחבר ראה הוא מסדרא אחרת בייצור ובמשדלוח/סדרא שמגיעה יהיה את האביזרים הנ"ל

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לדעתי הוא בסוף יקבל את הרכב עם מה שמופיע בקטלוג.

במידה וזה לא קורה, והוא מחליט ללכת לבית משפט או משהו, ואז היבואן קולט שהוא גם היה בסוכנות אחרת וראה את הרכב, הוא לא יקבל כלום, וישלם הוצאות בית משפט וכו' (משהו שנעשה לא בתום לב).

בכל מקרה, הוא לא יקבל את הדגם המפואר שהוא זומם עליו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני מצדד במה שעשה החבר שלך. מבחינתו המטרה שלו להשיג מוצר שהוא רוצה או לקבל פיצוי באם לא יקבל היא לגיטימית. זה שיש לו ידע מוקדם שיכול להיות שהוא יקבל פיצוי במקום אביזרים זה נורמלי לחלוטין.

ולגבי המקרה עם הסקודה אני חייב לציין שקרוז קונטרול להרבה נהגים זה דיל ברייקר חד משמעי. נהגתי הרבה שעות ברצף במשך כמה חודשים על שני רכבים בלי ואחד עם, אי אפשר להשוות.

עריכה: רגע זה לא טויוטה פראדו?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

איך שלא נסתקל על זה ,היבואן אשם ואני מאחל ליבואן רק לקוחות מהסוג של החבר שלך.

בן אדם קונה מוצר כל כך יקר וכל כך משמעותי בחייו , משלם בכסף ״טוב״ , מבחינתי אם אותו יבואן לא יודע לספק את אותו המוצר ולתת ללקוח את מה שבדיוק! הוא הזמין , מגיע לו לקוחות כאלה שבסה״כ משתמשים בכלים שהיבואן נותן להם.

הרי אם ליבואן היה אכפת , באותו יום כל הסוכנים בכל הארץ היו מקבלים את המידע לגביי האבזור ולמעשה הלקוח לא היה יכול לעשות את. ה״ניסוי״ הזה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אני מצדד במה שעשה החבר שלך. מבחינתו המטרה שלו להשיג מוצר שהוא רוצה או לקבל פיצוי באם לא יקבל היא לגיטימית. זה שיש לו ידע מוקדם שיכול להיות שהוא יקבל פיצוי במקום אביזרים זה נורמלי לחלוטין.

ולגבי המקרה עם הסקודה אני חייב לציין שקרוז קונטרול להרבה נהגים זה דיל ברייקר חד משמעי. נהגתי הרבה שעות ברצף במשך כמה חודשים על שני רכבים בלי ואחד עם, אי אפשר להשוות.

עריכה: רגע זה לא טויוטה פראדו?

אכן זהו לא מוצר "שולי" אך עד הרכישה לא היתנסנו בו אז זה לא היה מאסט.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

נראה לי שאנשים מתבלבלים, בפרוספקט זה שכתוב באנגלית ועם התמונות היפות רשום את זה , ולרוב לא רשום מפרט של רמות איבזור אלה רק דוגמאות, רק באלון של המפרט הטכני זה שרשום בעברית רשום את המפרטים בפירוט וזה מחייב!!! כי זה לא דף דוגמה אלה דף פירוט לכול רמת איבזור בנפרד.

בלי קשר חבר של פותר הדיון עבריון(יכול להיות בכלל שפותח הדיון הוא מזמין הרכב), אם הוא היה מזמים במקום אז הוא היה חף מפשע אבל ברגע שהוא עלה על הטעות האופציה שלו הייתה או להזמין את הרכב כמו שאו או לוותר על העסקה.

פורסם

מה פתאום ההתחסדות הזאת לטובת היבואן

אם היה מקרה הפוך והלקוח טעה/שילם יותר/לא שם לב לרמת האיבזור האם היבואן היה חושב כמו שאתם חושבים או קודם כל מנסה לצאת מהסיפור באופן אלגנטי

כולם פה מל"ו הצדיקים

אין לי בעיה עם מי שנוסע לאט יש לי בעיה עם מי שחושב שהוא יודע לנסוע מהר

פורסם

קודם כל, פותח השירשור נשמע כמו אלה שכותבים מכתבים ליועצת המינית של מעריב לנוער וכותבים :"חברה טובה שלי נכנסה להריון. איך היא מספרת להורים שלי..."

מבחינה משפטית גרידא בהחלט מדובר במקרה מעניין וסבוך שאף אחד בו לא יוצא נקי. מצד אחד לקוח שלא פועל בתום לב ומצד שני מוכר שמציג מצג שווא, מראה דבר אחד ומספק דבר אחר.

מן הסתם, סביר להניח שהיבואן טעה או מישהו מהעובדים פישל אבל זה כמו לראות שנפל למישהו כסף מהכיס באוטובוס - אפשר להעיר את תשומת ליבו ואפשר לנצל את המצב ולקחת את הכסף לעצמך. פותח השירשור נשמע כמו אחד שאומר "בעיה שלו שהוא לא שם לב, שיסגור את הארנק כמו שצריך, לא בעיה שלי אם הוא לא שומר על הכסף שלו וכו'". אחר היה מרים את הכסף ומחזיר לאותו אדם. שכל אחד מהמגיבים כאן ימקם את עצמו בסיטואציה הזאת ויבחר באיזה משתי האפשרויות הוא היה בוחר.

ולבסוף, לעצם העניין - מה שרשום בטופס ההזמנה זה מה שתופס ולא מה שעומד לתצוגה באולם אלא אם כן יצליח הלקוח להוכיח שזהו דפוס שחוזר על עצמו בהתנהגות היבואן כדי למשוך ולהטעות לקוחות. יש מישהו שחושב שיבואנים עד כדי כך מטומטמים ויסכנו את עצמם בפלילים וקנסות של מאות אלפי שקלים בשביל למכור לחסוך כמה שקלים על לקוח למשל בג'אנטים או חיישני רוורס?!

פורסם

גועל נפש.

אזכור את השרשור ובמקרה ואראה כתבה בנוגע לסיפור בעתיד אדאג לידע את היבואן.

״חבר״ שלך לא יותר מנוכל שפל.

• תוכן חדש...