Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון לוי יצחק\יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים!

אני כרגע לפני החלפת האוטו שלי ומצאתי רכב שמעניין אותי.

העניין הוא שהמחירון של יד 2 גדול יותר ב7,300 ש"ח מיצחק לוי!

הבן אדם מבקש מחיר באמצע.... השאלה היא לפי מה מקובל היום לקנות\למכור?

תודה מראש.

פורסם

מקובל להיצמד ללוי יצחק מכיוון שגם הביטוח נצמד אליו.

אבל כל אחד יכול לבקש כמה שהוא רוצה ואם הוא לא מוכן לרדת אין מה לעשות.

פורסם

אין דבר כזה מחירון יד 2.כאילו יש, אבל הוא לא באמת מעניין אף אחד. על כל פוליסת ביטוח מצויין במפורש שמקרה של אובדן או גניבה הפיצוי יהיה ע"פ מחירון לוי יצחק.

כמובן שכל אחד יכול לדרוש כאוות נפשו, אבל בשוק המכוניות המשומשות של היום...אף אחד גם לא משלם מחירון.

פורסם
אין דבר כזה מחירון יד 2.כאילו יש, אבל הוא לא באמת מעניין אף אחד. על כל פוליסת ביטוח מצויין במפורש שמקרה של אובדן או גניבה הפיצוי יהיה ע"פ מחירון לוי יצחק.

כמובן שכל אחד יכול לדרוש כאוות נפשו, אבל בשוק המכוניות המשומשות של היום...אף אחד גם לא משלם מחירון.

ופה הבעיה... שמבחינתו הוא מוכר ב4 אלף פחות מהמחירון (יד 2), מבחינתי אני קונה ב3 אלף מעל מחירון יצחק לוי.

פורסם

תמסור לו שיש רק מחירון אחד ולפיו הולכים. התקשרתי לכמה אנשים שרצו מחירון לפי יד 2. השיא היה ״קניתי לפי יד 2 ואני דורש לפי יד 2״. איחלתי לו בהצלחה וניתקתי. ושלא יעבדו עליך !

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...