Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רכב הונדה סיוויק 2006 הדגם ישן,

ברכב יש מצבר קטן מאוד של 46A וברכב יש לי מערכת הגברה וכאשר אני מגביה האורות מהבהבים לי קצת

אמרו לי שאני יכול להחליף למצבר גדול יותר רציתי לשמוע את דעתכם בנושא עד איזה גודל אני יכול להביא.

תודה מנור

פורסם

יש לי רכב כזה אומנם 2004 אבל אותו דבר כימעט אני חושב שזה קצת בעייתי להכניס שם מצבר יותר גדול מבחינת המיקום אתה יכול ליבדוק לגבי אלטרנטור יותר חזק אולי יש משו של אקורד שאפשר לעשות התאמה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
יש לי רכב כזה אומנם 2004 אבל אותו דבר כימעט אני חושב שזה קצת בעייתי להכניס שם מצבר יותר גדול מבחינת המיקום אתה יכול ליבדוק לגבי אלטרנטור יותר חזק אולי יש משו של אקורד שאפשר לעשות התאמה

אמרו לי שאפר לשים עד 50-55A הגודל שלו יכול להיכנס השאלה האם זה יספק אותי או שצריך גם להחלף אלטנטור?

פורסם
שלום.

יש לי רכב הונדה סיוויק 2006 הדגם ישן,

ברכב יש מצבר קטן מאוד של 46A וברכב יש לי מערכת הגברה וכאשר אני מגביה האורות מהבהבים לי קצת

אמרו לי שאני יכול להחליף למצבר גדול יותר רציתי לשמוע את דעתכם בנושא עד איזה גודל אני יכול להביא.

תודה מנור

הי

רוב הסיכויים שאין אפשרות להחליף למצבר גדול יותר / קיבול גדול יותר,י

בדרך כלל בהונדה אין אפשרות להתקין מצבר גדול יותר פיזית - אין מקום .

בדוק אצל חשמלאי או כל מוסך שמתקין מצברים .

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

• תוכן חדש...